Srpen 16, 201510 r Další úroda k odvozu do pálenice. Tentokrát mirabelky A v tašce už jsou třešně ? Mirabelky jsou moc dobré
Srpen 16, 201510 r To bylo ještě před cestou do pálenice. Zatím prázdné flašky a demižon. Až při zpátěční cestě jsem si vezl 11.5 litru třešňovice. Materiál tam, zboží domů. Upraveno Srpen 16, 201510 r od jazzleba
Srpen 16, 201510 r Spendliky to mel napsat cesky hned [emoji1] 11.5 litru to je nejakych 110 kg kvasu co?
Srpen 17, 201510 r Aby v tom byl pořádek: http://abecedazahrady.dama.cz/clanek/spendliky-polozapomenute-ovoce
Srpen 19, 201510 r v mobilu jsem to přehlédl, ovšem pokud to vypil řidič všechno, tak ten by za volant neměl určitě také.
Leden 4, 20169 r Zabaleno na dovolenou s dětmi a ještě zbylo spoustu místa... pochvala od manželky, že máme super auto. Upraveno Leden 4, 20169 r od albatroscz
Leden 4, 20169 r Stejně si při pohledu na takové fotky říkám, že byli tatínci dřív kouzelníci, když dokázali na dovolenou naložit vše o trabantů, užovek a podobných povozů
Leden 4, 20169 r Mozna jen driv vozili oprsvdu potrebne veci. Dnes se vozi rada zbytecnosti, protoze se muze kdyz ma clovek takovy kufr.
Leden 4, 20169 r Ještě nedávno jsem podobný náklad vezl ve Š120 a bavil jsem se pohledy udiveného okolí. Za Rapidem už se nikdo neotočí, ale proto jsem si také pořizoval větší auto...
Leden 4, 20169 r To mi připomnělo příhodu s Matizem v německém kempu - postupně jsem vyndal stan, bágly, moje MTB, ženy kolo, spacáky, karimatky... Jsme byli chvíli hvězdy kempu. Jeden Němec chvíli postával, koukal na auto, na věci, pak zase na auto a pak z něj vypadlo jediné slovo "Wie?" Že jsem v tom autě ještě cestou vezl kočárek, postýlku a krámy pro prcka na hlídání prarodičům, to už bych jim asi fakt nevysvětlil. Holt tenkrát věta "vem to, auto to uveze" tehdy prostě nebyla :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.