miklisek Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 (editace) Tak mám nehezkou zkušenost se zimním provozem. Na silnicích CHKO Třeboňsko a Novohradské hory, sypaných štěrkem, došlo dvakrát k "uložení" kamínku mezi přední kotouč a krycí plech, který je za ním. Je tam asi nějaká kapsa v tom výlisku krytu a kamínek vhodné velikosti prostě sám už nevypadne. Ty zvuky při při nízké rychlosti, třeba při parkování, jsou pak děsný. Nový auto a takovej skřípot, jak když za sebou táhnu upadlej výfuk, lidi se otáčeli, byla mi fakt hanba. Bohužel jediná pomoc je sundat kolo a kamínek vyšťourat, rychlá jízda nepomohla, kamínek se tam vždy udržel. Pěkně blbý. Editováno: 3. leden 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 To jsou veci. Mne se jeste nestalo a to jezdim druhou zimu. Tak a zitra se mi to urco stane. Nebo jestli Denim blue tento sterk odpuzuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rottax Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Mám stejnou zkušenost s Fábií I. Stalo se mi to 3x a vždy se mi to povedlo "spravit" tak, že jsem projel naši ulici na zpátečku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Ja mam podobnu skúsenosť na OTII.Vzdy mi pomohlo potlacit ten kricí plech a vypadol.Mam alu tak je to jednoduchšie :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 to samý se mi stávalo na první Fabce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 2. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Hmm, tak já za 8 let s OI nikdy, jezdím každý rok stejná místa. S Rapidem loni nic, ale to byla nezima. Ten plechovej cirkus byl hroznej. A zpátečka nepomohla, asi je to tam udělaný jinak. Liťáky bohužel nemám, tak nezbylo než udělat v Třeboni a v Nových Hradech na parkovišti pit-stop :-D. Naschvál to reportnu na infolinku, ať si počtou posilvestrovský vtip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Ked sa mi to stalo prvý krát tiež som nevedel čo sa stalo.Maly kamienok a aky naroby rachot.:-) a vždy to bolo len v pravom zadnom kolese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 potvrzuji, na svym snizenym pekaci FI co mam skoro denne ... je to naprosto sileny a pocit z toho ze to skripe je silenej, jak kdyz mam fakt pekac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Zopár krát sa mi to stalo, ale túto zimu mám na taxíku prvýkrát veľké brzdy a teda do tých zadných 310mm kamienky padajú tuším samé.. síce po chvíľke vypadnú, ale za tie tri dni je to toľko čo za predchádzajúcich 5 rokov.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Tak to vypadá, že silničáři v CZ a SK na základě nějaký přiblblý eurosměrnice změnili zrnitost štěrku. To není možný, aby to byl tak častý jev! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Admina prosim o přesun příspěvků na téma kamínky do mého nového tématu. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 miklisku, příspěvky jsem přesunul a celé téma dám do podvozku, ona je to docela častá záležitost. Mně se to stalo u FII, zvuk to byl tedy příšerný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2015 OKI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Tak toto se mi po 27 letech ježdění nestalo ani jednou na žádném autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Mně se to kdysi párkrát stalo, ale řekl bych že spíše ještě na favoritu a kamínek jsem se pokoušel něčím vyšťourat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 miklisku co tam máš za plecháče nejsou z OI ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Ano. To by ale na funkci nabírání kamínků snad vliv mít nemělo.... ET38 je stejný jako u Rapiďáckých. Ono jde asi o to, že na tom Novohradsku a Třeboňsku bylo posypáno fakt fest, že to byl do podvozku pěknej rachot. A to jsem jel s rozvahou, žádný blbnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Je to tak jak píšeš, spousta kamínků a smůla, že se tam tak dostal a zůstal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) A při mytí auta něco rachtalo spodních zadních "šusplastech". Tak jsem na ně pobouchal a vypadalo na silnici toto: Plná hrst kamínků! Editováno: 3. leden 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Se může hodit. Lokomotivy mají také pískovací zařízení pro lepší rozjezdy : ) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Hold zasterky, pak se to lepe nabira. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 ale kuš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luhal Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Ty kaminky mne pronasleduji hodne let. Na Favu, na Fabii1, O2FL - vzdycky to rachtalo. O3 zatim nic tak snad to nezakriknu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.