Publikováno Červen 4, 201411 r Ahojte, je mozne ze auto nemeri teplotu noveho oleje? Po cca 40km me maxik ukazuje ----. Nepredpokladam ze by byla teplota <50°C. Nemohlo se stat, ze by v servise nezapojili nejake cidlo??? Jedna se o Octavku 1.4 TSI/90/CAXA Prvni serviska, prechazel jsem z LL oleje na pevnej interval 15tkm Upraveno Červen 4, 201411 r od havrosh
Červen 4, 201411 r Já předpokládám že začne po ujetí větší vzdálenosti. Jinak by bylo dobrý napsat jaký auto a možná to rovnou prsknout do jeho vlákna. Upraveno Červen 4, 201411 r od šulda
Červen 4, 201411 r Autor Sorry, to jsem zapomel a uz jsem to opravil. Davalo by to smysl, ale netusim
Červen 4, 201411 r Pokud vim, tak to mereni teploty funguje jen u promenliveho intervalu vymeny oleje.
Červen 4, 201411 r protože autorizák to neumí validně přehodit, je to potřeba aktivovat například čez VCDS.
Červen 4, 201411 r Pokud vim, tak to mereni teploty funguje jen u promenliveho intervalu vymeny oleje. Ne funguje i u pevneho intervalu.
Červen 5, 201411 r Autor Takze by mohlo stacit aktivovat TOG cidlo na 17-Pristrojovka/channel39 Vecer se podivam jaka je tam hodnota
Červen 5, 201411 r Vlákno jsem přesunul do správné sekce. K problému - toto jsem tady na foru již několikrát zaznamenal - po přechodu na pevný interval následuje ztráta funkce "Teplota oleje" na maxidotu. U mého auta (OII FL 1.4 TSI) jsem přešel na pevný interval při 15 000 km a teplota oleje se mi bez problémů zobrazuje.
Prosinec 9, 20195 r Pokud v MFD resetuji servisní záznam, mělo by se to přepnout na pevný interval výměny. Přijdu o měření teploty oleje, nebo ne? Díky za zkušenost.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.