elvis78 Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 (editace) Počkejte, ale mě teklo spod dveří, pramen, čůrek po prahu a na koberec. Ne z pod palubky, vyloženě cesta vody ze dveří nebo těsnění.Sání do topení ne, tam mam opravdu všude čisto do auta zachteklo při stání. Ne jízdou. Editováno: 2. Září 2021, autor: elvis78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 14. Září 2021 Sdílet Vloženo 14. Září 2021 No právě psali, že tam teče při stání. Já měl stejný problém s O1, ale tam je nalepená folie přes dveře a v místě loketky která byla nezřetelně cvaklá. Taky mi teď stejně teče dveřmi u F1, ale tam je zase jiný chronický problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 28. Červen 2023 Sdílet Vloženo 28. Červen 2023 (editace) Chlapi zdar, jen se připojuji ke klubu "Voda ve dveřích v Rapidu" 🙂 Vše jsem vyčistil, něco se vylilo i na mě 🙂 a pro jistotu jsem vyřízl proužek pro lepší odtok v těsnění.. Snad bude klid 🙂 Jinak tímhle trpí i Zafira I r.2000 od mé tchýně, která dodnes jezdí a hlavně dveře jsou bez koroze 🙂Díky moc za rady!! Editováno: 28. Červen 2023, autor: bobanHTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.