Přejít na obsah

Demontáž zadního nárazníku Octavia II RS facelift


ferda_

Doporučené příspěvky

Zdravím,

 

mám Oktávku II RS (rok 2009) a odlepil se mi jeden ze zadních parkovacích senzorů, zapadl dovnitř nárazníku. Je nějaká možnost jak se k němu dostat jinak než sundat celý zadní nárazník? a pokud ne, neměli byste někdo po ruce návod, jak na demontáž toho nárazníku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím, již delší dobu přemýšlím, zda konečně vyřešit problém s nedolehnutými konci zadního nárazníku na OII RS (předfl). Omlouvám se za to, že píšu do témata FL, ale nechtěl jsem zakládat zbytečně nové téma, když se tento problém může týkat jistě i FL verze. Ted o co jde, jde o to, že mi čouhají konce nárazniku mimo karoserii, na obou stranách stejně. viz foto http://prntscr.com/amhv5l
Chci se zeptat, dá se to nějak jednoduše opravit, nebo musí jít celý nárazník dolů?  :kol-32: 
Děkuju za rady 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na presne tom mieste ako je ten odstávajúci roh nárazníka je z vnútornej strany podbehu šróbik. Drží výplň podbehu, ale aj drží ten roh nárazníka. Pozri si ten obrázok ktorý tu dal libero. Je to pozícia 1. Možno ich máš povolené alebo tam vôbec nie sú.

Editováno: , autor: zelo7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak jsem se na to díval a šroubek a obou stranách nechybí, navíc v místě kde je to je pevné dost.. Odstávají pouze ty konce, kde žádný šroubek není. Ještě mě napadlo, jestli ten nárazník nesundat a zkusit ty konce ohnout trošku dovnitř.. a když ani to nepomůže, tak tam škrábnu nějaké lepidlo od Patexu a bude.. Jen nechápu, jak tam ten jantar předemnou nárazník takhle pitomě dal

Editováno: , autor: Amimous
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...