Publikováno Březen 23, 201510 r Po inšpirácii z tohto fóra, dnes dorazili balíčky z eBay-u. Čakal som také, ako by som to napísal, ČÍNSKE vecičky. Obrovské prekvapenie. Samozrejme pozitívne. Plasty kvalitné a vyhotovenie je tak strojovo presné, že sa mi až nechce veriť, že by to niekto na kolene v garáži navrhol a aj vyrobil. Trochu podozrievam z toho práve aj Škodovku, pretože až nasadením krytiek na vymedzovače dvier som pochopil opodstatnenosť tej gumenej manžety. Až teraz nadobudla "zmysel svojho bytia", až teraz tesní. Dovtedy tam bola snáď iba na parádu. Ako môj kamoš pekne povedal, prkotinky, ale potešia
Březen 23, 201510 r Ty krytky jsou super! Až je budete někdo objednávat, tak dejte vědět, přidal bych se k objednávce, nakupovat na eBay-u, neumím
Březen 24, 201510 r Woody obojí bych si sebral ale nespěchá to jen kdybys objednával tak objednej mě a ja si proto přijedu
Březen 26, 201510 r Jozzi dík za ochotu woody už to objednal i sobě víš ale potřebuji tu ledku na lampičku do kufru
Březen 26, 201510 r Jozzi dík za ochotu woody už to objednal i sobě víš ale potřebuji tu ledku na lampičku do kufru Mám taky
Březen 26, 201510 r Pod jakym nazvem to hledate na tom ebay? Jo uz to vidim. Staci napsat "Skoda rapid" Upraveno Březen 26, 201510 r od SkodaRapid
Březen 26, 201510 r Můžeš si objednat i na čínském aliexpresss.com. Jen si vyber prodejce a cenu. http://www.aliexpress.com/item/Dedicated-Door-Stopper-Cord-Lock-Protective-Cover-for-Skoda-Citigo-Rapid-Octavia-RS-a5-a7-Fabia/32257439298.html
Březen 26, 201510 r Tie krytky co su na zamky dveri na ebay som kupoval za 4,5€ , vcera som ich videl na Ali za 2€ a free doprava. Ina c su aj chromove, tie tiez pekne vyzeraju
Leden 31, 20169 r Viem,že tato otázka skôr patri do exteriéru,ale tu som našiel názov krytky,tak sa chcem opýtať,či už niekto zakrýval tie šruby na B stlpcy,ktoré sú namontované z vonku,a vidieť to keď mate otvorené dvere,a je to na pohľad strašné.Ďakujem
Leden 31, 20169 r Myslíš šrouby co drží plastové obložení B sloupku? Podívám se ti k dodavatelům plastových krytek, záslepek a jiných drobných dílů, které v práci používáme, jestli něco na takovouhle velkou plochou hlavu vůbec existuje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.