casshern Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 (editace) Ahoj kluci, po tom co mám pár dní nového supa a již jsem po "ponákupním servisu", tak jsem si dnes všiml že mi nesvítí po otevření schránka před spolujezdcem. Přísahal bych že svítila než jsem to dával před pár dny do servisu ale spíš mi jde o to že tam nevidím nikde ani světélko, jen jsem tam svítil teď večer telefonem a je tam jen vpravo v rohu čouhající 2 cm kablík z nějaké díry s kusem černého plastu na konci jako by to mělo být někam zapojené. nicméně jsem to teď po tmě moc nestudoval. Ráno to vyfotím a hodím sem obrázek Nejsem moc "automechanik" ale jen s tímhle se mi zrovna do Škoda servisu moc nechce. Co tam má být za žárovku a jak to tam má vypadat? Dodatek: Tak asi by tam mělo být tohle: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0947301-svetlo-odkladaci-schranky-oe-14151.html A do toho zapojit kabel co mi tam čouhá ale nechápu kam se to ztratilo když to před pár dny svítilo, kaslík je prázdný :-( Editováno: 15. Únor 2015, autor: casshern Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 (editace) JO tohle tam "MÁ" být + sufitka 31mm kámo REALITA , v servise BEROU VŠE co potřebujou i co nepotřebujou ,, ja takhle ODservisoval deštník ze zadních dveří (ve škoda servise) nedokážeš jim nic ! Editováno: 15. Únor 2015, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casshern Vloženo 15. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Hmm... to snad ne..:-/ porád jsem doufam ze to tam bude zapadle ale to by tam nekoukal kabel ven hmm. Co je to sufitka 31 mm? Zkusil bych to objednat a rozchodit sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Tím sufitka 31 mm myslí sufitku dlouhou 31 mm. A to světlo odkládací schránky zkus pohledat i na vrakáči. Já to taky tam sháněl když se mě původní rozpadlo, tak mě tam vyšlo 100,- Jinak čučím co si ve Skodě dovolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Sufitka = žárovka (taková trubička s vláknem).. Jinak to není jen o Škodovce - v Peugeotu mi ukradli plynovku z kastlíku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 (editace) Myslim, ze spravne oznaceni je C3W 31mm Editováno: 19. Únor 2015, autor: nemo.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.