Duben 12, 20205 r Všem přeju Zdravé Velikonoce aby koronavir odešel pryč a mohli by jsme setkat v plne osobové skupině.
Duben 18, 20205 r Prý ale na fcbk žádají v Sedlišti aby je přijeli dnes a zítra podpořit... Tak nevím jestli se ještě nerozjedeme ?
Duben 18, 20205 r jj, tak co dva týdny to o víkendu lehce projíždím. Nicméně mám takový divný pocit, že sice je provoz znatelně menší, ale podíl idiotů za volantem citelně vyšší...
Duben 18, 20205 r před 3 hodinami, Malta napsal: Když nemůžeme na placek, přijela Baru a tak grilujeme aspoň na balkoně ? To chce poriadny oheň, drevo, nech aj susedia cítia tú vôňu a nie zvyšovať zisky Pawoukovej materskej firme.
Duben 18, 20205 r 6 godzin temu, Pawouk napisał: jj, tak co dva týdny to o víkendu lehce projíždím. Nicméně mám takový divný pocit, že sice je provoz znatelně menší, ale podíl idiotů za volantem citelně vyšší... Mám stejný dojem.
Duben 18, 20205 r Nic, udělali jsme menší odbočku a hned tam bylo po příjezdu domů 405km a je po absťáku ?
Duben 18, 20205 r Závidím že cestujete. Já mám značky v depositu a sedím na řiti ( bus ). Tak ten busík leštím a čistím,šefík pořád něco vidí a jen prudí. Tak se musím potom doma uklidnit.
Duben 18, 20205 r já si dneska taky udělal malý výletík na Nový Město a Boskovice, sice jen nějakých 100km, ale i to se počitá :)
Duben 18, 20205 r Asi na tom budem všichni podobně, kdo nejezdí autem do práce, tak se nikam moc nehrne, i když by třeba chtěl. Navíc vzhledem k mentalitě části národa to ani moc dobře nejde. Ačkoliv já nemám na autě pražskou RZ, tak se ani tak raději nikam nehrnu. A v práci si teď díky velmi omezenému provozu taky nezajezdím. Vlastně v březnu jsem za dvě směny odjel s busem víc km než od konce února doteď s vlastním autem. A to byly pouze linky MHD....
Září 11, 20204 r Ahoj vsetkym Ozivim vlakno ? Chci nekdo hezkou fabie nevedel jsem ze fabie jsou takhle moc trvale ?
Září 11, 20204 r Na to že je na budících kolem 90km/h tak slušné. Asi dobře trefené a svezlo se to po překážce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.