Listopad 1, 201212 r Hmm... krásná práce !!! A o takhle CBBB s DSG ??? Kolik mu pustit newtonů... Uvažuju nad svým Supem, ae pořád váhám kvůli tomu DSG...
Listopad 1, 201212 r Autor Co jsem delal Octavii RS 125kw CEGA DSG 6kvalt bylo 200 a 400Nm. http://www.tdifun.cz...VIA_RS_CEGA.pdf Upraveno Listopad 1, 201212 r od TDIfun
Listopad 17, 201212 r Copak, dal někdo již čipovat 103kw CR?? chtělo by to trošku nějaké koníčky při zatížení ..)) Upraveno Prosinec 9, 201212 r od frenkyyy
Duben 3, 201411 r Autor CBBB a CFGB jsou jine generace motoru, jsou podstatne jine. Vsriky, turba apod. Lepsi je ten novejsi. CFGB
Květen 29, 201411 r Zdravim. Dost vazne rozmyslam nad chip-om auticka u firmy Revo Technik. Mam Superb II 2011 2.0 TDI 125 KW a 6 st. AT. Vraj su velmi dobry v tom, nerad by som zveril auto nejakym amaterom aby mi ho dodrbali. Podla ich stranky - http://revotechnik.sk/chiptuning/skoda/ by som mal mat narast zo 170 na 211 koni a tocivy z 350 na 435Nm. Ako som pozeral po roznych inych firmach, ktore sa tomu venuju je to asi vsade podobne. S tym, ze ked mi nahodou niekedy odide DPF filter, dal by som ho rovno odstranit a Stage II mi spravia uz iba za priplatok 60 eur. Ma niekto s tou firmou skusenosti? Este som sa dopocul, ze po chipe sa moze stat, ze odide spojka rychlejsie. Vraj je to normalne u chipnutych aut, je to pravda? Vdaka za odpovede.
Květen 29, 201411 r Ahoj, nárůst dle tabulek je jen orientační, důležitý je ten naměřený na brzdě (tedy před a po). Takže já být tebou, čipoval bych jen u někoho kdo má dlouholeté dobré reference, profi firmy mají brzdu na změření opravdového výkonu před a po úpravě. Co se týká DSG, tak spojky určitě nebudou rády za dlouhodobý účinek 400 a více Nm. U čipovaného manuálu je známo, že odchází rychleji, hlavně při agresivním řazení a způsobu jízdy. Jinak spojky do DSG jsou samozřejmě k mání i pro vyšší zátěž např. http://www.sspperformance.com/vw-audi-02e-dsg/02e-dsg-performance-clutches-direct-shift-gearbox.html A pokud dělá čip někdo, kdo tom opravdu rozumí, tak DPF se zbytečně více neplní a funguje jako doposud.
Červenec 3, 201411 r Taky jsem se ptal na chip a bylo mi řečeno že se musí rozdělat řídící jednotka Tak se na to vyprdnu auto má ještě 3 roky záruku.
Červenec 3, 201411 r Já jsem se ptal u pár firem co dělají chip a všude mě tvrdí že mi musí rozdělat řídící jednotku motor CFGB rok 05.2013. Tak jsem se na to vykašlal,protože mám auto v záruce a když mi rozpůlej jednotku tak o tu záruku jako napotvoru příjdu.
Červenec 3, 201411 r jednotku rozdělat musí, to je fakt. Ale proč bys měl přicházet o záruku ? Není žalobce není soudce.
Červenec 22, 201411 r Přijeď, nebo zavolej a dozvíš se. Nemohu psát a to i u více věcí návody, co a jak jde.
Červenec 22, 201411 r No zatial nie. Stale nad tym este rozmyslam, setrim a uvidim, lebo bojim sa toho, ze mi moze odist DSG-cko a to by som nerad... Momentalne mame ine vydavky, takze to nie je az take surne a hlavne ani potrebne, auticko taha aj bez chipu vyborne
Prosinec 3, 201410 r Tak nakoniec som sa rozhodol a idem na ten chip teraz v piatok do Revo Technik v Bardejove - http://revotechnik.sk/chiptuning/. Zaroven u nich menim aj filter - http://www.pipercrossusa.com/Pipercross-PP1621-Air-Filter-VW/dp/B00447J7BI Som zvedavy na vysledok, momentalne maju akciu 25% zlava na chip, takze mozem len odporucat!
Prosinec 3, 201410 r Tak to bude z auta raketa! Tak nám poreferuj jak to jezdí, jak to řadí a pochlub se grafem. Sám jsem zvědavý a přeji hodně štěstí.
Prosinec 4, 201410 r Zdar - nezkoušel jste někdo čipovat u firmy X-tuning v Jihlavě? Teď mají docela slušnou reklamu na TV Prima - pořad Autosalon. Čip na Supa stojí 10 tis. a snad by to mělo být kvalitně provedené se zárukou, zkouška na brzdě před i po úpravě, zálohování původního software, graf atd. Ze 125 kW to zvednou na 147kW. Volal jsem tam a prý Superbů II dělali spoustu (u některých typů motorů se musí rozebrat a předělat ŘJ). Máte někdo s touto firmou zkušenost? Díky za info a za zkušenosti - Martin.
Prosinec 4, 201410 r U žádného ze Superbů se jednotka rozdělávat nemusí, umím i pro full záruku, bez jakéhokoliv flash zápisu. Už asi dva roky. Reklama je jako každá....nevypovídající a nesmyslná. Jak na mycí přípravky co odstraní špínu jedním tahem, myslíte , že to funguje?? Nepíši to jako konkurence, ale pokud se zamyslíte, tak určit spotřebu během deseti minut na základě údaje palubního PC je nereálné. Mám ověřeno z praxe , že i dva různí řidiči využijí potenciál úpravy rozdílným způsobem. Dále hláška , že šestka to ještě na 1200 nebo kolik otáček do kopce bere, docela se tímto způsobem przní motor a demonstrovat to v TV je perverze. I to by mělo vypovídat zda se jedná o firmu solidní , či hrající na psychiku zákazníka. Doufám, že se do mě nikdo nepustí , ale na tohle by mělo každého trochu přemýšlejícího řidiče asi spíš odradit. Rozhodně úprava udělaná na brzdě, pokud bude měřená v zátěži bude i fungovat. Parametry uvedené na TV sice nebyly oslňující, ale zřejmě aspoň reálné. Ne už tak spotřeba. Tam je to dle mého názoru trochu fake.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.