Martab Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Říkám, LED by to chtělo kolem těch 5000K, to by pak bylo OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Konečne aspoň jeden negatívny názor, pretože už to začínalo byť podozrivé ako si to všetci chvália a nikomku nikto nevyblikuje.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Nikto mi neblika len ta farba mi akosi nesedi. Asi musim akfualnu fotlu urobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Potkávačky jsou jednodužší vyměnit? Sem myslel že dálky a tak jsem se na potkávačky ani nezkoušel pouštět ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Stretavacky. Dialky su voci otvoru vyosene, navyse ti zavadzia ten pasivny chladic Vcerajsie fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Zapomněl jsem dodat, že jsem porovnával s kolegovou Octavii s Bi-LED a Fabia má naprosto odlišný světelný kužel, foto bohužel nemám, ale Fabia má větší zub a zároveň i takový "šum" okolo, který pomáhá osvětlit dopravní značky i brány na dálnicích, proto jsem zřejmě oslňoval ostatní vozidla, to na těch Bi-LED nebylo, vlastně celkově ty světla na té Octavii stály za prd. Kromě vzhledu to nemá absolutně žádnou přínosnou hodnotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Nemuzu souhlasit, svetla OIII FL jsou z meho pohledu vynikajici. Kam se hrabe muj SIII s bi-xenonem vcetne MDF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 (editace) @Maverick Každý má jiný názor, nebudu se hádat, toto je téma o Fabii, za mě, ale jednoznačně Superb s bi-xenony Editováno: 17. leden 2019, autor: los pakos 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojo.mojo Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 tak jsem se konecne dostal k vymene. Prava strana, na tu bidu, celkem sla. Vlevo jsem musel povolit drzak baterky a tu trochu posunout, jinak ani omylem. Pristup je fakt na prd, jedna ruka podbehem, druha od motoru. Povolit zarovky slo celkem snadno, ale uchytit je zpet to byl boj. Navic je matouci, ze tam konektor neni primo ve svisle poloze, ale trochy pootoceny. Snad se nepletu. Kazdopadne zarovky tam drzi. Vymena mi trvala temer dve hodiny, uff. Kazdopadne po vcerejsi jizde v marastu bych rekl, ze to melo cenu. I na mokre cerne vozovce je videt, ze svetla trochu i sviti. Nicmene lepsi overeni bude az casem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 @Mojo.mojo.. a čo všetko si menil a za čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojo.mojo Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 měnil jsem je H7 v podkavacich svetlech. Daval jsem Philips VisionPlus (60%). Mám s nima dobrý zkušenosti, svití lépe než obyč H7 a přitom i docela dlouho vydrží. Třeba Osram NightBraker mi strašně odcházel a nepřišlo mi, že by to svítili o tolik lépe, aby ta častá výměna za to stála. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 (editace) @Mojo.mojo Těší mě, že alespoň někdo to neměl tak lehký jako já ? A to já měnil pouze levou dálku. Pravou jsem měnil 2 měsíce před tím, ta se dala. Editováno: 4. Únor 2019, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojo.mojo Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 přijde mi, že k dalkovejm je slušnej přístup. Ale včera jsem si všiml žárovek Philips WhiteVision (svítivost stejna jako VisionPlus, ale meli by bejt víc do bíla) tak mě mrzí, že jsem je neviděl dříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Philips WhiteVision Xenon Effect H7 mal @wirer svietilo to naozaj podstatne viac bielo ako originálky v mojom aute, ale výdrž asi nebola tiež bohviečo... jedna žiarovka mu rupsla práve pri jednom našom spoločnom minizraze. Bolo to minulú zimu, mohol ju mať niečo vyše roka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 02.03.2018 - po roku a 4 mesiacoch (cca 34 000km) vypálená žiarovka Philips White Vision Xenon Effect H7 Ak chces presny udaj 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Problém u bílého světla je ten, že když prší je díky odrazu od kapek hůře vidět než od světla teplejšího. Když sněží ani nemluvě. To tady nikdo nezmiňuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Lebo evidentne s tym nikto problem nema. Alebo mu to nevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 no musim rict, ze jsem jel v patek do Jeseniku a v sedlech byla mlha. ze nebylo pomalu videt od patniku k patniku. mlhovky, nemlhovky. dalkovky, nedalkovky. velke hnede pardon bile bylo videt. prislo mi to, ze to auto sviti az moc:(. proste jako bych pred sebou tlacil bilou zed. jen jsem tusil kde je vlastne cesta. Na druhou stranu netusim jak by to vypadalo na predchozi FII s projektory asi podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 @lumirnavrat Na starém autě mi vždy pomohlo zhasnout potkávací světla a rozsvítit pouze mlhovky. Ani nevím jestli tohle Fabia umí, takovou mlhu jsem už dlouho nezažil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 aj F3 to vie. ak zapneš parkovačky, hmlovky ti dovolí rozsvietiť. predné i zadné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 První změna u každého nového auta, kterou udělám, že tam dám tyhle žluté žárovky do mlhovek. Proti klasické bílé žárovce je to v mlze neskutečný rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 A čo na to STK? Je to homologizované? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Vyhláška pokud vím žluté halogeny do mlhovek povoluje. Jsou to úplně standartní H8 se schváleným výkonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Tak pokiaľ viem, aspoň u nás na Slovensku sa neschvaľuje výkon alebo farba žiarovky, ale samotná žiarovka, ktorá by mala mať homologizačnú značku. Čiže ak táto žiarovka nie je oficiálne homologizovaná (na obale spredu/zozadu som značku nenašiel), nemala by sa v aute v našich končinách používať a auto s touto žiarovkou by správne nemalo prejsť ani cez STK. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 (editace) Editováno: 5. Březen 2019, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.