Listopad 4, 20168 r Chlapi potrebujem radu ... v Boleru mi uplne zmizla funkcia zapnutia a vypnutia ASR. Dalsia vec ze ked zapnem autoskola rezim, zmizne drive green. Ked zapnem drive green, zmizne autoskola rezim. Stravil som v aute napojeny poslednu hodinu a pol a na nic som neprisiel. Aspon asr menu by som tam chcel
Listopad 4, 20168 r trippling - diaľničný trojblik - ťukneš do pačky smerovky a 3-krát zabliká. rád by som zmenil ako pri F2 na 4 bliknutia stlmenie ŠPZ - s pomocou sa mi to konečne podarilo Radis, nenastavoval si aj niečo iné? mal som autoškola režim aktivovaný a fungovalo aj DriveGreen, aj ASR. mám síce len Swing-a, ale žeby Bolero to malo obmedzené? mne sa podarilo aj zmeniť možnosti ESC Sport/ASR vypnuté, alebo ESC Sport, ESC vypnuté
Listopad 4, 20168 r Niekde som uz videl zmenu poctu blikov ked sa k tomu dostanem pozriem to ... nic ine som nenastavoval
Listopad 4, 20168 r zmenu blikov som videl. no keď zmením hodnotu, tak budď je to 1-2-3 bliknutia, aj napriek tomu, že prepíšem na 5. asi musím pohľadať ešte s tým Bolerom je to trošku záhada. nevieš o niekom, kto má tiež Bolero + kábel aby to overil? Upraveno Listopad 4, 20168 r od wirer
Listopad 5, 20168 r s těma blinkrama bych udělal ještě základní nastavení v Boleru / car/ stačily by samostatně světla jestli jsou, pak myslim že ty blinkry půjdou podle nastavení
Listopad 5, 20168 r Autoskola rezim je obrazovka totozna s tou kde su udaje jazdy, spotreba, prejazd. kilometre a podobne ... akurat tam pribudne signalizacia smerovych svetiel a ukazovatel rychlosti. Neskor mozem kludne hodit fotku
Listopad 5, 20168 r Ahoj, tak dnes jsem si pomocí Carista app na iphone dokódoval tyto položky: pootočení ručiček budíku lap timer kolik dontankovat croner lights v okolí Kolína mohu zdarma někomu doděkat kdo chce
Listopad 5, 20168 r Autoskola rezim je obrazovka totozna s tou kde su udaje jazdy, spotreba, prejazd. kilometre a podobne ... akurat tam pribudne signalizacia smerovych svetiel a ukazovatel rychlosti. Neskor mozem kludne hodit fotku Jestli máš fotku, sem s tím:)
Listopad 5, 20168 r Nech sa paci pani nemal som dnes cas tak som odbehol teraz. Nic viac to neukazuje.
Listopad 5, 20168 r před 23 hodinami, wirer napsal: zmenu blikov som videl. no keď zmením hodnotu, tak budď je to 1-2-3 bliknutia, aj napriek tomu, že prepíšem na 5. asi musím pohľadať ešte s tým Bolerom je to trošku záhada. nevieš o niekom, kto má tiež Bolero + kábel aby to overil? Zkus ještě resetovat rádio do továrního nastavení, pak se to snad mělo chytnout. Taky jsem to řešil. Je to tak u OIII i Supa i Golfa 7
Listopad 5, 20168 r před 2 hodinami, RDMBR napsal: Tak to sem cekal ze to budou vetsi cislice pri F2 na Swingu to vyzeralo ináč, tam zobrazovalo iba rýchlosť takmer na celú výšku displeja a smerovky ak boli zapnuté. ak dobre pamätám... ináč budem musieť sa pohrať s viacerýcmi vecami, vrátane funkčnosti smeroviek v Autoškola režime, na rádiu ich nezobrazí. takže ako bolo spomínané vyššie, reset rádia / reset BCM / zmena kódovania. uvidím. snáď sa podarí
Listopad 6, 20168 r Vzdyt tam tu volbu vidite nastavis pocet bliknuti a dole zaskrtnes soft reset a das ulozit. Svetla auta probliknou a bude to fungovat.
Listopad 6, 20168 r přesně tak.....to rádio (5F) ideálně reset taky pomocí VCDS, někdy reset jen na rádiu nestačí...vlastní zkušenost
Listopad 6, 20168 r Problem s radiom vyrieseny ... vypol som autoskola rezim, aktivoval drive green a esc menu spravil reset a funguje vsetko
Listopad 7, 20168 r Je mozne niekde urobit aj "hard reset" jednotiek? Teda nastavi povodne hodnoty co tam dala Skoda pri vyrobe
Listopad 8, 20168 r odpoviem si zatiaľ sám....tak "hard reset" som zatiaľ nenašiel, no všetky nastavenia a zmeny kódovania sa ukladajú v ceste C:\Ross-Tech\VCDS\Debug\CodingLog.txt . je tam uvedená adresa (modul), označenie jednotky, čo sa menilo, stará a nová hodnota, deň, dátum, čas... napr. Autoškola režim: Address 5F:6V0 035 867 C recoded (ADP-(9)-Car_Function_List_CAN_Gen2-Driving_school) from Not available to Available Sunday,06,November,2016,13:30:08:05031 Oplocký, toto si zmeň: Citovat Kódovanie: - Modul 5F – Information Electr. - Adaptation 10(171)-Car_Function_Adaptations_Gen2-menu_display_driving_school zmeniť na activated
Listopad 8, 20168 r Rezim autoskola dokodujes nasledovne:Modul 5F - Info niecoAdaptations - 10Rozklikni si drop down menu a chod niekde cca za polovicu kym sa nedostanes k dlhym nazvom. Riadok ktory hladas ma na konci napisane drive_school.Klikni nan a prehod to na active. Pod tym riadkom mas viac s rovnakym nazvom ale je na konci este nieco pridane ako napriklad treshold alebo standstill. To si vobec nevsimaj a nic tam nemen.
Listopad 8, 20168 r Hard reset, nelze. Pro to ti dává VCDS možnost si přes funkci aplikace uložit původní hodnoty celé jednotky. Uložení trvá cca 15-20minut.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.