Březen 23, 20169 r Minulý rok 4/2015 jsem byl na první garanční prohlídce a teď mi PP oznamuje, že mám zajet na další garanční prohlídku.. Ví někdo co se na druhé prohlídce kontroluje / mění? Příp. jak to vychází finančně? (1.4 TSI) Jinak někdo doporučení na Škoda servis v Brně? Minulý rok jsem byl v AutosalonHora a asi bych možná zkusil i jiný... Ja jezdim do Autonova Brno a jsem spokojen...
Květen 7, 20169 r Tak včera jsem byl na první servisní prohlídce po 30tis.km s mojí 1.4tsi v Chebu u Schonera.Olej vlastní,navíc výměna vzduch. filtru.Cena 1.733kč
Květen 19, 20169 r vrbis 8543 dík za tip, dvouletá/30tis km prohlídka mě čeká v létě. Upraveno Květen 19, 20169 r od stan - pilot
Květen 25, 20169 r Dnes jsem byl v servise jen na výměnu brzdové kapaliny, která se dělá poprvé po 3 letech. Jsem klasický případ - ujedu cca 15000 km za rok a mám tzv. prodloužené intervaly. Loni jsem tedy byl s autem na první prohlídce s výměnou oleje. Mám v tom teď trochu nejasno - dnes mi v servise tvrdili, že servisní prohlídka se dělá každý rok i když se nemění olej a zároveň je třeba každý rok prodlužovat záruku mobility. Je to pravda?
Květen 25, 20169 r Stáhni si appku Škoda service. Pukud tam vložíš VIN auta uvidíš platnost záruky mobility.
Květen 25, 20169 r Po roce a půl opět v Auto Heller Opava - vymena oleje, pylový filtr, výměna brzdové kapaliny, seřízení světel, test baterie, dezinfekce klimy, odsátí a opětovné naplnění klimy a prodloužení záruky mobility - cena 3900 kc - olej vlastni Castrol LL 1200 kc - nové stěrače 790 kc
Květen 27, 20169 r Auto Lukáš Nový Jičín. Zajímavá je hlavně opět cena oleje...To je snad víc bez komentáře. Uvažuji o nošení svého. Rozdíl v ceně 2tis a v tomhle je podporovat nebudu. Vím, že dle TPI to zapíšou do servisní knížky, ale když donesu olej plnící normu 507 00 Castrol LL III Professional 5w30(1.6TDI), tak Škodovka nemůže dělat v případě záruky žádné problémy. Správně? Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno Květen 27, 20169 r od LukášCBR
Květen 27, 20169 r Ten Professional snad ani normalní cestou neseženeš, do maloobchodu u nás nejde. Jedinej rozdíl proti jinýmu Castrolu je že obsahuje fosforeskující barvivo. Jinak 50l sud je stojí do 10000,- , litr prodavaj za 800,- , mlží a doufají v nevědomost a ještě se vztekaj když se to člověku nelíbí a donese si olej vlastní. Dobrý den pane ______. Vzhledem k tomu, že dle VIN je u vozidla prodloužená záruka 5 let nebo 100000km nelze akceptovat jakýkoliv vlastní dodaný materiál k servisní údržbě , či opravě vozidla. Děkuji za pochopení a přeji pěkný den. S pozdravem Lukáč jiří , Autocentrum Lukáš , Nový Jičín Upraveno Květen 27, 20169 r od LiveBomb
Květen 27, 20169 r nabizi se otazka: znate servis, kde aktualne nemaj problem, kdyz si clovek priveze vlastni olej, i kdyz je auto jeste v zaruce?
Květen 27, 20169 r LiveBomb> díky, p.Lukáče se zeptám osobně. Jezdím tam servisovat i FII. I za dob FI jsem tam jezdíval, ale tohle je moc - 675kč/1l. Možná po letech nastane čas kouknout se jinde. Sent from my iPhone using Tapatalk
Květen 27, 20169 r Servisní prohlídka 17. 5. 2016 - první po dvou letech nebo 30.000 km Auto-Poly Příbram, najeté km 28.342 Práce: - prohlídka s výměnou oleje - 580,50,- Kč - filtr prachový a pylový demontáž a montáž - 193,50,- Kč - klimatizace čištění - 387,- Kč Materiál: - olej Total L life 5W30 - 2.566,13,- Kč - nástavec filtru s těsněním - 194,31,- Kč - letní koncentrát do ostřikovačů - 36,45,- Kč - vložka filtr s filtrem - 459,81,- Kč - čistič - 500,- Kč CELKEM - 6.021,00,- Kč vč. DPH Na materiál byla poskytnuta sleva 10% -------------------------------------------------------- Moje poznámky: - čištění klimatizace a výměnu pilového filtru jsem si po nabídce servisu objednal navíc - doplnění koncentrátu do ostřikovačů bylo poněkud zvláštní, protože jsem dolíval do plna před servisem (ale neřešil jsem to, jen je to zvláštní...) - v rámci servisu byla provedena aktualizace softwaru budíků... - v ceně zdarma mytí a luxování interiéru Celkově jsem byl spokojen.
Květen 27, 20169 r proč bys ho nesehnal? co toto? http://maziva.heureka.cz/castrol-edge-professional-longlife-iii-5w-30_4-l/ 4 litry od 776 Kč s DPH Já sem psal, že se do české maloobchodní sítě přes oficialní distribuci nedodává (nebo ještě loni to tak bylo). Dodává se jen v 50L barelech.
Červen 20, 20169 r Olej (6L) ........................ 1263,- Kč Servis ............................ 1011,- Kč
Srpen 10, 20169 r Tak mi to nedalo a byl jsem se dneska zeptat kolik by stálá výměna oleje longlive + filtr a a drobný mat. AUTOKLEVER NOVÝ JIČÍN Takže cena by byla se vším cca 4000-5000 Kč Když jsem se zeptal, jestli bych si mohl donést vlastní olej s danou normou, prodejce se na mě podíval jak na vraha a okamžitě z něho vypadlo že ztratím záruku na motor. Bylo jasně vidět, že už se o tom dále nechce bavit. Tak jsem mu pěkně poděkoval a šel. Takže pánové za mě tenhle podnik nikdy už dřívější špatná zkušenost. Myslím si, že určitě nebudu sám. Ihned jsem volal do ADIV OPAVA a olej vlastní bez problému, tak uvidím.
Srpen 25, 20169 r AUTOKLEVER za mě také ne, bohužel. Dostal jsem doporučení na Autodružstvo FM. Sent from my iPhone using Tapatalk
Září 7, 20168 r Kluci kam jezdíte na garanční servis okolo Prahy +- 50km. Jsem obvolal pár servisu a chtějí 6 tis to mi přijde hodně
Září 7, 20168 r Tak Octa byla na první dvouleté prohlídce v Autoschöner Cheb; výměna oleje a filtru a šroubu 1.808,- , olej jsem měl vlastní. Dnes mi oznámili emailem, že je svolávací akce, týkající se výměny závitového čepu na olejovém filtru, čas 1 hodina, a po reklamaci zatuhávajícího řízení provedou jeho výměnu, čas 5 hodin.
Září 27, 20168 r Za 18 dní mám 2 servisní prohlídku a tak se chci zeptat, jestli někdo nemá zkušenost s Autodružsto Škoda, Hlučínská 60, Ostrava Přívoz.Cena + spokojenost se servisem.
Říjen 3, 20168 r Zdravím všechny, jsem zde nový a potřeboval bych poradit. Vlastním Octavii III 1.2 TSI 77kw r.v. 2014, auto má najeto 27.tis km a za měsíc mě čeká 1. servisní prohlídka po 30tis. km. Objednal jsem se v servisu ADIV Opava. Je možné si sebou vzít svůj vlastní olej na výměnu, aniž bych ztratil 5. letou prodlouženou záruku? A který olej a jaké množství mi pro můj motor můžete doporučit. Děkuji moc za vaše rady.
Říjen 3, 20168 r Ano.. muzes. Olej musi byt v neporusenem baleni. Objem... ti nekdo rekne (z hlavy ho nevim), stejne tak jako typ oleje (muzes brat cokoli co splnuje VW normu) ho najdes v manualu. Nicmene , zeptam se... kdyz jdes do pizzerie na veceri, tak si take neses vlastni pizzu?
Říjen 3, 20168 r Musí být origo litrovky,né rozlívaný a musí splňovat přesně normu co máš v servisce litry,filtr doporučuji koupit ve škodovce,není až tak drahý
Říjen 3, 20168 r před 15 minutami, Tragedie_v_JZD napsal: Nicmene , zeptam se... kdyz jdes do pizzerie na veceri, tak si take neses vlastni pizzu? Myslím, že toto přirovnání asi není na místě. Když 1l oleje mohu koupit za 200,- a v servisu budou chtít 800,- za 1l, nevím proč bych si nemohl přinést vlastní.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.