Přejít na obsah

Problém na emisích


radek 1

Doporučené příspěvky

Zdar,dnes jsem dostal  vyhazov z emisí.Mám fabii 1,4, 50kw, rok 2000,kod AME.Bylo mi řečeno,že nejde nic naměřit a že to vypadá na lambdu.Chci se jen zeptat,jestli je to lambdou nebo spíše něčím jiným.Nerad bych měnil díly a zbytečně se nechal zase vyhodit.Jinak auto funguje normálně,spotřeba je 7l.Dík Radek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud mas kod motoru AME, tak je jasne ze se ti nic nerozsviti ;) protoze tvuj motor splnuje normu jen EU2, mas jen jednu lambdu a to pred katem, za katem uz nic nemas a tudiz ti to nemuze nic zkontrolovat, jaka je ucinnost katalyzatoru ;)

 

To bude hlavni pricina toho, proc ti nic nesviti,.... vsechno mas v normalu a podle meho nazoru mas prave rozsypany kat,... otazka je co ti nakecali na te STK i kdyby to bylo vysypany, tak ti reknou, ze to je moc vysoky a ne ze ti nic nenamerej to je picovina ;)

 

   pokud mas v okoli jinou STK jed tam a nech si to prekontrolovat, nejdrive se treba zkus podivat na ten katalyzator, muze byt opravdu vysypany ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Máš v háji lambdu měl jsem to stejné, taky mě vyhodili s emisí, a kontrolka se ti norosvítí páč jí stejně jako já nemáš funkční tj. jednotka motoru nepodporuje rozsvěcení kontrolky po CANu. Fabie to mělu tak tušim do roku 2002. To že je lambda v KO poznáš hlavně na spotřebě....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...