Ondra16V Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 @Bikeskonečně sis změnil profilovku😁 Kéžby byla ta wapka moje😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 @Ondra16V však víš, že u mě ty změny jsou pomalu :D Ale už to chtělo aktualizovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 Si tyjo říkám, co je to tu za novou osobu, že neznám avatar. A to jen @Bikespo takové době konečně aktualizoval 😁😁😁 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 @JirikHL ano, jsem to já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 Taky mi to chvilku trvalo, než jsem si přečetl jméno :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 :D :D Vás teď budu všechny mást :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 @Bikes Nová profilovka je trochu matoucí, ale super. 🙂 Co teprve pokud si @Ondra16V někdy změní profilovku... 🤔 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 Ondra bude opičák už navždy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 Já jsem jich už pár vystřídal😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 No jako moderátor bys měl tak trochu reprezentovat. To, co tam máš, je opravdu opičárna. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 @Ondra16V potrebuje profilovku s felinou na vapce 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 @Pawouk asi tím @Ondra16V naznačuje, co si tady o tom myslí :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 @Bikes a muze golf 7 na wapce? 😂 Ale to by byla prasrna 😂😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 před 17 minutami, Bikes napsal: @Pawouk asi tím @Ondra16V naznačuje, co si tady o tom myslí 😁😁😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 Se divím že ti Ondra nedal Ban, a že dneska rozdával 🙂 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 @Malta komu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2022 před 11 hodinami, Bikes napsal: asi tím @Ondra16V naznačuje, co si tady o tom myslí tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 5. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2022 @Malta proč by to dělal, Ondra je hodný kluk 😁😁😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2022 jak na koho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 5. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2022 W dniu 4.10.2022 o 17:58, Bikes napisał: ano, jsem to já :D Je dobre, že jsi to vyjasnil. Jinak bys přišel na sraz a nikdo by te nepoznal 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 5. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2022 @Skodzinek tak někdo by mě snad poznal... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 5. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2022 😁😁😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 6. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2022 video s ještěrkářem, jak jsem včera povídal. Měla by se spustit závěrečná scénka... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 6. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2022 ještě video ohledně nástřiku podvozku mají tam těch videí víc, tak koho to zajímá koukněte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.