Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Kdyby to bylo k zasmání, smál bych se a dal bych tomu "like" - Jak se dojí Rapid, fakt dobrý. Když ale ono to je spíš k pláči, že je to tak blbě "vyřešený".

Zajímalo by mě, jak to, že někto tím trpí a někdo (já, rogerer, ...) má furt špinavej práh, tudíž mu to odtýká? Přitom to těsnění nemám nijak upravovaný, zužovaný nebo jak to bylo uvedeno v té TPI od ŠA.

V zimě až bude mráz by měl být od šplouchání klid né?

to bude....

....staci uz len kvalitny chlast,ľad bude hneď po ruke :D

a co když je ta voda simply clever spešl deformační zóna? :-D

mně to přijde fakt vtipný :D je to hezký... nicmene ted jak byly ty deště zkoušel jsem to a nic mi nešplouchalo...prahy mám večně špinavý..i do pár minut po myčce....

Koukal jsem na to u nový oktávky a řešení má úplně identický...takže předpokládám, že pár kousků bude šplouchat taky:)

Mně to taky dělá, ale jen pravé zadní dveře, zbytek vypadá Ok.

Kdyby to bylo k zasmání, smál bych se a dal bych tomu "like" - Jak se dojí Rapid, fakt dobrý. Když ale ono to je spíš k pláči, že je to tak blbě "vyřešený".

Zajímalo by mě, jak to, že někto tím trpí a někdo (já, rogerer, ...) má furt špinavej práh, tudíž mu to odtýká? Přitom to těsnění nemám nijak upravovaný, zužovaný nebo jak to bylo uvedeno v té TPI od ŠA.

Co ŠA uvádí v TPI?

logicky:

stačí to miesto,kde tesnenie prekrýva ten otvor vystrihnúť a prilepiť naspäť...nič viac,nič menej

Akorát že to těsnění není přilepený, ale je naražený takovými pupíky do otvorů ve dveřích.

sorry za zavádzanie  :kol-17:  ...

...je to,ako píšeš ;)

:kol-21:  :kol-34:

post-62595-0-72161700-1402088256_thumb.j

• 2 týdny později...

Zdravím, tiež počujete v ostrejších zákrutách a pri brzdení benzín v nádrži? Znie to ako voda v kanistri.  :kol-32:  Neviem, čo iné by to mohlo byť, vodu v kufri nevozím a prichádza to určite zo zadnej časti. By som nečakal že v interiéri budem počuť zvuky z nádrže...

Máte podobnú skúsenosť?

že by voda v zadních dveřích..... 

Tak to bude asi ono  :kol-28:  Hneď ráno pojdem podojiť a uvidíme... To je ale kravina toto, by som nečakal :kol-44: 

Jj voda ve dveřích   já už to mám od servisu upravené po reklamaci a zatím klídek 

Takže dnes nadojeno cca liter mydlovej vody, ale len z pravých zadných...neuveriteľné  :kol-42:

Takže dnes nadojeno cca liter mydlovej vody

tak ty už si o level vyššie :D

komu z toho poteče pivo nebo víno, je borec:) Takovej pojizdnej výčep :D

Upraveno od rogerer

Tak dnes jsem to nevydržel a úpravu těsnění jsem si provedl sám, i když mi voda odtékala. Vzhledem k tomu, jak to pod tím těsněním vypadalo a v odtokovém otvoru se už začala vytvářet zátka (viz druhá fotka, na které se rýsuje oválný tvar drážky odtokového otvoru), doporučuju všem si to upravit nebo nechat upravit v servisu. Zvlášť těm, kdo parkují celý rok venku. Bohužel fotku toho svinsva na dveřich u otvoru nemám, protože jsem si ji z mobilu omylem smazal....

post-6633-0-27251900-1403466824_thumb.jppost-6633-0-47593000-1403471536_thumb.jp post-6633-0-33086600-1403466821_thumb.jp  

Upraveno od miklisek

• 2 týdny později...

tak mně to funguje dobře už z výroby....bez úprav...

Dnes chvilku po myčce (v noci zas pršel písek)...

post-31118-0-89986200-1404584352_thumb.j

mně též...

No mě to taky fungovalo, ale když jsem viděl ten bordel na těsnění, otázka je, jak dlouho vam to bude fungovat, než to splachnutá špína, prach a pyl zacpe.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.