Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Taky limiter používám přesně jak epo a jsem spokojený, funguje spolehlivě. Je skutečně dobře navržený, takže v situacích kdy potřebuju náhle zrychlit, šlápnu na plyn a pak se zase vrátím, většinou na nastavenou rychlost. Dlouhé trasy po dálnicích moc nejezdím, takže mě tempomat vůbec nechybí.

Vloženo

Pokud je vůz vybaven řídicí jednotkou

BCM / 6C0.937.085, je nutné objednat z Katalogu náhradních dílů ETKA řídicí jednotku BCM vyšší řady / 6C0.937.089 a jednotku vyměnit.

Pokud je ve voze řídicí jednotka

BCM / 6C0.937.087, 6C0.937.089, 6C0.937.090 (Kessy), není výměna řídicí jednotky BCM potřeba.

Vloženo (editace)

Jen pro info, mám 1.2 tsi 81kw kombi vybava style bez kessy (pouze startovani tlacitkem) vyroba leden 2016 a BMC nebylo měněno

Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk

Editováno: , autor: agexp
Vloženo

Fíha, 5,5 tisíce, to je sakra dost, před 2 lety jsem u OII platil za dodělání tempotatu 2300 Kč.

Asi je to dražší, když se to dělává při přítomném limitéru. Stejně nechápu, proč tam rovnou nedělají kombinaci tempomat/limitér, nebo jen samotný tempomat.  Mít samotný limitér mi přijde zcela k ničemu, to snad nikdo nemže používat.

Už u druhé generace stál tempomat zhruba stejně. Mění se obě páčky, u OII je to cenově jinde.

Vloženo

Téma jsem pozorně pročetl a nějak nevím kde. Jeden říká, že 100% je jenom KESSY. Ty na poznámku o alarmu odpovídaš, že je to normální a z toho by mohlo vyplývat, že správnou BCM mají i auta s alarmem. Asi su teda blbej když to z toho nepoznám a radši se nebudu ptat. Dík za pomoc.

Vloženo

Diagnostika je uz pozde. Potreboval bych se dopidit k tomu co objednat, aby byla kompatinilni BCM. Na to se ptam, jestli je znama zavislost osazeni. Tak jako treba u OIII zavisi nektere veci napr. na pritomnosti xenonu apod.

Kdyz bude stat alarm 5 tis. a dodatecna montaz vyssi BCM to same, radsi vezmu rovnou alarm.

Vloženo

Teď je alarm jen s kessy nebo asi s klicovym startováním. Dnes po roce jsem poprve zkusil limiter a v kopcovite ceste mi to pipani lezlo na nervy jak auto samo prelezlo nastavenou rychlost. A ten divny pocit pri slapnuti na plyn.

• o 2 týdny později...
Vloženo

dneska jsem byl v autorizovaným servise, kde jsem si zakoupil F III a byl mi naceněn tempomat, cena bude do 7000 Kč, na tempomat jdu příští čtvrtek, že musí vše obědnat a je to otázka kdy ráno jim dám auto a po obědě bude hotové, tak poté napíšu reference

Vloženo

jo dám vědět, a ještě by mě zajímalo, jak se chová zapnutý tempomat, když se dojíždí k autu přede mnou, kdy by mohlo dojít ke srážce a co na to front asistant, začne brzdit ....?

Vloženo (editace)

Ked sa pomaly priblizujes k autu pred tebou tak FA bude zobrazovat namiesto nastavenej hodnoty tie dve auticka s vykricnikom

Editováno: , autor: LuboBBSK
Vloženo

To že to zobrazí ty dvě autíčka s vykřičníkem tě varuje, že není dodržena bezpečná vzdálenost od auta před tebou. S tempomatem to nemá nic společného. Ukazuje to i když je vypnutý.

Vloženo (editace)

Tohle by mělo mít každý auto - a nejlíp doplněný akustikou. Nesnáším řidiče - lepiče a ani nechápu, že někoho baví takto nepohodlně za někym jezdit. No nic, mažu pryč tohle je :kol-74:

Editováno: , autor: Sir_Jarek
Vloženo (editace)

Dnes proběhla montáž tempomatu. Nebýt výpadku internetu,bylo za 1 a 1/2 hodiny a 5996 kč hotovo. Bohužel výpadek internetu to prodloužil na 3 a 1/2 hodiny.

post-91663-0-18375300-1465298539_thumb.j

post-91663-0-70921100-1465298559_thumb.j

post-91663-0-34258300-1465298576_thumb.j

Editováno: , autor: gogorum
Vloženo

Tohle by mělo mít každý auto - a nejlíp doplněný akustikou. Nesnáším řidiče - lepiče a ani nechápu, že někoho baví takto nepohodlně za někym jezdit. No nic, mažu pryč tohle je :kol-74:

Ještě, že nepracuješ ve vývoji automobilů, tohle bylo první co jsem vypl. Jezdit s tím ve velkoměstě je za trest.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...