Červen 3, 201411 r Kdyby to bylo k zasmání, smál bych se a dal bych tomu "like" - Jak se dojí Rapid, fakt dobrý. Když ale ono to je spíš k pláči, že je to tak blbě "vyřešený". Zajímalo by mě, jak to, že někto tím trpí a někdo (já, rogerer, ...) má furt špinavej práh, tudíž mu to odtýká? Přitom to těsnění nemám nijak upravovaný, zužovaný nebo jak to bylo uvedeno v té TPI od ŠA.
Červen 4, 201411 r mně to přijde fakt vtipný je to hezký... nicmene ted jak byly ty deště zkoušel jsem to a nic mi nešplouchalo...prahy mám večně špinavý..i do pár minut po myčce.... Koukal jsem na to u nový oktávky a řešení má úplně identický...takže předpokládám, že pár kousků bude šplouchat taky:)
Červen 4, 201411 r Kdyby to bylo k zasmání, smál bych se a dal bych tomu "like" - Jak se dojí Rapid, fakt dobrý. Když ale ono to je spíš k pláči, že je to tak blbě "vyřešený". Zajímalo by mě, jak to, že někto tím trpí a někdo (já, rogerer, ...) má furt špinavej práh, tudíž mu to odtýká? Přitom to těsnění nemám nijak upravovaný, zužovaný nebo jak to bylo uvedeno v té TPI od ŠA. Co ŠA uvádí v TPI?
Červen 4, 201411 r To já nevím, ale někdo to tu zmiňoval, nějaký vystříhnutí 8x20mm okolo těch otvorů? http://forum.skodahome.cz/topic/127459-voda-ve-dve%C5%99%C3%ADch/page-2#entry1873588+ suri. by mohl říct, je od fochu, ale asi nám přesně nic nepoví.... Upraveno Červen 4, 201411 r od miklisek
Červen 5, 201411 r logicky: stačí to miesto,kde tesnenie prekrýva ten otvor vystrihnúť a prilepiť naspäť...nič viac,nič menej
Červen 5, 201411 r Akorát že to těsnění není přilepený, ale je naražený takovými pupíky do otvorů ve dveřích.
Červen 14, 201411 r Zdravím, tiež počujete v ostrejších zákrutách a pri brzdení benzín v nádrži? Znie to ako voda v kanistri. Neviem, čo iné by to mohlo byť, vodu v kufri nevozím a prichádza to určite zo zadnej časti. By som nečakal že v interiéri budem počuť zvuky z nádrže... Máte podobnú skúsenosť?
Červen 14, 201411 r Tak to bude asi ono Hneď ráno pojdem podojiť a uvidíme... To je ale kravina toto, by som nečakal
Červen 15, 201411 r Takže dnes nadojeno cca liter mydlovej vody, ale len z pravých zadných...neuveriteľné
Červen 16, 201411 r komu z toho poteče pivo nebo víno, je borec:) Takovej pojizdnej výčep Upraveno Červen 16, 201411 r od rogerer
Červen 22, 201411 r Tak dnes jsem to nevydržel a úpravu těsnění jsem si provedl sám, i když mi voda odtékala. Vzhledem k tomu, jak to pod tím těsněním vypadalo a v odtokovém otvoru se už začala vytvářet zátka (viz druhá fotka, na které se rýsuje oválný tvar drážky odtokového otvoru), doporučuju všem si to upravit nebo nechat upravit v servisu. Zvlášť těm, kdo parkují celý rok venku. Bohužel fotku toho svinsva na dveřich u otvoru nemám, protože jsem si ji z mobilu omylem smazal.... Upraveno Červen 22, 201411 r od miklisek
Červenec 5, 201411 r tak mně to funguje dobře už z výroby....bez úprav... Dnes chvilku po myčce (v noci zas pršel písek)...
Červenec 5, 201411 r No mě to taky fungovalo, ale když jsem viděl ten bordel na těsnění, otázka je, jak dlouho vam to bude fungovat, než to splachnutá špína, prach a pyl zacpe.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.