Sicco Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Zdravím, marně hledám a nemůžu zjistit, zda se v originále dělala nějaká varianta u RS, kde by byly mlhovky i denní svícení zároveň dole v nárazníku. Protože chci koupit komplet nastrojený RS nárazník a prodejce tvrdí, že je to RS nárazník, ale já si myslím, že se to dělalo pouze s jedním nebo druhým, ne s obojím jako u obyč verze. Proto se mi to nezdá, ale je možnost vrácení, takže když pošle obyčejný nárazník tak to pošlu zpět, jen starosti navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Oboji nejde a nikdy neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicco Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) Díky za ujištění, já si to myslel ale pak nechápu proč to dotyčný prodává jako RS nárazník, když je to nejspíš obyč, asi i důvod proč neměl fotky.. Tím pádem mi nastává trochu problém co je lepší zvolit, mlhovky nebo diodové denní svícení? Editováno: 7. Listopad 2014, autor: Sicco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Tak mlhovky vyuzijes malokdy , teda pokud clovek neni svina za volantem , ja denni pouzivam skoro denne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Tak tak.. Sicco, kolikrát si měl zapnuté přední mlhovky? Já tak maximálně párkrát do roka.. Denní je důležitější si myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Navíc účinek a užitná hodnota mlhovek v mlze je dle mého názoru diskutabilní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicco Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Zatím ani jednou, neboť mi po 3 dnech zbořila auto srna ale jelikož je to 1.6 na LPG a to se po FL už nedělalo, tak to chci předělat na FL s RS nárazníkem, který sháním a právě mi to prodejce tvrdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 A co takhle před Face s RS nárazníkem, kluci tady na fóru si ho nechávali dělat a tuším, že ještě nedávno nebyly všechny prodané Tady to řešili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicco Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Koukal jsem na to už a ne, to se mi nelíbí, jeden kus je na prodej na Bazoši.. ty linky kolem světel co jdou k SPZ a nejsou zahlazené mi tam nepasují, kolem světel to moc nelícuje a plocha kolem masky taky ne :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Sicco: jsou k sehnání kulatemlhovky v kombinaci s leddenim osvícením. Ma je kamarad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Dušane vyfot to , bo to budou jedine celosvětově a na to jsem zvědavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Fotky (zatím) nemám, ale jsou to tato světla: http://www.levnealarmy.cz/eshop/osvetleni/led-denni-svetla/kombinace-dennich-svetel-a-mlhovek/drlfog90-mlhova-svetla-svetla-denniho-sviceni-homologace.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Chlape , tak tomu už řikam pokrok , konečně něco co by se mohlo libit mlhovkařum a alespon by to neoslňovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicco Vloženo 17. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Tak nárazník už přišel, opravdu to byl komplet RS s maskou a znakem a kupodivu pouze s denním svícením, takže žádné mlhovky jen jsem docela zmatený ze zapojení, protože jsem se tu dočetl na foru, že RS nemá zapojené parkovačky a žárovky tam vubec nejsou a že to denní svícení svítí bez potkávacích na 100% a s potkávacíma se ztlumí na 50%. jak je to tedy když zapnu na ovladači světel pouze parkovačky (které tam vlastně nejsou)? bude svítit jen denní na těch 50%? A jak je to ve stručnosti se zapojením? 1 pin na 12V klíče do ovladače, 2 pin na 12V parkovaček a 3 pin zem? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Tys to napsal tak že nevim co s čim hele nemusi Ti sviti jako parkovačky , nikdo Tě k tomu nenuti 1pin je 100% 2pin je 30% NE 50% !!! 3pin zem čti - po otočeni kličku sviti 100% po otočeni spinače do polohy 1 shasnou a sviti parkovačky ve svetlech po otočeni spinače do polohy 2 sviti parkovačky s potkavačkama anebo po otočeni kličku sviti 100% po otočeni spinače do polohy 1 sviti parkovačky ve svetlech plus denni na 30% po otočeni spinače do polohy 2 sviti parkovačky s potkavačkama anebo po otočeni kličku sviti 100% po otočeni spinače do polohy 1 sviti denni na 30% bez parkovacek ve svetlech po otočeni spinače do polohy 2 sviti parkovačky s potkavačkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicco Vloženo 17. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Jo těch variant je plno, ale jak je to zapojeno originálně právě? to je to co nemůžu nikde najít jinak mi přijde nejlepší asi poslední třetí varianta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Originalne RSko ma tu posledni timpadem parkovacky ve svetleh nejsou a denni sviti na 30% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicco Vloženo 17. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Ok, takže to denní už nesvítí na těch 30% s potkávacíma, tam už je zhasnuté, já právě myslel, že to svítí jako poziční pak při jízdě, ale nikde jsem nenašel video za tmy, každý točí recenzi za světla jen s denním že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Behro Vloženo 11. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2023 (editace) Zdravíčko, vyřešil jste to zapojení? Mám klasiku poFace a teď jsem si koupil RS nárazník a chci tam dávat to denní svícení. Tak řeším, zdali by mi někdo poradil se zapojením. Editováno: 11. Srpen 2023, autor: Roman Behro Omlouvám se za citaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2023 @Roman Behro příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2023 (editace) @Roman Behro měl jsi dřiv denní svíceni s mlhovkama ? Musiš podivat na elektrické zapojení (schema) . Tam všechno. Schemu najdeš na foru. Editováno: 19. Srpen 2023, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Behro Vloženo 28. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2023 @TOMUS - mám teď aktuální denní s mlhovkami no ☺️ Jen bych to rád měl správně, že při - vypínač na nule - 100% svítivost denního - zapnuté světla - 30% svítivost denního Jen mám strach aby to takhle fungovalo, když nemám AUTOmatické svícení .. Tak mě právě zajímalo, jestli to někdo nedělal a nevyřešil to tak, jak to má bejt 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2023 @Roman Behro bohužel to na fabie nejde. Musel bych podivat k diagnostiky a kodovani. Může i to být v adaptacich. Z moi zkušenosti takové funkce nikde neni. Mohu se mylit 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.