Martab Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 před 1 hodinou, DušanV napsal: Maximální rychlost dána indexem musí být vyznačena formou nálepky v zorném polit řidiče. Nálepka může být nahrazena zařízením, které bude trvale nainstalované ve vozidle (např. palubní počítač, který vám zobrazí upozornění s max. rychlostí). A toto umí Fabie pokud má infotaiment s barevným LCD, lze v něm nastavit upozornění na max rychlost, takže ani nálepka nemusí být viditelně v interiéru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny.z Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 @Martab: nastavit upozornění na překročení rychlosti, myslím, umí všechny FIII s palubním počítačem. Zcela určitě moje Fresh (s PP, bez maxidotu) ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 @Johny.z Tak to potom jo, s PP stím nemám zkušenost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ESkaba Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 (editace) Zdravím měl bych dotaz. Zakoupil jsem v lednu u autorizovaného prodejce novou Fabku a dokupoval jsem si hned origo obuté zimní kola na plechových discích, a zajímalo by mě jestli disponuje v infotainmentu kontrola tlaku pneu. Nebo to mají pouze letní alu disky zakoupené s vozem? Mám Fabia combi style 1.0 TSI 81 kW. Všem moc díky za odpovědi. Editováno: 28. Duben 2020, autor: ESkaba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Fabia používá nepřímý způsob měření v závislosti na měření obvodu kola. Tedy v disku nemusí být čidlo tlaku a ať nazuješ jakákoli kola, systém funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Ahoj,nemá náhodou někdo zkušenosti se zimními pneu Michelin Alpin 5 ?Ted se dají sehnat za výprodejové ceny tak nad nima uvažuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Osobnú skúsenosť nemám, ale Michelin patrí medzi to najlepšie na trhu a nemal by si byť nespokojný. Otázny je vek pneumatiky, ktorý dostaneš za výpredajovú cenu - či nebude ešte zo sezóny 2018/2019, prípadne staršej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Jaká je podle tebe výhodná výprodejová cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Podľa vyjadrenia Continentalu sa pneumatika môže predávať ako nová do troch rokov od výroby za predpokladu správneho skladovania... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Tak ja mám ted letní Michelinky a jsem max. spokojen oproti Bridgestone.Tak koukám ted po zimních ktere budu muset bohužel taky koupit nove.Ano měly by to byt rv.2018,což mi v podstatě nevadí.Michelin Alpin 5 skončil z výrobou a ted už je 6.Cena je za rozměr 215/45 R16 2300 kč kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Alpin 6 sa podľa heuréky predávajú od 3300-3500kč vyššie, čiže 2300kč za Alpin 5 je podľa mňa slušná cena. Ak ich zjazdíš za pár sezón, nemal by byť problém... si myslím! @stafa áno, to je teória - ale máš dôkaz, že tie pneu boli naozaj celú dobu správne skladované? Ja až takú dôveru voči skladom nemám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 To je vyjadrenie výrobcu. Predajcovia sú iná liga. Už som videl predávať ako nové 12-ročné pneu, ktoré stálo vo výlohe. Na otázku, či nevadí že sa z bočnice drolí guma, odpoveď: na funkciu to nemá vplyv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 (editace) Možná by někoho zajímalo.Je ta za vinikající cenu. https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/kompletni-zimni-kolo-15-rapid-fabia-iii-dot-2018/p/CAX185605POL5L nebo https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/kompletni-zimni-kolo-15-rapid-fabia-iii-dot-2018/p/CAX185605WRD3L Editováno: 14. Květen 2020, autor: dusan.k 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 (editace) No tak to je opravdu dobrý kauf, kdo potřebuje na další zimní sezónu, tak bych neváhal. Já mám smůlu, zimu jezdím na 14" a mám je skoro nové, ale jak jsem se díval na e-shop, tak i ty slevněné 14" se tam dají pořídit za dobrou cenu. Editováno: 14. Květen 2020, autor: DušanV 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Tak Michelin Alpin 5 nebude,včera objednáno a dneska psali z E-shopu že už nejsou schopni dodat,tak mám prostě smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 19. Květen 2020 Sdílet Vloženo 19. Květen 2020 (editace) V 14. 5. 2020 na 9:44, DušanV napsal: No tak to je opravdu dobrý kauf, kdo potřebuje na další zimní sezónu, tak bych neváhal. Já mám smůlu, zimu jezdím na 14" a mám je skoro nové, ale jak jsem se díval na e-shop, tak i ty slevněné 14" se tam dají pořídit za dobrou cenu. Cena je pěkná to jo, problém je, já měl Nokian WR D3 na základě testů a fandil jsem jim, zkouším často nové pneu a musím říct, že horší gumy jsem na autě neměl. Conti je překonávají o parník, mám teď na zimu na zkoušku Barum a je to +/- stejné jako ty Nokiany a to jsou Barum o polovinu levnější. Naštěstí letošní zima vyhovuje těmto značkám. Editováno: 19. Květen 2020, autor: los pakos 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Květen 2020 Sdílet Vloženo 19. Květen 2020 Cena super, loni mi při koupi rapida dali sadu wrd3 15" za 9.000 a jsem s nimi spokojený i v podhorské oblasti. Na O1 mám wrd4 a ty už zažily skutečnou zimu. Barum nebo Matador ani náhodou a testy mě nezajímají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 19. Květen 2020 Sdílet Vloženo 19. Květen 2020 Prave jsem objednal TS860 15" za 7000,- Puvodni TS850 dojizdim ted.... (uz se jim to ale asi krati. Jakmile otevrou hranice naplno, dam tam nove letnaky…) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Květen 2020 Sdílet Vloženo 19. Květen 2020 Jen abys nedával rovnou nové zimáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 19. Květen 2020 Sdílet Vloženo 19. Květen 2020 Jestli bude zima stejná jako ta poslední, může nechat letní. Sníh jsem neviděl po celou zimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 19. Květen 2020 Sdílet Vloženo 19. Květen 2020 muze byt, ze pujdou rovnou zimni za zimni... ja letos snih videl nekolikrat, dokonce jsem musel davat retezy, abych ten kopec vyjel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 V 19. 5. 2020 na 9:24, los pakos napsal: Cena je pěkná to jo, problém je, já měl Nokian WR D3 na základě testů a fandil jsem jim, zkouším často nové pneu a musím říct, že horší gumy jsem na autě neměl. Conti je překonávají o parník, mám teď na zimu na zkoušku Barum a je to +/- stejné jako ty Nokiany a to jsou Barum o polovinu levnější. Naštěstí letošní zima vyhovuje těmto značkám. Tak to my v Krkonoších žijeme asi po desetiletí v omylu, že používáme jedině Nokiany, protože se jiné zimáky u nás v horách nechytají. Ovšem pokud u vás v zimě neklesne teplota pod 5 st. Celsia tak žádné zimáky ani nepotřebujete. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 To musí být super řidič,když WRD3 posílá k šípku a chválí Conti do nebes 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 WR D3 jsou dobré na sněhu a v břečce, ale jinak ukrutná bída. Mně to s nimi stačilo jednu zasněženou pražskou zimu - hlučné až hrůza, za mokra a hlavně vlhka to na nich dost klouzalo, za sucha zase nedržely v zatáčkách... S ničím podobným jsem se zatím u jiných zimních pneu ještě nesetkal. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 spíš než na WR D3 bych kouknul na D4 je to novější model, na ty D3 jsou rozporuplný reakce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.