jirka766 Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Fabia I (1.4 16V 74kW) mi po nastartování 5krát pípne. čím to může být ? + mi taky ještě svítí kontrolka motoru, souvisí to spolu ? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Máš palubní počítač? Nebylo u vás pod +4°C? Je potřeba víc info. Kontrolka motoru, co vím, tak nepípá. Máš dost brzdovky? Nebo Oleje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka766 Vloženo 18. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Palubní počítač mám. Bylo dost teplo. Na hladinu náplní se podívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turcovsky Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Ahojte synci, chtěl jsem se zeptat, zda jste se s tím někdo nesetkal. Hledal jsem zde ale nenašel, tak se případně omlouvám za duplicitu tématu. K věci, po otočení klíče do polohy 2 se rozsvítí standartně kontrolky a postupně pohasínají, ale také mi auto 5x zapípá. Nevíte čím by to mohlo být? Mám fabia I combi, 74kw, 1.9TDI, Comfort výbava, rok výroby 2001 Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 žeby toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turcovsky Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Tak jsem to šel hned zkusit a bohužel. Připoutal jsem se pak otočím klíčkem a opět stejné pípání. Nevím, nemůže to být způsobeno parkovacím systémem (čidly)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Brzdové kapaliny je dost? i když to by hlásila i kontrolka, ale zkus zkontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turcovsky Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Zkusím se zítra kouknu a dám vědět. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 (editace) Zkus to natočit a hoď to tady mě něco podobného dělá občas ale po nastartování (ale jen 3x) Editováno: 23. Prosinec 2014, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turcovsky Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Tak jsem brzdovku dolil a pipa stale. Nevim cim to muze byt. Natacet to si myslim je zbytecne, proste otocim klicem 5x to pipne a pak je vse ok. Napada me ze mam blokly radio a nejde mi odblokovat bo nemam kod tak jestli to muze byt i tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matussmolko Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Myslim ze to bude bezpecnostnym pasom... ak by bol poruchany motor dana vystrazna kontrolka by ti svietila pocas celej doby jazdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turcovsky Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Jo je to bezpečnostním pásem. Někde jsem se dočetl, že u tohoto roku výroby se po zapnutí klíče ozve zmiňované pípání, které upozorňuje aby se řidič připoutal a poté již i po dobu jízdy se již zapnutí/nezapnutí pásu nebere v úvahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 ale veď to máš už v príspevku č.5 a ty si to hneď následne vylúčil ..teraz zasa tvrdíš hore uvedené ...takže čo teraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turcovsky Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Ne já myslel, že to pípá a jakmile si zapnu pás tak přestane. A proto jsem pátral dále, kde je problém a narazil jsem na to, že po zapnutí pásu to stále pípá dále a jakmile přestane, už nikdy nezačne, jedině až po vypnutí motoru a znovu otočení klíčku. Myslel jsem, že je to více propracované a má to přestat pípat, jak si pás zapnu nebo když jsem před otočením klíčku již připoután, tak by to neměl ani začít pípat, ale tak tomu není bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 ... ...aspoň,že sa to vyriešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.