Přejít na obsah

Superb 2.5tdi výfukové potrubí


Tombers

Doporučené příspěvky

Zdravím, možná se to tu řešilo X krát pro jiná auta, ale zajímalo by mě co a jak udělat, abych z mého supa trošku vydoloval lepší zvuk. Přeci jen je to šesti válec ale v automatu . U starších aut s každý řeší kat off vymlatil a provařit trubkou nebo rovnou od turba holou rouru s tím ze ztratí člověk trochu výkonu. Nicméně rad bych vše vyřešil, tak aby zvuk se zlepšil, a hlavně aby motor nic nepoznal. Nepotřebuji to nějak extra přehánět. O spotřebu mi nejde ani o peníze. Nicméně chci něco kvalitního a ne nějakou trubku z lešení.

Pokud jste se již někdo s tímto setkal, nebo tohle řešil budu rád za každou radu a nechám si poradit případně i vymyslet něco rozumného ;-) výkonu mám taky dostatek nějakých teď 180Kw měřených na brzdě.

Editováno: , autor: Tombers
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud máš 180kw pouze nahnaných softem doopravdy reálných tak bych po tobě auto nechtěl... Pokud jsi byl na brzdě tak bys mohl i říct jakým krouťákem disponuješ hihi :-)

 

Jinak k věci co si představuješ ty? od motoru kat střední tlumič a bez zadního dílu ? Co jsi už skoušel nebo si ještě neskusil nic ? Jinak co si myslim já tak bych středový tlumič nahradil trubkou a zadní díl bych vyzkoušel od Remusu a klidně bych šel i do duplex vyfuku vypadá lépe ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...