Duben 11, 20223 r Tak to vypadá, že je to vyřešeno. Pro případ, že by s tím měl někdo problémy jako já: V aplikaci Carista (starší verze - zkoušel jsem verzi 3.7 beta 24) jsem nastavil HHC "Enabled". Ve skutečnosti to sice nic nedělalo (HHC nefungoval), ale když jsem poté v aplikaci Car Scanner zkusil nastavit nějaký parametr HHC (Brzký, Normální, Pozdější), tak už mi to nepsalo chybu, ale parametr se přijal. Od té doby to funguje, i když je v Car Scanneru pořád u položky HHC "zakázáno". Nevím jak je to možné, ale zatím to funguje.
Duben 11, 20223 r Tak já mám fl 10/2018. Hhc z fabriky a Carista v té době taky psala, že hhc nemám. Dokonce jsem jim to i reporttoval. Ale v žádné bete co jsem měl během beta období to neopravili. Ted nevím. Caristu jsem kdysi updatnul na na odemknout ne beta verzi a hodně toho ta nebylo a pak jsem ztratil potřebu to resit.
Duben 11, 20223 r Zdravím. Nevím, zda tento dotaz již zde byl. Šlo by nakódovat, aby pro start motoru tlačítkem nemusela být sešlápnutá spojka?
Duben 11, 20223 r @ferokulda A jak by jsi potom zapnul jen zapalování bez chodu motoru?! Myslím, že požaduješ naprostou zbytečnost, ale je to můj názor. Možná proto to zde nikdo neřešil ....
Duben 11, 20223 r rudasn: Nevím. Jen mě to napadlo, byl jsem zvyklý ráno otevřít dveře spolujezdce, dát si na sedadlo baťoh, nastartovat, vykonat malou potřebu a pak jet :). Měl jsem Citigo ještě na klíček. Nebo alespoň nakódovat místo spojky sešlápnutí brzdy?
Duben 11, 20223 r @ferokulda Jako že by jsi startoval na sešlápnutou brzdu místo spojky? Tak to zřejmě by ani nemohlo jít už z důvodů bezpečnosti - odpojení převodovky při startu. Třeba se zde ale někdo vyjádří jinak ....
Duben 12, 20223 r Nejspíš to půjde, jen je třeba ověřit zda to má FIII na stejném místě Otázka je, zda to neodstraní jen tu hlásku…
Duben 15, 20223 r V 20. 1. 2022 na 9:03, Martab napsal: Pro uživatele Android Auto jednotka 5F (bez security code) ENG167428-ENG167510-nhtsa_properties-nhtsa_limitation_switches_for_androidauto_limit_displayed_message_length - not activated ENG167428-ENG167512-nhtsa_properties-nhtsa_limitation_switches_for_androidauto_no_text_input - not activated ENG167428-ENG167513-nhtsa_properties-nhtsa_limitation_switches_for_androidauto_no_video_playback - not activated S tímto nastavení lze do AA zadávat cíle písemně i pří jízdě atd. Otestováno na Boleru a funguje spolehlivě. Zkoušel jsem toto nastavení ale bohužel mi to při jednotlivé položce píše : "Chyba : Kanál není k dispozici". Zkoušel jsem i zadat security code a stejný problém. Máš nějaký tip jak to vyřešit ? Mám F3 Combi Style 11/2016.
Duben 16, 20223 r Podívám se až budu u auta, co přesně tam mám. (Popřípadě to bude někde v moji země cca před rokem jak jsem to měnil)
Květen 20, 20223 r Zdravím. Omlouvám se, pokud to zde již někde je. Lze u Fabie po faceliftu (2019) kódováním natrvalo deaktivovat start/stop a omezit/deaktivovat inteligentní nabíjení? Případně prosím o odkaz, jak na to (program VCDS).
Květen 27, 20223 r Čau, prvně chci poděkovat klukům za návody, pár věcí jsem si už nakodoval 😏 A pak mám dotaz: kde najdu spárování nového klíče (přišel mi nový že škodovky), díky. Upraveno Květen 27, 20223 r od Martinak34
Květen 27, 20223 r Tak tojo, mám pouze vcds. Děkuji za odpověď. A jde dokodovat rozsvícení mlhovek pouze při odemknutí auta? (ne při každém otevření dveří), díky. Upraveno Květen 30, 20223 r od Martinak34
Květen 31, 20223 r Ahoj, je tu někdo z jižních Čech (jsem z ČB) schopný dokódovat HHC na Fabii (1.0 81kW) MY2020? Díky
Červen 10, 20223 r Taky by kdyžtak šlo někde kolem trasy ČB - Tábor - Praha - Mladá Boleslav - Liberec (skoro každý měsíc tuto trasu mám některé páteční odpoledne a vím i dva měsíce dopředu přesné datum, takže bychom vše domluvili)...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.