Květen 12, 20169 r Taky limiter používám přesně jak epo a jsem spokojený, funguje spolehlivě. Je skutečně dobře navržený, takže v situacích kdy potřebuju náhle zrychlit, šlápnu na plyn a pak se zase vrátím, většinou na nastavenou rychlost. Dlouhé trasy po dálnicích moc nejezdím, takže mě tempomat vůbec nechybí.
Květen 12, 20169 r ferda25: pokud je ve vybave Limiter a MaxiDot nebo Kessy, tak by snad nemelo byt potreba menit BCM (rikal kolega Diagnostik )
Květen 12, 20169 r Limiter ani Maxi-Dot nic neřekne. Jediné co 100% nepotřebuje výměnu z výše jmenovaného je auto s Kessy.
Květen 13, 20169 r Autor Pokud je vůz vybaven řídicí jednotkou BCM / 6C0.937.085, je nutné objednat z Katalogu náhradních dílů ETKA řídicí jednotku BCM vyšší řady / 6C0.937.089 a jednotku vyměnit. Pokud je ve voze řídicí jednotka BCM / 6C0.937.087, 6C0.937.089, 6C0.937.090 (Kessy), není výměna řídicí jednotky BCM potřeba.
Květen 13, 20169 r Jen pro info, mám 1.2 tsi 81kw kombi vybava style bez kessy (pouze startovani tlacitkem) vyroba leden 2016 a BMC nebylo měněno Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Upraveno Květen 13, 20169 r od agexp
Květen 15, 20169 r Diagnostik:mam 090 a nemam kessy. Zajimave Ale mám Alarm. Upraveno Květen 15, 20169 r od mpiotrovsky
Květen 17, 20169 r Fíha, 5,5 tisíce, to je sakra dost, před 2 lety jsem u OII platil za dodělání tempotatu 2300 Kč. Asi je to dražší, když se to dělává při přítomném limitéru. Stejně nechápu, proč tam rovnou nedělají kombinaci tempomat/limitér, nebo jen samotný tempomat. Mít samotný limitér mi přijde zcela k ničemu, to snad nikdo nemže používat. Už u druhé generace stál tempomat zhruba stejně. Mění se obě páčky, u OII je to cenově jinde.
Květen 17, 20169 r To není zajímavé, je to normální... No a kdy se musi menit jednotka? Je zname osazeni podle druhu vybav?
Květen 17, 20169 r Téma jsem pozorně pročetl a nějak nevím kde. Jeden říká, že 100% je jenom KESSY. Ty na poznámku o alarmu odpovídaš, že je to normální a z toho by mohlo vyplývat, že správnou BCM mají i auta s alarmem. Asi su teda blbej když to z toho nepoznám a radši se nebudu ptat. Dík za pomoc.
Květen 17, 20169 r Autor Pokud máš nějakou výbavu, tak je tam lepší. Pokud máš socku, tak od toho moc nečekej. Napíchni si na diagnostiku a budeš vědět, co máš...Podle toho se ptej a né naopak.
Květen 17, 20169 r Diagnostika je uz pozde. Potreboval bych se dopidit k tomu co objednat, aby byla kompatinilni BCM. Na to se ptam, jestli je znama zavislost osazeni. Tak jako treba u OIII zavisi nektere veci napr. na pritomnosti xenonu apod. Kdyz bude stat alarm 5 tis. a dodatecna montaz vyssi BCM to same, radsi vezmu rovnou alarm.
Květen 17, 20169 r Teď je alarm jen s kessy nebo asi s klicovym startováním. Dnes po roce jsem poprve zkusil limiter a v kopcovite ceste mi to pipani lezlo na nervy jak auto samo prelezlo nastavenou rychlost. A ten divny pocit pri slapnuti na plyn.
Květen 31, 20169 r dneska jsem byl v autorizovaným servise, kde jsem si zakoupil F III a byl mi naceněn tempomat, cena bude do 7000 Kč, na tempomat jdu příští čtvrtek, že musí vše obědnat a je to otázka kdy ráno jim dám auto a po obědě bude hotové, tak poté napíšu reference
Červen 1, 20169 r super, hlavně napiš, jestli ti taky nezapomenou objednat i ten kod a jestli tam nebudeš muset na dvakrát :-) ....
Červen 1, 20169 r jo dám vědět, a ještě by mě zajímalo, jak se chová zapnutý tempomat, když se dojíždí k autu přede mnou, kdy by mohlo dojít ke srážce a co na to front asistant, začne brzdit ....?
Červen 1, 20169 r Ked sa pomaly priblizujes k autu pred tebou tak FA bude zobrazovat namiesto nastavenej hodnoty tie dve auticka s vykricnikom Upraveno Červen 1, 20169 r od LuboBBSK
Červen 1, 20169 r To že to zobrazí ty dvě autíčka s vykřičníkem tě varuje, že není dodržena bezpečná vzdálenost od auta před tebou. S tempomatem to nemá nic společného. Ukazuje to i když je vypnutý.
Červen 1, 20169 r Tohle by mělo mít každý auto - a nejlíp doplněný akustikou. Nesnáším řidiče - lepiče a ani nechápu, že někoho baví takto nepohodlně za někym jezdit. No nic, mažu pryč tohle je Upraveno Červen 1, 20169 r od Sir_Jarek
Červen 7, 20169 r Dnes proběhla montáž tempomatu. Nebýt výpadku internetu,bylo za 1 a 1/2 hodiny a 5996 kč hotovo. Bohužel výpadek internetu to prodloužil na 3 a 1/2 hodiny. Upraveno Červen 7, 20169 r od gogorum
Červen 9, 20169 r Tohle by mělo mít každý auto - a nejlíp doplněný akustikou. Nesnáším řidiče - lepiče a ani nechápu, že někoho baví takto nepohodlně za někym jezdit. No nic, mažu pryč tohle je Ještě, že nepracuješ ve vývoji automobilů, tohle bylo první co jsem vypl. Jezdit s tím ve velkoměstě je za trest.
Červen 9, 20169 r Dnes proběhla montáž tempomatu. Nebýt výpadku internetu,bylo za 1 a 1/2 hodiny a 5996 kč hotovo. Bohužel výpadek internetu to prodloužil na 3 a 1/2 hodiny. Kde ti ho dělali?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.