Publikováno Září 9, 200619 r Neznáte někdo kódování maxidotu po faceliftu.Cosby tady psal že má nové kódování a nikde to tady nemůžu najít.Jedná se mě hlavně o signalizaci otevřených dveří,odstranění hlášky o leji a odstranění kontrolky sklopení sedadla..Díky
Září 10, 200618 r Kontrolka sklopení opěradel zadních sedaček se odkódovat nedá, ale stačí uzemnit oba příslušné vývody v centrální řídící jednotce a je od kontrolky pokoj.
Září 11, 200618 r Kontrolka sklopení opěradel zadních sedaček se odkódovat nedá, ale stačí uzemnit oba příslušné vývody v centrální řídící jednotce a je od kontrolky pokoj. Ale dá
Září 11, 200618 r Autor Kontrolka sklopení opěradel zadních sedaček se odkódovat nedá, ale stačí uzemnit oba příslušné vývody v centrální řídící jednotce a je od kontrolky pokoj. Ale dá Jak jak?
Září 11, 200618 r Autor To me taky napadlo,je to už napsáno v te historické DP co mám.Když ale odečtu 16 tak se auto tváří jako dvou dveřové.Tak teď nevím.
Září 12, 200618 r Když jsme dávali maxidot do mýho auta (dělali jsme kódování přes VAS), tak se to normálně ptalo, co je v autě za výbavu, jenom jsme potvrzovali jednotlivý kroky a nakonec vše krásně fungovalo....
Září 12, 200618 r Mně to kódovali v autorizovaném servise Škoda na VASu a nějak se nedovedli té kontrolky opěr zbavit.
Září 12, 200618 r Mně to kódovali v autorizovaném servise Škoda na VASu a nějak se nedovedli té kontrolky opěr zbavit. To je divný, tu kontrolku maj nejspíš všechny maxidoty, jestli se nepletu a mě tam při kódování opravdu nezlobila...
Září 12, 200618 r Autor Mluvil jsem s jednim manikem primo z VDO a rekl me ze jedina moznost je bud odletovat diodu,nebo vymenit BSG.Jen pro poradek mam maxidot 6Y0 920 843L.
Září 12, 200618 r Tak to já mám úplně jiný číslo, myslím, že končí písmenem M a komfortku mám z výroby, tak jestli nemůže být u tebe chyba ještě tam...
Září 12, 200618 r Autor To me taky napadlo.Spinac stoji asi 250 kc ,jen jeste zjistit kam picnout draty do BSG.
Září 12, 200618 r Autor To jo cena je dobra,jen doufam,ze moje BSG tuto funkci zna. A jak to vypada s tim zapojenim Symphony na maxidot?Zitra se chystam shanet mini iso konektor a o vikendu to chci zapojit.Dnes jsem se jen tak zkusebne poptaval a vsude na me zirali jak na vola.
Září 12, 200618 r zapojis dva dratky a nechas nakodovat, ale me to nefunguje, musim zjistit kde je zakopany pes a to se povede snad ve ctvrtek
Září 12, 200618 r Autor Tak ted jsem se jen tak narychlo dial do DP na konektory na BSG a nikde tam pripojeni na spinac zadniho operadla popsano neni.Uz to vidim,to bude zas mnamka najit to zapojeni
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.