P2M Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Rozdíl, je v těch průduších pod mlhovkama facelifty maj ty průduchy průchozí a asi o 2cm kratší... Tohle je trochu old už, ale nedá mi to... Samozřejmě i před faceliftem byly průduchy průchozí, to sou zase iluze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mostunge Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Sice to není přesně téma, které by vystihovalo muj dotaz, ale je asi nejbližší..Řešil jste někdo, jestli je vlečné oko stejně dlouhé pro RS nárazník a pro normální? Protože mně se zdá, že je to moje staré krátké Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikkian Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Sice to není přesně téma, které by vystihovalo muj dotaz, ale je asi nejbližší..Řešil jste někdo, jestli je vlečné oko stejně dlouhé pro RS nárazník a pro normální? Protože mně se zdá, že je to moje staré krátké Dík já bych řekl, že bude asi stejné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 je stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mostunge Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Jéé, tak to je supeer O starost míň a můžu to pustit z hlavy Děkuju, snad ho nikdy potřebovat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
360 Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 nazdar borci schanim předni spojler na fabku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
360 Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 na RS fabku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 360: zkus bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 kluci jde dát zadní RS na kombíka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Bez úprav bych řekl, že určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 ty voe a jak bys to tam chtěl dát??? dyť je na kombiku zadní nárazník odost delší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 kluci jde dát zadní RS na kombíka??? určitě ne-e,ale někde jsem viděl překryt na kombajn ve stylu RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 kláco jen jsem se chtěl ujistit, kámoš mi tvrdil, že tam jde bez problémů, že je to stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 to stopro nejde, stačí se na to mrknout.. ale jak psal máca tak se dělal, něco jako replika RSpřevleku na kombi, myslim nějaký týpci z mnichova hradiště, nemužu si vzpomenout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 jj je to překryt z lamina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 tak tak, ale kua jak měli ty typci název? to nebylo za air designu ne?? to bylo něco menšího.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Kláco, myslíš tento?? Cenovka 2840Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 no jo to je von, tak už to dělá janko(ty voe), ale určitě to nebyl von kdo to měl první.. to kněmu a jeho hnusum ani nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 (editace) nevím no...ale zadní RS v kombinaci se sedanem mě nepřijde jako krok kupředu....prostě mě tam nesedí... edit:vyjadřuje se k tý fotce..na combíku to muže být ready... Editováno: 30. Prosinec 2008, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 já jsem kámošovi říkal, že na kombíka je ideální zapustit výfuk do origo nárazníku, jako to má např: O1 RS škoda, jen, že ten překryt není v celku, aby tam nebylo lemování na výfuk, pak by to nemuselo vypadat zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 tu fotku co tady ukazuješ, to je ještě něco jako studie. hodně staré ale povedené Jinak naraznik zle objednat s vyřezama pro ostřik nebo ne, proto jsou jine koncovky. Dale před fecelift s feceliftem se lišej jenom v tom že fecelift ma v laku mřižku kolem mlhovky a před fece ji ma černou. jediné co jsem na rychlo našel na netu , někde mám lepší foto ale nemůžu to teď najít . Ta spodní šterbina , co je nejblíže k zemi , tak já jí mám průchozí , ale už jsem potkal i FRS které to neměli průchozí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 najmis: náhodou na sedanu je zadní RS mrdice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Voe...od tebe to beru jako provokaci ty sedane.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 jj mě se to natom sedánkovi taky líbí, k tomu fešný křidýlko...uměl bych si to i představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Taky aby se ti to nelíbylo ty sedane jeden.... Jedinej sedan,kterej stál za to byl fru Fru(a) a to taky díky barvě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.