roti Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 myslis na predek tenhle i FII? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-superb-i-ii/znaky-napisy/skoda-superb-predni-zadni-znak-original-nove-logo-id:10048.eshop tebou vlozeny prvni odkaz je totiz prave ze Citigo zadni (tri kondiky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Trpělivý Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Omlouvám se, jak jsem to furt upravoval tak jsem tam dal nakonec ten špatnej odkaz, teď už je tam odkaz na ten pření znak správný Je to ten dražší s těma dvěma gombíkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Mam doma oba znaky na Citigo. Jeden je rovny a druhy trosku prohnuty. Ktery se tedy hodi na zadek Supa? Pochopil jsem spravne,ze ten prohnuty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Ee, dozadu dej ten rovný. Maska je více zahnutá než kufr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Nemate fotku, jak ten zadní znak sedi? Zda se mi vzadu taky prohnuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 (editace) Vcelku dobře sedí vpředu i vzadu, stačilo nalistovat předchozí stránku tohoto vlákna A celý postup výměny je jednoduchý, ale můžeš když tak kouknout do mého vlákna SUP ONE... Editováno: 12. Říjen 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Dnes jsem zkousel ty znaky a musim rict,ze dozadu i do predu je lepsi dat ten prohlej. Ten rovnej vzadu nahore a dole odstava,ale ten prohlej tam sedne naprosto presne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Blbost, hovadina Máš vůbec Superba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 (editace) Lepil jsem to tam dneska. Mel jsem oba. A nevim jak vam tam muze ten rovnej sedet,kdyz i ten starej je prohlej. Rovnej nahore a dole odstával.Na predchozi strance to je napsane taky,ze dopredu i dozadu sedi ten prohnuty znak. Editováno: 23. Říjen 2015, autor: Petus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Ono to je totiž moc druhů těch znaků, a ne všichni koupí ty správný. Já mám vzadu rovný a v předu lehce prohlý a sedí pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Ja hodil dopredu i dozadu predni Citigo(prohly) a sedi naprosto presne. Je pravda,ze tech znaku je ted hafo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 To je nějaké divné. Vzadu je kufr téměř rovný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Šedivý Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Ahoj kolegové, jsem tu nový, tak se omlouvám za chaos. Koupil jsem si na zimu Superba I, původní znaky už mají své za sebou, chtěl bych dát znaky s novým logem, myslím že to Supa hezky omladí. Pochopil jsem že znak ze citygo je ten pravý, zadní dopředu, přední dozadu. Ale nedal by sem někdo nový odkaz které přesně koupit? Někomu to pasovalo jinému ne, tak nevím zda není na citygo těch znaků vícero druhů. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.