Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Neznáte někdo kódování maxidotu po faceliftu.Cosby tady psal že má nové kódování a nikde to tady nemůžu najít.Jedná se mě hlavně o signalizaci otevřených dveří,odstranění hlášky o leji a odstranění kontrolky sklopení sedadla..Díky

Kontrolka sklopení opěradel zadních sedaček se odkódovat nedá, ale stačí uzemnit oba příslušné vývody v centrální řídící jednotce a je od kontrolky pokoj.

Kontrolka sklopení opěradel zadních sedaček se odkódovat nedá, ale stačí uzemnit oba příslušné vývody v centrální řídící jednotce a je od kontrolky pokoj.

Ale dá

• Autor

Ale dá

Jak jak?

Kódováním BSG

• Autor

To me taky napadlo,je to už napsáno v te historické DP co mám.Když ale odečtu 16 tak se auto tváří jako dvou dveřové.Tak teď nevím.

aha,to jsem nezkoušel.Chtělo by to mrknout do DP nejnovější

• Autor

To by chtělo někoho známýho v serisu Škoda.Tam by měli vědět jak na to...

Když jsme dávali maxidot do mýho auta (dělali jsme kódování přes VAS), tak se to normálně ptalo, co je v autě za výbavu, jenom jsme potvrzovali jednotlivý kroky a nakonec vše krásně fungovalo.... :ph34r:

Já montoval X maxidotů na nex i old modely a s opěrkou jsem neměl problém.

• Autor

Ja jsem montoval jeden maxidot a problem se sedackou mam :D

Mně to kódovali v autorizovaném servise Škoda na VASu a nějak se nedovedli té kontrolky opěr zbavit.

Mně to kódovali v autorizovaném servise Škoda na VASu a nějak se nedovedli té kontrolky opěr zbavit.

To je divný, tu kontrolku maj nejspíš všechny maxidoty, jestli se nepletu a mě tam při kódování opravdu nezlobila... :unsure::kuk:

• Autor

Mluvil jsem s jednim manikem primo z VDO a rekl me ze jedina moznost je bud odletovat diodu,nebo vymenit BSG.Jen pro poradek mam maxidot 6Y0 920 843L.

Tak to já mám úplně jiný číslo, myslím, že končí písmenem M a komfortku mám z výroby, tak jestli nemůže být u tebe chyba ještě tam... :unsure:

kontrolka mi sviti, dodelam spinac zadnich sedacek a hotovo ;)

• Autor

To me taky napadlo.Spinac stoji asi 250 kc ,jen jeste zjistit kam picnout draty do BSG.

DP, asi to bude chtit studium :(

ale ta cena je fajnova :)

• Autor

To jo cena je dobra,jen doufam,ze moje BSG tuto funkci zna. A jak to vypada s tim zapojenim Symphony na maxidot?Zitra se chystam shanet mini iso konektor a o vikendu to chci zapojit.Dnes jsem se jen tak zkusebne poptaval a vsude na me zirali jak na vola.

zapojis dva dratky a nechas nakodovat, ale me to nefunguje, musim zjistit kde je zakopany pes a to se povede snad ve ctvrtek :)

• Autor

Tak ted jsem se jen tak narychlo dial do DP na konektory na BSG a nikde tam pripojeni na spinac zadniho operadla popsano neni.Uz to vidim,to bude zas mnamka najit to zapojeni :angry:

toto je ono? -_-

post-10-1158099674.jpg

• Autor

Ano je to ono,diky. :worthy

Ty mas novejsi DP? Bylo by mozne je mit taky?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.