Milan II Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Já jsem vyučený truhlář - zaměření nábytek. Jezdím po celé Moravě a montuji vestavěné skříně. Moje největší radost je už skoro tříletý kluk Honza. Samozřejmě, že nemůžu zapomenout na moje auti! Jako "pomoc" kamarádům vyrábím MDF podložky pod reproduktory pro všechny "jedničkové" Octavie. Podložky jsou k vidění na mém webu. Sem tam taky někomu pomůžu s menší opravou, či předělání starého předku na facelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inhibit Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Taky sem teda napíšu co dělám. Prucuji v Brně ve firmě která se zabývá vývojem a výrobou elektronových mikroskopů. Moje činnost je konkrétně montáž a elektrické propojení mikroskopů. Je mi ale jasné, že ode mě asi žádné služby potřebovat nebudete. Přesto kdyby to někoho zajímalo tak mrkněte na www.tescan.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal111 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Tak já pracuju jako technik a rozpočtář v jedné elektrofirmě z Ostravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 O.k. tak já taky ... Pracuji jako konstruktér kontrolních přípravků pro automobilový průmysl. Zatím zaměstnanec, od prvního jako živnostník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Barman - kdyby nekdo chtel vozrat, zvladam to za chvilku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Ja prauji u firmy zabivajici se el.garaž vraty a el.branami na dalkove ovladani-Luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda 3 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Tak Já pokud se závodí a jsou peníze, připravuju Kitovou Octávii.Jelikož peníze moc nejsou ,tak rozebírám vaše odložené miláčky na nahradní díly(FIAT,RENAULT) Příbramsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 A ja se teda taky přidám pracuji jako zedník,obkladač OSVČ v současné době pro fa. RI OKNAmontaž a zapravení oken po většinu roku .Jinak stavební prace všeho druhu.A jako koníček si hraju s auty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Čau Já jsem zaměstnán jako vedoucí dopravy ve firmě zabývajicí se rozvozem a zásobováním potravina jiného koloníálu do obchodů,kuchyní atd.Ovládáme celou moravu,a občac zajedem i do Prahy a okolí. zlata.hvezda@manet.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Ahoj, býv. okres Bruntál a stejně jako Brmbol, Tajbr, Sejis a Semi108 vás nechci pracovně potkat, jsem řidič na rychlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 (editace) No já dělám Uměleckýho kováře na mojí práci se můžete podívat na www.ironsmith.cz. Můžu vám nabídnout: ploty brány mříže svícny nábytek nářadí(krbové aj.) parapetové zahrádky volné plastiky přístřežky lze zkombinovat se sklem, dřevem aj. Editováno: 5. Březen 2007, autor: S.o.n.n.y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Už hooodně dlouho jsem zaměstnanec u f.:STP a.s.RWE group což je bývalá střed.plynárenská a.s. Jsem inspektor plyn. zařízení a držím 1týten za měs.pohotovost,tak bych vás taky nerad potkal ve službě.Pomoci mohu jedině s přihlašováním nového odběru nebo s vým. plynoměru nebo nalezením úniku. Soukromě děláme s kolegou co má svoji firmu montáže dom. plynovodů,ústř.topení a kotlů.Prostě komplet rod. domky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 - Prodej (velkoobchod,maloobchod) , montaz, poradenstvi v oblasti: ... autorádia, navigace, reproduktory, subwoofery, zesilovače, monitory, DVD přehrávače, CD měniče, kapacitory, autoantény, centrály, alarmy, handsfree, autobaterie, park. systém., montážní materiál. (www.audioves.cz) - V sezone rozhodci EMMA (www.emmanet.cz) - Znalecke posudky - stroje, strojni technologie, dopravni a manipulacni technika. (www.sweb.cz/ibv) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 (editace) tak já taky něco přidám.................................jsem student, ale mám toho dost společnýho s provozovatelem těhlech stránek http://www.merija-obchod.eu/ .................... nebo kdo je z liberce tak máme i kamenej obchod na tovaryšskym vrchu........................Náš internetový obchod je specializován na prodej vonných produktů od výrobců Greenleaf (USA) a Nesti Dante (Itálie) Jsme jediným prodejcem v síti internetových obchodů v ČR. Spolupracujeme s výhradním dovozcem produktů do České republiky a na Slovensko. Editováno: 12. Únor 2007, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dussič Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Tak se také přidávám ,jsem strojvedoucí ČD v Č.Budějovicích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Ja jsem puvodem ze Zlina, ted ziju v Praze, ale pohybuji se nekolikrat mesicne po ruznych koutech CR i SK (nejcasteji Kosicky kraj). O moji "Marketingove deformaci" jsem tady uz dost psal. V soucasne dobe pracuju v marketingu jedne banky a rad poradim s reklamou vseho druhu. Prosel jsem si jak agenturami, tak firmami, kde jsem byl klient. V ceskych mediich jsem uz utratil miliony korun, tak snad i vim co funguje a co ne a muzu poradit, aby jste zbytecne nevyhazovali penize . H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 já zatim stále pracuju na titulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 (editace) stavba plotu a zamecnictvi okres Beroun a okoli www.ploty-montaz.kvalitne.cz Editováno: 5. Duben 2007, autor: kosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dada Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Tak aj já, su z okolí Kroměříža a zabývám se montováním a servisem -dom.telefonů - EZS - EPS - CCTV no prostě komplet slaboproudy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Tak ja delam site-strukturky,zabezpecovacky,kamerove systemy,pozarni signalizaci,ozvuceni,mereni a regulaci...ted prevazne uz jen na liberecku/krajsky urad,krajska nemocnice,Babylon/,sprava silnic Jablonec,zamecky hotel Sychrov..DAMU,AMU...atd... Jeste obcas i silnoproud,ale to jen pro zname.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murdoc Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 zdravim pánové (a dámy?) Tak původně mám vystudován obor informační technologie a aplikace osobních počítačů ( ), ale pracuju jako manager obchodu a polygrafické výroby v jedné firmě na severu čech...Takže pokud by chtěla Vaše firma vytisknout letáky, broužury, tištěný bločky, firemní tiskopisy (i samopropisovací, s číslováním nebo bez...atd...) nebo třeba návody (1000 ks je tak nejnižší minimum, u A5 letáčků s tiskem na jedné straně zhruba 2000 - 3000 ks)...ozvěte se...nebo jestli Vaše firma hledá dodavatele kancelářských potřeb, papíru do kopírek a tiskáren, tonerů atd...taky můžu sloužit...okrajově děláme i propisky, hrnky, igelitové tašky s potiskem (u těch tašek teď nevim minimální množství)...atd, Na vše výše zmíněné můžeme poskytnout i náhradní plnění... Jezdíme hlavně severní čechy a Praha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrC Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 (Bydlím u Zlína, ale mé pole působnosti je všude tam, kde je potřeba...) Zdarec, tak já dělám něco, co tu ještě nebylo: Mám konzervatoř a ted studuju akadu v Bratislave. Hraju na trumpetu. Vedu kvintet www.barrockbrass.cz a hraju v moravských dechovkách... Takže pokud budete chtít zahrát na firemní oslavě, nebo i jinde, prostě cokoliv přes muziku, tak pište.. Když napíšete že máte kontakt z tadyma, tak se domluvime na nejake (pro vas) pekne cene. Jo a potřebovali bychom sponzorský dar, takže jestli si chcete snížit daňový základ a přispět na dobrou věc, určitě se dohodneme. Potřebujeme 40 000 na natočení CD, 30 000 na mezináridní soutěž a 24 000 na C Trubku Yamaha. kontakt na www.barrockbrass.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 (editace) zdravím, tak já nemám ještě ani maturu , ale jako koníček prodávám OII , Most Editováno: 18. Březen 2007, autor: Nexus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Tak já sem vyměnil zaměstnání za zajímavější, teď dělám v malý firmičce kousek od Hlinska, a vyrábíme dřevěné kostry na autoveterány. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 (editace) Jsem z Prostějova atd... Editováno: 10. leden 2011, autor: Paul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.