wot111 Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Nasiel som v motorovej casti odpojeny jeden kabel, tak som hu zapojil ale ani pri jazde som nespozoroal daku zmenu, nevie nahodou niekto co to je za kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 (editace) to nie je kábel,ale hadička ostrekovača zadného skla Editováno: 10. Říjen 2014, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 jj, tím už jsem si také prošel , předloni v zimně, myslel jsem, že mám zamrzlou vodu v hadičce, když mi nefungovalo zadní sklo, ale pak jsem to dal na zkoušku do garáže "rozmrznout" a nic, za to pod autem louže, tak jsem mrknul zde na fórum a už jsem věděl kam mám sáhnout wot111, chápu rčení tonoucí se stébla chytá, ale věř tomu (jak jsem ti psal v SZ), obětuj 10-15 éček za změření tlaků v servisu a budeš vědět okamžitě na čem jsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.