Červen 12, 20196 r V 2. 6. 2019 na 1:41, beruska2709 napsal: Staci troska casu a odlakovac na nechty a je po probleme Máš to odzkoušené????? Nerad bych to celé zmrvyl. Upraveno Červen 13, 20196 r od Fajerak
Červen 18, 20196 r Bohužel jsem nepřišel na fígl, jak celou clonu jednoduše sundat. Po odstranění krytek jsem nebyl schopen přijít na to, jak packy uvolnit. Tak dnes jsem vzal líh a zkusil, co to udělá. No hned to neudělá nic. Po chvilce dlachnění se mně podařilo část nálepky sloupnout, odhadem 30%. Je tenká a rád se trhá. Pod ní je vrstva lepidla. A na to líh účinkuje velmi dobře. Stopy nenadělal. Mám dole asi 60% nálepky na vnitřní straně clony. A budu rád za návod, jak clonu sundat. Z nákresu v DP jsem to nepochopil. Podle všeho je opravdu potřeba nechat líh působit.
Červen 18, 20196 r před 11 minutami, bojler napsal: ... Z nákresu v DP jsem to nepochopil. Podle všeho je opravdu potřeba nechat líh působit. DP už zkoušel. @wirer bude určitě vědět :)
Červen 19, 20196 r Ahoj, vrátím se k otázce jestli lze ověřit číslo dílu pravé sluneční clony u spolujezdce (bez nálepky tzn. určené pro UK) ?
Červen 19, 20196 r Bojler: S lihem si nehraj (rychle se odpařuje) pokud jsi šťastně ženatý, tak ukradni ženě odlakovač tak jak já.
Červen 19, 20196 r No a to odpařování je špatně (pro auto)? S odlakovačem musí žena mimo můj výskyt a do dobře větrané místnosti. Fakt to jde tak lehce, aby to ospravedlnilo ten smrad?
Červen 19, 20196 r Je to hnusný. A možná to pro některé má nádech undergroundu (jako pro mě). Fajerak: vydrzim ledacos, ale ne pach moci a odlakovace :-)
Červen 19, 20196 r Já bych rád, jenom jsem nezjistil jak clonu vycvaknout. Zkusím to odlakovačem a uvidíme.
Červen 20, 20196 r Tady to ukazuje https://www.youtube.com/watch?v=dLDkiP-10JQ Upraveno Červen 20, 20196 r od cilda1
Červen 20, 20196 r Jdu do akce. Až ženská zjistí, že má lahvičku s odlakovačem prázdnou, ta bude čumět :-).
Červen 20, 20196 r Bojler: Já jsem to nevycvakával-a "rusky neumím" já to prostě vytáhnul s té kulatinky na které to je nasunuté. JDE TO ZTUHA ALE JDE.
Červen 20, 20196 r Od hloupostí s nějakým ruským odporem zpátky k věci. Nevím tedy, jakým způsobem byl použitý odlakovač. Já jsem zkusil napustit vatu, přiložit, držet ... a ani rana. Vytrvalým škrabáním se okraj samolepky odchlípne, ale ať už po přiložení odlakovače nebo bez něho, sloupne se jen tenká folie a zůstane lepidlo. Pravděpodobně to bude jiným modelem. Podle Etky by měly být clony pro Superb jiné, pokud se nepletu už jenom tím, že v Superbu mají osvětlení. Výsledek je takový, že je dodělaná vnitřní strana, je to drbačka jako blázen, zbytek vnější bude čekat na další šichtu.
Červen 21, 20196 r Máš tu clonu sundanou nebo jsi to dělal v autě? Já ji sundal, položil na stůl, přiložil kousek obvazu, pokapal odlak. nechal působit a hotovo (tak jak na fotkách).
Červen 21, 20196 r No a o tom to je! Na stojáka to nikdy dobře nemůže jít! No hold komu néni rady-tomu néni pomoci.
Červen 22, 20196 r Tak abychom se zase vrátili místo hospodských řeší zase k věci. Jestli je něco přiloženo stejný čas horizontálně nebo vertikálně by mělo být jedno, tak jsem si prohlédl variantu OIII a SIII: Kdo najde správně rozdíl, dostává tři bludišťáky (vyplatí se sledovat okraj cedule). No a na omak je to také jiný materiál - v OIII to působí gumově a trochu lepivě, v SIII je tvrdší. Po namočení lihem/odlakovačem se v SIII rozpouští lepidlo pod nálepkou, nálepka zůstává pevná. Fotky fajeraka pak ukazuji i jinou cedulku, takže je dost možné, že je variant nakonec x. Upraveno Červen 22, 20196 r od bojler
Srpen 3, 20196 r Ještě se vrátím k této odborné debatě. Toto je zbytek nálepky v SIII MR2017. Jak to vypadá v OIII zjistím až u té nové, starou teď už na těch pár měsíců předělávat nebudu. Abych zamezil spekulacím - jediná deformace materiálu je zkroucení, materiál byl pevný a ani po půlhodinovém působení chemie se jeho vlastnosti neměnily.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.