Stringo Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Zdravím, prošel jsem vlákna tady ve Fabii II, ale nikde jsem to nenašel a na Octavii jsou informace neúplné. Chci vyměnit v Octavii II RS mlhovky za LED světla z Fabie II RS. Prohození skel, aby mi pasovaly to nárazníku, to jsem našel v oddělení Octavie, ale tady bych potřeboval poradit, jestli někdo nevíte, jakou mají LEDky patici. potřebuju koupit protikus. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freevisio Vloženo 29. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2014 Já tyhle světla budu dávat na mého roomstera,ve skodovce k tomu mají komplet kabelaz i s paticama za necelou tisícovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 Hoď prosím odkaz... akorát tobě to bude pasovat asi tak jak to koupíš ne? Nebo to budeš taky upravovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freevisio Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 (editace) světla budu mít odtud ..... http://auto.bazos.cz/inzerat/38310815/DENNI-LED-SVICENI-LP-SKODA-5J0941067-5J0941068.php kabeláž má objednací kod BEA 700 002 upravovat to určo nebudu, pač by to prý ( podle technika ve škodovce) mělo sedět Editováno: 30. Srpen 2014, autor: freevisio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 Jo to by mělo, v tom je problém. Na OII RS předFL to nepasuje a musí se to kuchat a dát do původních mlhovek, proto řeším tu kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freevisio Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Jasan... Kolega to tak udělal na F1 má tu někde fotky s postupem... Mrkni na to.. Myslím že je pod názvem pokladnička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Našel jsem topick (spoustu úprav), ale o LEDkách nic... Pokud bys našel přímo odkaz na to řešení, tak ho sem hoď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freevisio Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 montoval to na tohle auto... klidně mu napiš co a jak určo rád poradí... http://forum.skodahome.cz/user/691-martikk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Tak dotaz poslán, uvidíme... Rozhodně nějak to budu řešit a dám sem postup až to budu mít i s fotkama - nikde sem to nenašel, tak se to bude možná hodit někomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kefi Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Ahoj, mám fabii II rok výroby 2010, bez mlhovek. Chtěl bych tam dodělat mlhovky s integrovaným denním svicením, jak velky problém je to? Samozřejmě koupím mlhovky s denním svícením, ale co kabeláž? Předem děkuji za rady. Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Tak bud a nebo ... Bud mlhovky nebo denni , jinak to nepude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Tak tak, buď koupíš mlhovky, nebo LED denní svícení. Nebo OSRAM dělá nějaká světla LED s funkcí mlhovek a když se dopasují tak se vejdou na Fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kefi Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 o.k, tak to bude denní svícení. Jak to bude s kabeláží k dennímu svícení? Je to problém dodělat? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Ani ne, minus najdes vicemene kdekoli a plzs musis natahnout ke spinaci svetel, prepinovat tak ze po nastartovani se roznou denni , a po otoceni shasnou a budou svitit uz normalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Počkej, ty máš MR2010, takže máš už tu mlhovku s denním svícením ne? To potom budeš mít obojí, jak mlhovky, tak denní svícení (normální, nebo s LED žárovkou)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 MR2010 neznamena ze je z 2010roku , ja mam MR2008 a vyrobeno ba i koupeno v 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Proto se ptm, abychom mu neříkali něco co vlastně není pravda. Pokud má předFL, tak může mít buď LED, nebo Mlhovky, pokud má FL, tak bude mít mlhovky + denní origo, nebo dá LEDžárovku. V tom případě musí tahat ještě kabely pro mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kefi Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Ahoj, mám FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kefi Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 myslel jsem, že tam dám tyhle: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5j0941701b-predni-leva-mlhovka-oe-18364.html jenom nevím, jestli je tam někde elektrika připravená (zaslepená) nebo jestli se musí koupit ektrika a natahat někam do štekrů. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 No připravené to určitě není, takže natahat. Není nic jednoduššího, než odendat kryt mlhovek co tam teď máš a podívat se, jestli tam náhodou nevysí konektor ale na 99% tam nebude. A ještě jedna věc je a to je jednotka, jestli ti to BSG bude podporovat (nebo jestli to u Fabie není BSG, tak prostě jednotka co má na strarost svícení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Tak pokud jde o fl tak prace jak na kostele, kable tam nebudou , a urcite vymenit bsg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kefi Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 o.k, děkuji za rady. Tak nejsnaší bude tam dát jen denní svícení a vzít jsi 12 V ze spátečky a natáhnout kabel k přepínači světel. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 A ked mám scouta a mám hmlovky a chcel by som tam dať origo led denné svietenie, tak čo to obnáša ? Okrem samotných led svetiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 To ze nebudes mit mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 To viem, len čo všetko k tomu treba ? Kabeláž ? Kódovanie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.