Srpen 29, 20169 r Vím, že se to tu řešilo a nějak to vyšumělo, tak bych se chtěl zeptat na dokodovaní funkce zapnutí světel za deště bez rain-light asistentu, mám jen light asistent a v návodu píšou toto: Citovat Automatické zapnutí/vypnutí světel za deště (dále jen funkce) Potkávací světla se automaticky zapnou při splnění následujících podmínek. Funkce je aktivovaná. Spínač světel je v poloze AUTO. Přední stěrače jsou zapnuté déle než 15 s. Světla se automaticky vypnou přibližně 4 min po vypnutí stěračů.Nastavení, aktivace/deaktivace Následující funkce je možné nastavit, resp. aktivovat/deaktivovat v infotainmentu » Návod k obsluze infotainmentu. ▶ Nastavení citlivosti snímače, který vyhodnocuje světelné podmínky pro automatické zapnutí světel ▶ Automatické zapnutí/vypnutí světel za deště a v návodu k infotainmentu je toto: Citovat ■ Asistent světel - nastavení vnějšího osvětlení ■ Auto. jízdní světla za deště - aktivace/deaktivace automatického zapnutí světel za deště nikde není napsáno, že musím mít rain-light asistent, takže teoreticky by to měl umět i light asistent, problém je, že tu kolonku "Auto. světla za deště" v infotainmentu nemám, jde tedy zapnout a vyzkoušet i bez rain-light?
Srpen 29, 20169 r No on návod je všeobecnej pro všechny výbavy a tahle funkce potřebuje Rain-Light senzor....už ho mám objednanej a až bude chuť a čas tak to právě kvůli tomuhle budu měnit....více případně zde
Srpen 29, 20169 r Ahoj, mam dotaz, byl jsem dnes na kódování a při kódování corner mi řekl, ze to nejde, že by se musela měnit nějaká řídící jednotka...???
Srpen 29, 20169 r Mlhovky Mam, taky me to překvapilo ze to neslo. Prý jiná jednotka by se musela dat. Bohužel i jiné věci nedokázal nakodovat....
Srpen 29, 20169 r Tak to ti asi kodoval nekdo, kdo to poradne neumi/nema spravne nastroje Taky mam Style a corner sel nakodovat
Srpen 29, 20169 r a co všechno ti ještě nešlo nakódovat kroměCORNERu ? Upraveno Srpen 29, 20169 r od cz pida
Srpen 29, 20169 r No nějaký věci prý nevěděl jak se dělají... Vy mate zkušenosti co lze dokodovat?? Ja našel cca 11 věci co by meli jit a z nich mam zatím tři
Srpen 29, 20169 r Nekde v tomto vlakne je co vse lze ja si budu nechavat delat i tempomat po zaruce plus jeste budu chtit asistenta rozjezdu do kopce
Srpen 29, 20169 r Co vše lze sem ti nenašel, jen odkazy na cizí stránky. Asistent rozjezdu do kopce uz mam a super věc. Připomíná mi to časy s automatem. Zkoušel nekdo u bolela i nakodovat, aby šli i filmy???
Srpen 29, 20169 r Stopky mu nesli, při zamykání aby svítili blinkry, při zamknuti automaticky aby vyjelo okno u řidiče a další si ted nejsem jistý. Mam to napsaný v autě.
Srpen 29, 20169 r 29 minutes ago, vejbuch said: Nekde v tomto vlakne je co vse lze ja si budu nechavat delat i tempomat po zaruce plus jeste budu chtit asistenta rozjezdu do kopce Na tempomat nemusis cekat az ti skonci zaruka, to se dela oficialne pres tzv SWaP (+ vymena packy). Ja jsem si to nechal delat v autorizaku (prave kvuli zaruce). Naprosta spokojenost
Srpen 29, 20169 r 12 minutes ago, tracy.01 said: Stopky mu nesli, při zamykání aby svítili blinkry, při zamknuti automaticky aby vyjelo okno u řidiče a další si ted nejsem jistý. Mam to napsaný v autě. Stopky taky jdou :-) Sver auto nekomu lepsimu... Ferda, Rolbar, Vasa... po cele republice najdes nekoho, kdo opravdu vi co dela
Srpen 29, 20169 r no mě pár věcí se starším kabelem 12.12.3 taky nešlo..např. vypnutí upozornění na zapnuté zapalování při otevřených dveřích, teď s novým klonem s 15.7.1 to šlo v klidu. Jinak to okno při zamknutí, stejně jako otevření nebo zavření dálkou aspoň u dveří řidiče asi nepůjde, ptal jsem se všude možně, ale nikdo zatím neodpověděl proř ani u řidič to nejde...že nejdou i ostatní okna je jasný BTW. co teda ti nakódovat šlo ? Upraveno Srpen 29, 20169 r od cz pida
Srpen 29, 20169 r No co sem videl, tak to okno fungovalo tak, ze zamknul dotyčný auto a automaticky se zavřeli okno u řidiče. Bohužel ze nejdou ostatní me trochu štve.... Pokud se nepletu, Ferda je ze Strakonic ?
Srpen 29, 20169 r před 7 minutami, cz pida napsal: no mě pár věcí se starším kabelem 12.12.3 taky nešlo..např. vypnutí upozornění na zapnuté zapalování při otevřených dveřích, teď s novým klonem s 15.7.1 to šlo v klidu. Jinak to okno při zamknutí, stejně jako otevření nebo zavření dálkou aspoň u dveří řidiče asi nepůjde, ptal jsem se všude možně, ale nikdo zatím neodpověděl proř ani u řidič to nejde...že nejdou i ostatní okna je jasný BTW. co teda ti nakódovat šlo ? Protoceni budiku, asistent rozjezdu do kopce a při denním svícení mi svítí zadní světla.
Srpen 29, 20169 r Jo Ferda25 je ze Strakonic....jinakto okno mě dost zajímá, tak jsem sám zvědavej co na to bude říkat.....co kabel, máš nějakej ?
Srpen 29, 20169 r před 4 minutami, cz pida napsal: Jo Ferda25 je ze Strakonic....jinakto okno mě dost zajímá, tak jsem sám zvědavej co na to bude říkat.....co kabel, máš nějakej ? Ja na to nemám bohužel nic. Nechával mi to dělat bracha přes jeho kamose. Videl sem video kde to fungovalo a někde sem videl popsanou cestu jak to udělat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.