RaDiS234 Vloženo 5. Říjen 2016 Vloženo 5. Říjen 2016 Ďakujem ako som už písal ak by niekto mal niečo s čím by mohol prispieť sem s tým. Mám dosť času aby som mohol tu príručku updatovaťOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 1 Citovat
ferda25 Vloženo 5. Říjen 2016 Vloženo 5. Říjen 2016 Kdo najde ve Fábii3 jednotku na adrese 52 ???????? Citovat
MilanHos Vloženo 6. Říjen 2016 Vloženo 6. Říjen 2016 Jak vypadá ten Green Mod (menu?)v Boleru? Co to vlastně ukazuje, hospodárnost jízdy? Díky Citovat
RaDiS234 Vloženo 6. Říjen 2016 Vloženo 6. Říjen 2016 Áno. Dáva návrhy na zlepšenie ekologickej jazdy, ukazuje grafy ako moc a často stúpaš na plynový pedál, ukazuje spotrebu a počíta skóre ekologickej jazdy. Čím ekologickejšie tým vyššie skóre Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat
ralff Vloženo 6. Říjen 2016 Vloženo 6. Říjen 2016 Dotankování plus minus 1 litr jsem si udělal a mám vyzkoušeno tady, viz příloha. Číslice u čárek odpovídají kolik litrů benzinu se dá dotankovat do vypnutí pistole 1 2 Citovat
cz pida Vloženo 6. Říjen 2016 Vloženo 6. Říjen 2016 Dneska jsem si chtěl vyměnit stírací lišty a nějak mi to nešlo, tak jsem pátral a zjistil že se dá dokódovat menu stěračů do rádia kdy se pak zaparkují ramínka do servisní polohy kdy to pak jde dobře. Doufám, že to není něco co tu už je popsáno nebo je to dokonce z výroby, ale já to tam neměl....tak to sem dávám 09/přizpůsobení IDE01268-ENG126573-Stěrače čelního skla-Frontwischer_Serviceposition,aktivní IDE01268-ENG116615-Stěrače čelního skla-Menuesteuerung Frontwischer,aktivní Citovat
RaDiS234 Vloženo 6. Říjen 2016 Vloženo 6. Říjen 2016 No stierače sa do servisnej polohy dajú dať od výroby. V príručke k autu je napísané ako. Mám dojem že je to niečo ako zapnúť a vypnúť zapaľovanie a potom pár sekúnd podržať páčku na najvyššej polohe. Ale nie som si teraz istý Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat
RaDiS234 Vloženo 6. Říjen 2016 Vloženo 6. Říjen 2016 V menu radia to ale nemám. Pravdepodobne to tam je kým je RJ v transportnom módeOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat
cz pida Vloženo 6. Říjen 2016 Vloženo 6. Říjen 2016 no já to tam taky neměl, tak jsem řekl že si to tam dám, když to jde :-) každá funkční volba navíc je dobrá Citovat
RaDiS234 Vloženo 6. Říjen 2016 Vloženo 6. Říjen 2016 Ak je to teda overené a funguje to pridám to do príručky zajtra Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 1 Citovat
RaDiS234 Vloženo 6. Říjen 2016 Vloženo 6. Říjen 2016 Super. Ak to takto pôjde ďalej tak zistime a spíšeme si všetky možné funkcie tak ako to je v Octavia III fóre. Ja potom príručku rozdelím na odskúšané a funkčné funkcie a potom na neodkskúšané a nefunkčné aby sa v tom človek jednoduchšie zorientoval Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 1 Citovat
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2016 Vloženo 6. Říjen 2016 RaDiS234, odstraň si tu hlášku z Tapatalku "Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk" - pravidla fora to nepovolují. Citovat
RaDiS234 Vloženo 6. Říjen 2016 Vloženo 6. Říjen 2016 Pardon, pri každom novom stiahnutí je to opäť zapnuté. Už som to vypol Citovat
Oplocký Vloženo 9. Říjen 2016 Vloženo 9. Říjen 2016 Pro RaDiS234 a ostatní - dobrá práce při zpracování příručky, ale.... Při kódování funkce zatroubení při zamknutí a odemknutí nefunguje oddíl bez alarmu, funguje jen kódování s alarmem. Dále sklápění zrcátek také nejde - nešlo mi nakódovat jednotku 52 Citovat
RaDiS234 Vloženo 9. Říjen 2016 Vloženo 9. Říjen 2016 Áno už som na to prišiel. To trúbenie sa snažím vyriešiť ešte. Príručku aktualizujem možno zajtra. Ešte som sa nedostal k tomu Citovat
h2o Vloženo 9. Říjen 2016 Vloženo 9. Říjen 2016 Proto to ferda25 napsal, jednotka 52 tam není je to převzaté nastavení z O3. Citovat
cosby Vloženo 9. Říjen 2016 Vloženo 9. Říjen 2016 To zatroubení fakt nejde??Vyzkoušej (ADP-(2)-Acknowledgement signals-Akustische Rueckmeldung verriegeln) from not active to active (zamčení) (ADP-(1)-Acknowledgement signals-Akustische Rueckmeldung entriegeln) from not active to active (odemčení) Pokud je DWA- (ADP-(8)-Acknowledgement signals-Akustische Rueckmeldung global) from not active to active Pokud není DWA-(ADP-(9)-Acknowledgement signals-Akustische Rueckmeldung Signalhorn) from not active to active Citovat
Oplocký Vloženo 16. Říjen 2016 Vloženo 16. Říjen 2016 Špatně jste mě pochopili. Mám auto bez alarmu, ale musel jsem kódovat oddíl, jako bych alarm měl. Potom troubení fungovalo. Oddíl, kde se kóduje bez alarmu negungoval. To co jsi poslal je v oddílu s alarmem.... Jinak dnes jsem dokódoval stěrače, vše funguje. Objednal jsem i dešťový senzor z ALI, tak se s ním budu bavit, jakmile přijde. Citovat
Trautenberk Vloženo 19. Říjen 2016 Vloženo 19. Říjen 2016 (editace) Kolegové... Řešil tady už někdo US denní svícení? Našel jsem dva návody, ale podle nich se mi to nepodařilo udělat. Kabel je 15.7.1.. Za radu budu rád, díky. EDIT: Ještě bych rád měl nastavené dálkové společně s mlhovkama - viz video - Editováno: 19. Říjen 2016, autor: Trautenberk Citovat
zkr72 Vloženo 20. Říjen 2016 Vloženo 20. Říjen 2016 Umí Fábka zobrazovat spotřebu komfortních spotřebičů jako Octavia? Citovat
RaDiS234 Vloženo 24. Říjen 2016 Vloženo 24. Říjen 2016 (editace) Ahojte všetci, Tak ako som sľúbil, prikladám aktualizovanú príručku na kódovanie funkcií. Pozmenil som ju, aby bola prehladnejšia a stručnejšia. Ak máte návrhy, názory, postrehym kritiku, sem s tým. Nech slúži SkodaHome_VCDS_Kodovani_CZ_2v1.pdf Editováno: 24. Říjen 2016, autor: RaDiS234 6 Citovat
Suve Vloženo 25. Říjen 2016 Vloženo 25. Říjen 2016 Chlapi, vrátím se zpět trochu, když se tady řešil ten automatický dojezd okna. Mám Fabii ve výbavě ambition a včera jsem byl ve škodovce a ptal jsem se ho, jak to s tím dojezdem je u řidiče, že mi to nefunguje ( kupovano jako předváděcí vůz). Tak mi po nějaké chvíli,když se to snažil nastavit oznámil, že mám pravděpodobně jen základ a že to neumí. Tak jsem se ptal,co s tím,jestli se to dá dodělat. Po chvilce kroucení hlavou mi řekl, že by to šlo,ale cena cca 10k. Což je brutální! Ale pak z něho vypadlo, že je možné, že mám tu řídící jednotku akorát nemám dvoupolohovou páčku na ovládání okna,ale že by se na to přišlo až po připojení diagnostiky. Existuje tady někdo,že by se mi na to podíval. Někdo kdo tomu rozumí? Díky za odpovědi případně tip Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.