Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Taky limiter používám přesně jak epo a jsem spokojený, funguje spolehlivě. Je skutečně dobře navržený, takže v situacích kdy potřebuju náhle zrychlit, šlápnu na plyn a pak se zase vrátím, většinou na nastavenou rychlost. Dlouhé trasy po dálnicích moc nejezdím, takže mě tempomat vůbec nechybí.

ferda25: pokud je ve vybave Limiter a MaxiDot nebo Kessy, tak by snad nemelo byt potreba menit BCM (rikal kolega Diagnostik ;) )

Limiter ani Maxi-Dot nic neřekne. Jediné co 100% nepotřebuje výměnu z výše jmenovaného je auto s Kessy.

• Autor

Pokud je vůz vybaven řídicí jednotkou

BCM / 6C0.937.085, je nutné objednat z Katalogu náhradních dílů ETKA řídicí jednotku BCM vyšší řady / 6C0.937.089 a jednotku vyměnit.

Pokud je ve voze řídicí jednotka

BCM / 6C0.937.087, 6C0.937.089, 6C0.937.090 (Kessy), není výměna řídicí jednotky BCM potřeba.

Jen pro info, mám 1.2 tsi 81kw kombi vybava style bez kessy (pouze startovani tlacitkem) vyroba leden 2016 a BMC nebylo měněno

Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk

Upraveno od agexp

Diagnostik:mam 090 a nemam kessy. Zajimave

Ale mám Alarm.

Upraveno od mpiotrovsky

• Autor

To není zajímavé, je to normální...

Supr dík. Už se na doplnění chystám.

Fíha, 5,5 tisíce, to je sakra dost, před 2 lety jsem u OII platil za dodělání tempotatu 2300 Kč.

Asi je to dražší, když se to dělává při přítomném limitéru. Stejně nechápu, proč tam rovnou nedělají kombinaci tempomat/limitér, nebo jen samotný tempomat.  Mít samotný limitér mi přijde zcela k ničemu, to snad nikdo nemže používat.

Už u druhé generace stál tempomat zhruba stejně. Mění se obě páčky, u OII je to cenově jinde.

To není zajímavé, je to normální...

No a kdy se musi menit jednotka? Je zname osazeni podle druhu vybav?

• Autor

Je to tu už napsáno...čti

Téma jsem pozorně pročetl a nějak nevím kde. Jeden říká, že 100% je jenom KESSY. Ty na poznámku o alarmu odpovídaš, že je to normální a z toho by mohlo vyplývat, že správnou BCM mají i auta s alarmem. Asi su teda blbej když to z toho nepoznám a radši se nebudu ptat. Dík za pomoc.

• Autor

Pokud máš nějakou výbavu, tak je tam lepší. Pokud máš socku, tak od toho moc nečekej. Napíchni si na diagnostiku a budeš vědět, co máš...Podle toho se ptej a né naopak.

Diagnostika je uz pozde. Potreboval bych se dopidit k tomu co objednat, aby byla kompatinilni BCM. Na to se ptam, jestli je znama zavislost osazeni. Tak jako treba u OIII zavisi nektere veci napr. na pritomnosti xenonu apod.

Kdyz bude stat alarm 5 tis. a dodatecna montaz vyssi BCM to same, radsi vezmu rovnou alarm.

Teď je alarm jen s kessy nebo asi s klicovym startováním. Dnes po roce jsem poprve zkusil limiter a v kopcovite ceste mi to pipani lezlo na nervy jak auto samo prelezlo nastavenou rychlost. A ten divny pocit pri slapnuti na plyn.

• 2 týdny později...

dneska jsem byl v autorizovaným servise, kde jsem si zakoupil F III a byl mi naceněn tempomat, cena bude do 7000 Kč, na tempomat jdu příští čtvrtek, že musí vše obědnat a je to otázka kdy ráno jim dám auto a po obědě bude hotové, tak poté napíšu reference

super, hlavně napiš, jestli ti taky nezapomenou objednat i ten kod a jestli tam nebudeš muset na dvakrát :-) .... 

jo dám vědět, a ještě by mě zajímalo, jak se chová zapnutý tempomat, když se dojíždí k autu přede mnou, kdy by mohlo dojít ke srážce a co na to front asistant, začne brzdit ....?

Ked sa pomaly priblizujes k autu pred tebou tak FA bude zobrazovat namiesto nastavenej hodnoty tie dve auticka s vykricnikom

Upraveno od LuboBBSK

To že to zobrazí ty dvě autíčka s vykřičníkem tě varuje, že není dodržena bezpečná vzdálenost od auta před tebou. S tempomatem to nemá nic společného. Ukazuje to i když je vypnutý.

Tohle by mělo mít každý auto - a nejlíp doplněný akustikou. Nesnáším řidiče - lepiče a ani nechápu, že někoho baví takto nepohodlně za někym jezdit. No nic, mažu pryč tohle je :kol-74:

Upraveno od Sir_Jarek

Dnes proběhla montáž tempomatu. Nebýt výpadku internetu,bylo za 1 a 1/2 hodiny a 5996 kč hotovo. Bohužel výpadek internetu to prodloužil na 3 a 1/2 hodiny.

post-91663-0-18375300-1465298539_thumb.j

post-91663-0-70921100-1465298559_thumb.j

post-91663-0-34258300-1465298576_thumb.j

Upraveno od gogorum

Tohle by mělo mít každý auto - a nejlíp doplněný akustikou. Nesnáším řidiče - lepiče a ani nechápu, že někoho baví takto nepohodlně za někym jezdit. No nic, mažu pryč tohle je :kol-74:

Ještě, že nepracuješ ve vývoji automobilů, tohle bylo první co jsem vypl. Jezdit s tím ve velkoměstě je za trest.

Dnes proběhla montáž tempomatu. Nebýt výpadku internetu,bylo za 1 a 1/2 hodiny a 5996 kč hotovo. Bohužel výpadek internetu to prodloužil na 3 a 1/2 hodiny.

Kde ti ho dělali?

Dělali to v Orlové autosalon Kudrna.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.