Publikováno Březen 7, 201411 r Zdravím. Mám Fabiu 2 1.4 TDI 59 kw Ambiente r.v. 2008.Chcel by som vedieť, či sa dá vymeniť panel ovládania kúrenia za panel, ktorý je v nových Fábiách 2010 - 2014. V mojej Fábii sú na paneli ovládania kúrenia dva veľké a jeden menší gombík, ktoré vyzerajú ako štople od Coca coly, a tie mi vadia. A v nových Fábiách sú tie ovládače krajšie. Neviete niekto, či sa dá ten panel bez problémov len vymeniť, či je rozmerovo, a to vnútro a zadok tých panelov je rovnaký ? Alebo je to už iné. Mne vadia len tie gombíky. Čos tým ? Poradte.
Březen 7, 201411 r To asi nepôjde. Fabie po facelifte prešli z CAN 1.6 na CAN 2.0 a nepredpokladám, že tam bude spätne plug-n-play kompatibilita.
Březen 7, 201411 r Autor Takže výmena asi nie. A tie okrúhle gombíky ? Čo mi poradíte? Ako ich okrášlit ?Dajú sa dať z toho panela pekne dole. Vlastne sú to len také vrchné čierne krytky ovládačov panela kúrenia. Keby mali vo vnútri závit, tak si s nimi môžem zavrieť PET fľašu Coca coly. Ten v Škodovke čo to vymyslel už musel byť vyhorený. Hodte sem nejaké nápady.
Březen 8, 201411 r Prehod len koliecka a panel. Elektriku nechaj z povodneho stareho malo by to pasovat predpokladam.
Březen 8, 201411 r Přidávám tip na vlákno, doufám, že se autor nebude zlobit http://forum.skodahome.cz/topic/106547-jozziho-beru%C5%A1ka-fii-classic/ Vím, že trochu ty ovladače upravoval, vylepšoval, zkus se zeptat jeho tam, zde je to na fotce trochu vidět: https://lh5.googleusercontent.com/-NbODKZjZe6g/UYfSlVeiB2I/AAAAAAAAAXU/jP-vE5LNxjc/w336-h597/DSC_0070.jpg Upraveno Březen 8, 201411 r od HjM
Srpen 6, 201510 r poradite ako dostat von ovladace kurenia? potebujem demontovat stredovu cast pristrojovky kde je radio?
Říjen 30, 20159 r je to v dielenskej príručke - Topenie a klimatizácia, strana 11; a niečo v dielenskej príručke - Karoséria-montážne práce najprv musíš dať dole bočné krytky, potom vypáčiť stredový kryt. odkryje sa ti priehľadný kryt a ovládacie prvky. odporúčam použiť nejaké plastové vypačovače, alebo obaliť šrubovák do handry, nech si to nepoškriabeš v prílohe foto z manuálu a môjho auta Upraveno Říjen 30, 20159 r od wirer
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.