Publikováno Duben 10, 201510 r Tak kdy začnete přezouvat na letní pneu? Já přemýšlím ,že bych již tuto sobotu přezul. Jaký máte názor vy! Po ránu má být stále ještě chladno ale odpolední by již měli být v normě. Upraveno Duben 11, 201510 r od Pawouk Upraven název tématu.
Duben 11, 201510 r bohužel vyhláška nikde nepíše že se to nesmí, takže pokud se splní technické parametry (šířka,profil,atd.) tak je jedno co na kždém kole je za pneu. Doporučení je mít alespoň stejné pneu co se týče nápravy
Duben 11, 201510 r ja uz tiez asi mesiac jazdim na letnych, kdesi som cital ze odporucaju menit ked priemerna denna teplota prekroci 6°C
Duben 12, 201510 r Nevidím jediný důvod proč by to nešlo kombinovat. Proto mám taky stejné rozměry pneu jak na léto tak na zimu. Upraveno Duben 12, 201510 r od KORENMANDRAGORY
Duben 12, 201510 r Tak to je polemicke tak asi ako sa chovaju inak 2 rozne znacky/typy a tiez neni dovod nedat ich na auto. Kazda ma ine vlastnosti a podstatne je o nich vediet.
Duben 12, 201510 r Na jednej naprave, musia byt pneumatiky rovnakeho rozmeru a konstrukcie, na dvoch roznych napravach nemusia.... ale tiez by som nekombinoval
Březen 20, 20169 r Čus chtěl jsem se zeptat co máte za značku pneu na autě. Mě to dali na KUMHO .Dík za odpověd.
Březen 20, 20169 r Neumíš číst? Název tématu zní "Kdy přezout na letní/zimní pneumatiky" a ne jakou značku pneumatik máte na autě.
Březen 20, 20169 r Měním až v dubnu. Dřív neriskuju možné následky od pojišťovny. Na D1 hrozí i pokuta. Upraveno Březen 20, 20169 r od mpiotrovsky
Březen 21, 20169 r Já sem vyměnil už tento víkend. Ale počítám s tím, že pokud ráno nasnezi nevyjedu a vezmu druhé auto.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.