lac1kam Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 caute chlapi, este jedna hlupa otazka, ako to je z tym DAB? to bola nejaka priplatkova vybava? Na to treba nejake HW upravy? Som myslel ze ked mam Bolero, tak mam Bolero, ocividne su rozne verzie jedneho modelu radia? :-o Ma ta skoda naozaj zacina serkat... :/ Moje bolero DAB nema a pozeram tema ze niekto ho ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Čau. DAB+ byl za 3000 korun v každem připadĕ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Ano, jsou různé verze HW, Bolero je jen to že máš velký display. Ale jsou verze: Bolero Bolero s DAB/DAB+ Bolero se SmartLink/SmartLink+ Bolero s MirrorLink Bolero s couvací kamerou a jejich kombinace, jednotlivé verze mohou být HW odlišné, na některých se dá třeba ten SmartLink dodatečně aktivovat, na některých zase něfunguje kamera (nějde ani dodělat a aktivovat). DAB je o jiném HW (neslyšel jsem, že by šel u Bolera jen aktivovat, pokud není z výroby). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1kam Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 Ved to, viem ze DAB je digital, proste FB je analog, tym padom to musi byt HW zalezitost.... ( ja som to skor myslel tak, ze si v nastavenaich radia napriklad vies odstavit AM, tak keby malo radio DAB, teiz sa v tomto nastaveni dalo teoreticky skryt. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 @lac1kamDab má vlastní tuner s vlastním vývodem na anténu tedy hw záležitost. Nejde do Bolera dodatečně doplnit. A ano pokud je tam z výroby jde schovat stejně jako AM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1kam Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 Vsetko mi je jasne, Dakujem, Pekny den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 Však jsme to psal. Teoreticky to jde asi SW schovat, tak jako AM. Ale nevím o tom, že by existovala konfigurace, kde by bylo Bolero s DAb jen deaktivované pomocí SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 Jde to schovat. Já to tak měl po výměne swingu. Je to normálně v adaptacích vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 4. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2020 Ahojte, neviete mi poradiť, prečo moje Bolero prestalo reagovať na USB klúč? Mal som na ňom hudbu. V PC funguje, a skúšal som aj iné USBčko, tiež nič. Kódoval som cez Caristu nejaké veci, môže to byť kôli tomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 4. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2020 (editace) Skús resetnúť rádio - podrž tlačidlo hlasitosti stlačené asi 10 sekúnd. Prípadne skús obnoviť továrenské nastavenia cez Nastavenia. Skús preformátovať USB kľúč na iný formát.. FAT32, exFAT, NTFS.. Editováno: 4. Říjen 2020, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 4. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2020 (editace) Kluč ma dobrý format, dotetaz išiel, a skúšal som aj iné klúče, nič..., aj USB vstup je v poriadku, lebo ked pripojim cez kabel mobil tak Android auto nabehne. Skúsim teda ten reset, a potom továrenské... EDIT: Tak stačil reset... Editováno: 7. Říjen 2020, autor: juraj79m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 Ahoj. Nevite nahodou kolik stoji aktualizace softu bolera v Skodovce? Musim aktualizovat z 0359 na 0363. Nechci sam teho delat bo nevim jak to dela se dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki237 Vloženo 21. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Ahojte mám taký problém na rádiu bolero keď sadnem do auta tak asi 10 min nereaguje displej niekedy seká až po 10 min možno niekedy viac všetko v poriadku máte niekto stým skúsenosť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Ne, funguje téměř hned (prvních pár sekund je tam logo škoda a potom se dá normálně ovládat, někdy potom ještě chvíli trvá, než se naváže spojení s telefonem, ale vše tak do minuty). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki237 Vloženo 21. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Áno akože rádio funguje len displej mi nereaguje :/ na MF volante viem prepnúť pesničku stanicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Jak píši, nemám problém nikde nic přepnout, ať už přes LCD, tlačítka kolem LCD nebo přes MuFu volant, vše funguje. Tedy u tebe bude nejspíše někde chyba, možná nějaký studený spoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki237 Vloženo 21. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Zrejme asi výmena displeja čo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 21. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Ešte skúsiť autorizák, či nie je nejaká novšia verzia fw... takéto mrznutie mi tiež ešte nerobilo ani keď bolo vonku -20°C... Keď to seká, skús podržať ovládač hlasitosti stlačený cca 10sek, čím sa reštartne Bolero... či to náhodou nepomôže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki237 Vloženo 21. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Brm skúšal som ale nič vždy po nastúpení do chladného auta nereaguje displej po 10 15 min začne normálne ísť podľa mňa to bude asi displejom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki237 Vloženo 21. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Tatko má passata b8 a tam to tiež občas nereaguje auto má 32 tisíc 2016 viac v garáži ako na cestách ten Passat myslim😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Kačírek Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 Ahoj,nedrží mi paměť u Fabie 3 radio Bolero po vypnutí se vše smaže i tel.nejdou synchronizovat kontakty atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 Záruka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matisk0 Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 Hezkej dobrej, jde nekde zjistit neno stahnout poslední aktualizace? Nebo mam uz posledni? 😀🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7 Vloženo 31. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 Ahoj, mám už dva dny problém s Bolerem. Při poslechu rádia se mi stává, že se samo od sebe přepne na jinou stanici, u poslechu z SD karty se mi přehrávání zastaví, přepne na další skladbu apod. Jako by nějaká neviditelná ruka mi to přepínala. Občas i blbě reaguje dotykový displej. Dělal jsem reset do továrního nastavení, ale bohužel to nepomohlo. Setkal jste se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfabo Vloženo 31. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 8 hours ago, marek7 said: Ahoj, mám už dva dny problém s Bolerem. Při poslechu rádia se mi stává, že se samo od sebe přepne na jinou stanici, u poslechu z SD karty se mi přehrávání zastaví, přepne na další skladbu apod. Jako by nějaká neviditelná ruka mi to přepínala. Občas i blbě reaguje dotykový displej. Dělal jsem reset do továrního nastavení, ale bohužel to nepomohlo. Setkal jste se s tím někdo? Ahoj, také mám podobný problém a žádám o pomoc. Poslední týden se mi rádio samo od sebe přepíná. Včera se nejen přepnulo, ale "vyresetovalo" to nebo jak to popsat celé rádio a musel jsem všechny stanice znova naladit a poukládat. O víkendu jsem zkoušel tovární nastavení, ale očividně to nepomohlo. Co se týče SD karty, když pustím písničku, hraje pár vteřin, maximálně minutu a pak to přeskočí na další skladbu. Nedá se v podstatě nic poslouchat. Dá se to nějak "podomácku" vyřešit? Nejsem teď v situaci, kdy bych mohl platit za servis. Jinak dotykový displej funguje dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.