beuticek Vloženo 25. Února Sdílet Vloženo 25. Února Ahojte, Osram má v nabídce 2. generaci NB led H7. Parametry má prakticky stejné, srovnání zatím nikde není. Tak uvidím, zda se časem rozhodnu pro upgrade. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomat1 Vloženo 25. Února Sdílet Vloženo 25. Února Já už je mám, ale zase jsem neměl první generaci, takže nemůžu srovnávat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Února Sdílet Vloženo 25. Února Dle prospektu by měly mít o 10% větší svítivost než 1. generace, ale světelný tok je také jen 1500 lm. Takže asi drobná optimalizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldas Vloženo 10. Dubna Sdílet Vloženo 10. Dubna Tak mi dnes dorazili osram gen 2. Máte někde nějaký návod nebo video na výměnu? Na internetu jsem nic kloudného nenašel. Octavia 3 před FL. 2016 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldas Vloženo 23. Dubna Sdílet Vloženo 23. Dubna Zdravím, tak jsem nasadil ledky od osramu a mám dotaz. Ledky neumí funkci leaving home a coming home? Nebo se to musí někde navolit? Když odemknu auto, tak se světla nerozsvítí. Až když otočím klíčkem. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Dubna Sdílet Vloženo 24. Dubna CH/LH je funkcí auta a ne žárovek/LED samotných. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 29. Dubna Sdílet Vloženo 29. Dubna V 23. 4. 2024 na 23:19, koldas napsal: Zdravím, tak jsem nasadil ledky od osramu a mám dotaz. Ledky neumí funkci leaving home a coming home? Nebo se to musí někde navolit? Když odemknu auto, tak se světla nerozsvítí. Až když otočím klíčkem. Díky za info A máš přepínač v poloze AUTO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladacz Vloženo 31. Května Sdílet Vloženo 31. Května V 22. 11. 2020 na 21:56, Ladacz napsal: Ahoj, mám také Octu 3 013 halogen a jsou to hrozné bludičky... (o2 před fl halogen svítila mnohem lépe) LED osram : řekl bych že Němci si neschválí nic, co by bylo špatně, takže si myslím že to bude fungovat, svítit správně dle regulí a neoslňovat... Problém bude v nějaké právní kličce v Evropské legislativě a ne technického charakteru, proto asi nejdou do Evropy. Ta homologovaná sada je jiná, než sada co se dá v Čechách běžně sehnat "Osram LEDriving H7" je v Čechách k sehnání (např alza) a vypadá identicky (téměř?) jako ta v DE honologovana, ale název te DE je " osram NIGHT BREAKER led H7" Maji i jiné krabičky. (hledat v google s DE v hledání, jinak mi ho to ani nenajde) No a otázka. Koupit ty české, cca 2200 a spoléhat na to ze budou svítit stejně jak ty z DE, nebo koupit ty DE za 3300(mají mít tu homologaci) Nejde mi ani tak o štempl ale spíš o jakou si jistotu, že budou svítit správně. Nad nějakou LED z Ali bych si ani nedovolil ani přemýšlet. A realita je taková, že šetřím peníze, ale auto svítí nahovno. Covidove výplaty, Zároveň nekoupím led za 500 ale 3300 se mi dávat nechce.... Osram mi přijde jako solidní firma a trochu doufám že kvalitní produkt bude i ten levnější. (u dražších se v DE platí jen za štempl?) Má někdo zkušenosti s tou v Čechách dostupnou sadou? Popřípadě s tou německou? Rekapitulace : Po 4 letech ani jeden problém. svítí pořád stejně(stejně dobře) nikdo na mě nebliká a policie mě nechává na pokoji. (jen na STK jsem je vyndaval ) Dnes už jsou k dostání podobné OFIKO s homologací, takže za mě můžu všem jen doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn95 Vloženo Pátek v 08:16 Sdílet Vloženo Pátek v 08:16 Zdravím. Tak dnes osazeny Osram Night Breaker LED H7, 2.Generace a naprostá paráda. Oproti klasickým halogenovým žárovkám (do dneška jsem měl osazeny OSRAM H7 Night Breaker 220) opravdu výrazný rozdíl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.