Luke288 Vloženo 11. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 me to prijde docela realny, i kdyz v dnesni dobe uz nemuzu verit ani vlastním očím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Je to snížený tak, že je to podle mě v normálním provozu nepoužitelný (pokud to není fotomontáž, taky někdy nevím čemu mám věřit a čemu ne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Ale zase ak by tam mal nejaké vzduchové pruženie, to by už bola iná liga. Ako by som ja bral vzduch. V A8 je to paráda, pri vyššej rýchlosti sa to samo zníži, po spomalení to stúpne na klasickú výšku a ak treba, dá sa to ručne dvihnúť a vyšplhať sa trebárs aj na vyšší obrubník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 tj, jenze to je o necem jinym nez ty air ride podvozky co si davaj tuneri na auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 V A8 je to paráda, pri vyššej rýchlosti sa to samo zníži, po spomalení to stúpne na klasickú výšku a ak treba, dá sa to ručne dvihnúť a vyšplhať sa trebárs aj na vyšší obrubník. Ano, souhlasím, ale to už se pohybujeme opravdu někde úúúúúplně jinde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 To je pravda. Vypozoroval som aj istú inteligenciu toho podvozku. Keď predok trafí nejakú nerovnosť, tak na zadku je tá nerovnosť cítiť o čosi menej. Ako kedy sa ten zadok už na to pripravil. Ale je to paráda. Mať niečo takéto v OII by bola teda paráda. Len sa bojím, že by to nešlo aj z priestorového hľadiska. 2 dni som mal ako náhradné vozidlo Audi Allroad a tam boli v zadných podbehoch po stranách kufra pomerne objemné nádrže. Ale zmena svetlej výšky bola obdivuhodná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 jj, takhle jsem si se svetlou vyskou hral u Touarega tak dlouho, az mi napsal ze uz ma "Low pressure" a at chvilku pockam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 a co rikate na tohle? (teda vyjma kol...) neco takhle bych si to chtel taky upravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 a druhe foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 jo, Milotec. Jestli se ti to líbí, tak ti prodám celej nárazník. Dám si tam origo RS. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 uz jsem si overil na vlastni oci, ze strasne moc dela barva. treba v cerny mi to prislo naprosto peckózní, takhle mi to prijde blby. ta maska mi nevim proc pripomina Superba a ty nasosy vedle mlhovek taky nic moc. jediny mracitka mi prijdou OK. je to jak pise jirka, pokud oktavku nejak upravovat, tak styl RS nebo neco netradicniho, ale je velmi tenka hranice mezi peknym a "nepeknym" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 mam tu tmavsi zelenou metlu ... tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Mě osobně se nelíbí ten přední nárazník, Myslím že RS by byl určitě lepší, k masce Milotec bez znaku lze mít výhrady, ale myslím že to není úplně špatný (i když já preferuji tu sériovou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 By mne zajimalo, jestli mracitka maji jiny nez jen kosmeticky vyznam??? H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 By mne zajimalo, jestli mracitka maji jiny nez jen kosmeticky vyznam???H. možná snad ještě, že to hůř svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 By mne zajimalo, jestli mracitka maji jiny nez jen kosmeticky vyznam???H. možná snad ještě, že to hůř svítí Jirko mas vsech 100 bodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 A ty problémy při silničních kontrolách a na STK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 A ty problémy při silničních kontrolách a na STK Já mračítka nemám (ani bych do nich nešel) ale myslíš že si toho při silniční kontrole Policajti všimnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 (editace) Já bych si je taky nedal.. Policajti si takových věcí všímají, aspoň ti, co jsou vedle naší práce A stejně všímaví jsou v poslední době i na STK, to bys koukal, co k nám chodí lidí, že celou dobu vše OK a najednou jim něco na autě a v dokladech nesedí.. Jinak jako alarm mně byl doporučený GT Editováno: 24. Listopad 2006, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 GT... co to je za výrobek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Brumla.. http://www.gtalarm.cz/ Doporučili mi ho ve firmě, která montuje alarmy..prý to dávají v současné době do O II a prý plná spokojenost..bezdrátová zálohovaná siréna, originál ovladače, náklonové čidlo..udělají mi nabídku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 zajímavý, jsou ze severní Moravy? Koukám že je to zajímavá alternativa k Jablotronu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vachlav Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 A ty problémy při silničních kontrolách a na STK jediná výhoda, že milotec to má schválený a a certifikát na stránkách ke stažení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Tak to se divím, to se nám na Ministerstvu dušovali, že nic takového nehrozí Ale vypadá to,že to tam ten Milotec opravdu nějak získal.. To jsou ale věci.. Stejně bych to na autě nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.