Přejít na obsah

rámeček kliky vnitřní


FraJa

Doporučené příspěvky

Zdravím, prosím o radu ohledně rámečků kolem klik.

Rámečky co jsou okolo výdechů vnitřní klimatizace a kolem vnitřních klik otevírání dveří mám jakoby potažené tmavě stříbrnou fólií. Určitě se jedná o originál, tusím že se to jmenuje chrom paket. 

Můj problém je v tom, že na pravé straně jak u předních dveří tak i u zadních dveří mám tuto fólii pokrčenou, jako by se pod ní udělaly bublinky. Ve Škode se tento rámeček prodává okolo 2 tis vč. kliky. 

Existuje nějaké řešení jak to opravit? Co např. horkovzdušná pistole?

Honza 

Editováno: , autor: FraJa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je prostě nemoc z výroby. Netýká se to jen kliček, ale loupe se to všude, kde je guma nebo plast nastříkán na plastu (opěrka, stropní lampička)

Jediná nejlevnější, nejjednodužší, nejrychlejší a nejpřijatelnější věc je oloupat a plastidip

Vynikající na plastidipu je, že to nemusíš demontovat (kvůli stříkání kolem, kde to samozřejmě nechceš), jednoduše to kolem po nastříkání sloupneš...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

myslíš, že to sloupneš i z textilu na tapecu, jde mi o to, že se na to na jaře chystám to přestříkat tim plastidipem, chci nastříkat vše co je jinak v dekoru dřeva, plus pár dalších míst, a třeba ta lišta co je na dveřích tak ta se dá sundat jedině zezadu, čili tapec dolu, takže jsem byl připravenej na pořádnou rachotu, sundat všude tapec atd, ale pokud bych to stáhl i sté látky, tak by to byla těžká pohoda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo tak to nevim, ale odstínů bude mraky, ale já to stejně nechci tou barvou co je v originále, mám to black and white, takže jdu do bílé, když to bude moct tlouct do xichtu nebo se nějak výrazně špinit, jednoduše to sloupnu, ale zajímá mě jestly to půjde sloupnout po případě i z látky(tapec), asi budu muset vyzkoušet na nějakym kusu hadru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem projel asi miliardu videí na youtube ohledně dipu, ale nikde to na tu látku na tapec nedaj, vždy zakryto, takže to hold udělám, tak jak jsem plánoval, vše hold poctivě vyndám, stříknu a zase nandám, jen do větráků se mi nechce, ale zase to vevnitř vše olepovat včetně okna je taky vopruz, takže buď je nebudu dělat vůbec a nebo se odhodlám a taky je vyndám, ty lišty na boku dveří jsou nakonec v poho, to pořádně oblepim zespoda kde je tapec a nad tim nevadí když se to přesáhne, to jde dobře sloupnout, neni tam látka, takže nemusim sundavat tapec, což ušetří dost času

 

nevíte zda ty rámečky okolo kliky jdou sundat, nebo bych je už pak nenandal?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 9 měsíců později...

Zdravím všechny.

Jako čerstvý majitel Superba mám taky problém s rámečky okolo kliky.

Tak se chci jen zeptat jestli se někomu doma neválí přebytečné. Koukám kde se dá a zatím nic.

Vzhledem k tomu, že mě to pomačkaný něco co na to dávali pěkně se.., tak bych je chtěl vyměnit co nejdříve.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zdravíčko,

jsem čerstvý majitel Škody Superb. Mám takový menší estetický problém. Sháním náhradní rámečky kolem klik. Našel jsem je na několika e-shopech, v několika inzerátech a vyšlo s toho, že jsem neměl dva přední rámečky šanci sehnat pod 2000,- což se mi za ně na rovinu dát opravdu nechce.
Projel jsem forum, pár nějakých dalších rad. Nejsem úplný neumětel, takže bych neměl problém si rámečky zrenovovat, ale má to háček. Rámeček u řidiče je polámaný a kousek z něho chybí, a s tím už nic neudělám.
Chci se tedy zeptat, zda se to někomu neválí doma. Pokud ne, tak zda nemá ty rámečky někdo 3D vymodelované. Mám možnost tisku na 3D tiskárně, ale neumím tvořit modely.

Předem díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím.

Mám supa asi půl roku a rámečky byly první do čeho jsem se pustil. Jelikož jsem jeden bohužel rozlámal na tři kusy, tak jsem byl nucenej použít karosářský tmel a pěkné slepit zatmelit, přebrousit a nalakovat. Pokud ti nechybí půlka a máš trpělivost si s tím pohrát, tak bys to mohl zvládnout. Už toto téma asi někde je, dával jsem tam i foto. )))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...