Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Vypadá dobře a pokud nekecá s km tak proč se na něj nazajet podivat. A je po dost velkým servisu takže už by se do něj nemuselo vrážet. Ale to chce vidět a projet.

Btw: další lištama v laku :D

Upraveno od Tarantulas

vidiš, toho jsem si ani nevšim, možná proto se mi taky celkem líbil

pokud to je max výbava tak mu asi taky svého času někdo čorknul hliníkové lišty pod oknama.

Jinak co to obnáší ten velký servis v roce 2009?Je to už 5 let zpátky tak mě to zajímá.Ta cena je taky zajímavá.Za tolik ještě pořád prodávají ty kurvy v bazarech fabie.To je hnus velebnosti.

Taky právě zasnu nad tema cenama,jelikož jsem ženě chtěl koupit fabku a co za ne chtěj je nesmysl. To mu řeknu at se zeptá co je velkém servis za 17 před pěti lety.

Edit:tak už je asi prodán, inzerát byl vymazán

Upraveno od Doktorone

jo to znám, říká se tomu tunel, podfuk, podvod a čeština zná jistě několik dalších přiléhavých výrazů. Když to vezmeš jen selským rozumem, tak ti na tom určitě taky něco nesedí.

Mě se zdá že dveře u řidiče maj jinej odstín nebo se pletu?

Kdyby nekdo vědel o udržovanom supovi 1.8t nebo 2.8,s cenovkou kolem kilečka at sem hodi link,měl bych zajem :-) ideal černa barva a elegance.

http://skoda-superb.autobazar.eu/19-tdi-edition-100-id5256902.html

Moze mi niekto vysvetlit ako auto vyrobene v roku 2005 moze byt faceliftovy model 2007? Volal som a clovek z bazaru mi to potvrdil.

A este je to dovoz z DE kde bol udajne 1 majitel a po prihlaseny na SK este 1 majitel, je to bez servisnej knizky.

Jako vyzera byt v dobrom stave, ale nieco mi tu nesedi.

Co myslite?

myslím, že nesedí úplně všechno

Jestli tím faceliftem nemyslel, že je to edice 100.

Buď je to upravená edice na face, což by mohlo odpovídat, Jinak face by měl červenej Dot

Co si pamatuji face jsou 3 nebo 4.

Jednoduchý, je to EDICE 100 a němčůr si předělal exteriér na facelift. Kdyby to byl komplet facelift tak je červený maxidot a bílé budíky. Do Edice se dával jen faceliftový volant pokud se nepletu. Jinak se Edice dělaly jen před fl. Až L&K se dělal fl.

Upraveno od Tarantulas

přesně, je to dodělanej facelift, už jen to jak má vzadu ty telky v opěrkách, je vidět že si stim hrál, takže proč by to nepřefaceliftoval, a neni to nic moc náročnýho, co mě překvapuje je 1.9 v edici 100, to je hodně raritní kousek, těch moc nebude

Stačí ještě nalepit nálepku EDITION 100 a je hotovo.Stejně je to směšný je to rok 2005 a model 2007.Ty bazarníci

tak ten první už to stim stočenim dosti přehnal, to nemá 83 tis km najeto ani omylem, jen rukojeť u spolujezdce je do očí bijící, ten druhej nevypadá špatně, hezky udržovanej, ten by asi stál za kouk, ale ta cena na 2.8 mi přijde přepálená, přece jen je tomu už 10 let a ten třetí , no nevim, nájezd může bejt i reálnej a u komfortu střesní šíbr je fajn, to asi doobjednával, takže možná za kouknutí by taky stál, jelikož cena je zajímavá

To chci videt 2,8 z roku 2004 a jeste k tomu na plyn a najeto 130 tis :D

Upraveno od brc.majkl

• Autor

Auto ale pěkný. A vypadá, že má paket pro špatné cesty

Hele má někdo 2,8 s šestikvaltem? Docela dost mi jich prošlo kolem, ale všechno je 5tikvalt

Paket pro spatny cesty? Jak se to pozna v tomhle jse jeste neorientuju.

Byl jsem se projet, tož jako nejede to špatně, ale zezadu bylo slyšet jak profukuji dveře

¨paket pro špatne cesty,znamena to že je auto vyšši myslim o 1,5cm oproti normalu,kdybych se pletl opravte mne,nebejt tam LPG a chybi my tam MLF volant je to přesne to co hledam :-) a ten comfort,ma podle VIN ka 2 zaznamy o poškozeni. kolik ma bejt u superba kluču? 2x vyklopenej a jeden servisni? 

tohle je na netu už docela dlouho . http://auto.bazos.cz/inzerat/37110305/Skoda-Superb-pekny-vuz-28i--LPG---133-333--CZ-.php

Upraveno od Tomáš Belina

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.