Přejít na obsah

Šustivý zvuk po výměně rozvodů


groubr

Doporučené příspěvky

Ahoj mám problém hned po výměně rozvodů, řemenice alternátoru a klínového řemene a vodní pumpy se ozývá tento šustivý zvuk :

 

Myslíte, že to dělá vodní pumpa? Vím že před výměnou tohle určitě nedělalo. Mám po výměně najeto 350 km tak se chci zeptat jestli Vám to taky nekomu začalo dělat? Octavia II 1.9 tdi 150 tis km

Editováno: , autor: groubr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Tak dnes jsme konečně po několika měsících problém vyřešil. Jiný mechanik mi rozebral rozvody a řekl že problém je v klima kompresoru. Pak následovala kontrola klimakompresoru u jiného ( třetího ) servisu. Samozřejmě mi řekli, že je vše OK. Rozhodl jsem se tedy po hledání tady na foru a v článcích, že zvuk může dělat neoriginální vodní pumpa. Zajel jsem tedy do cc-autodily.cz koupil originální vodní pumpu. Vydal jsem se k mechanikovi co mi řekl že je problém v klima kompresoru at mi vymění vodní pumpu. A zvuk krásně přestal a motor zase běží jak má. Bohužel jsem opět platil za práci. Takže celkem se mi motor rozebíral 3x. Veliké udivení bylo když koukám na vodní pumpu co mi tam dali v prvním servise a porovnám s originální. U originální pumpy je vrtule plastová u té co mi dělal špatný zvuk je z kovu. Přidávám fotku originální (vlevo) a neoriginální (vpravo) vodní pumpy. 

post-64313-0-40978700-1428682685_thumb.j

Editováno: , autor: groubr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...