zro Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Zdravím, obracím se s dotazem, jsem nucen vyněnit motor, typ BXE, rok výroby 2007. "Nový motor" musí být vyroben v rozmezí 2004-2009 nebo může být i novější, z faceliftu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 2004 BXE nebolo , pokiaľ sedí typ BXE tak je jedno s ktorého roku bude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zro Vloženo 10. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Jo, díky, jinak varuji před "péčí" autoservisů, intervaly servisek oleje po 30 tis. km a možná i pochybné výměny oleje udělaly svoje, motor při 140 tis. km jde do kytek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 čo konkrétne odišlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wejgll Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Jo, díky, jinak varuji před "péčí" autoservisů, intervaly servisek oleje po 30 tis. km a možná i pochybné výměny oleje udělaly svoje, motor při 140 tis. km jde do kytek.... Jde dokytek i dřív. Starej olej, je pěknej sajrajt. Špatně maže a žere a leptá co může. Naní nad pevný interval 15 000km nebo rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zro Vloženo 11. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Motor začal být hlučnější, tak jsem to začal řešit a nakonec mechanik zjisti dost špatný tlaky ve válcích. Oprava se pohybuje v ceně motoru z bazaru tak to bude asi řešit výměnou. Olej si pak budu měnit sám nemíním už dotovat servisy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 (editace) Olej po 10tkm a w40. Mně čeká výměna hydroštelů i s podezřením že je vymačkaná vačka, sice už sem měnil po 12tkm ale předchozí majitel jezdil po 30tkm, a to že jezdil jen dlouhý trasy je prd platný, 10tkm a olej ven. Editováno: 11. Duben 2014, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.