Září 11, 20168 r Je prosim nekde aktualizovana dilenska prirucka, nez ta co je tady na prvni strance?
Září 11, 20168 r Zaplať si přístup do erWinu a uvidíš. Jak se tak dívám, tak pochybuji - ani ty servisní prohlídky a údržba tam stále nejsou.
Říjen 6, 20168 r Jen pro zajímavost, 2-denní podzimní technická konference se koná 17.-18.10.2016 někde v Krkonoších už přesně nevím. Tak jsem to celé popletl, konference byla o týden dřív konkrétně ve Špindlerově mlýně... Upraveno Říjen 17, 20168 r od pava
Říjen 20, 20168 r Nějaké nové TPI, prezentace z konference zatím v erwinu není. Zasekávání infotainmentu, nereakce na dotyk bolero_amundsen.pdf Potřísnění klínového řemene chladící kapalinou klinovy remen.pdf Nefunkční kontrola tlaku v pneumatikách kontrola tlaku.pdf Nefukční Mirrorlink/Smartlink mirrorlink.pdf Pískání při ustálené jízdě piskani.pdf Podsvícení budíků při zapnutých parkovačkách podsviceni budiku.pdf Vrzání spojkového pedálu spojkovy pedal.pdf Utahovací moment svíček svicky.pdf Zaklepání z motorového prostoru po startu - EA211 zaklepani EA211.pdf Vozidlo táhne na stranu, volant není rovně při přímé jízdě volant nakrivo.pdf Upraveno Říjen 20, 20168 r od Reeshanek
Listopad 15, 20168 r Prezentace z podzimní technické konference: konference.rar (heslo: skodahome) TPI k reklamací volantů: TPI_volanty.pdf TPI nový SW pro infotainment systémy: TPI_SW MIB.pdf Upraveno Listopad 15, 20168 r od Reesha
Listopad 15, 20168 r Podle mě je to jen informace, že je konečně nová SW. Na ten se docela dlouho čekalo.
Listopad 16, 20168 r Reesha: seš supr. Ale jak jsem to pročetl tak abych koupil klubo textilní ozolačky a dekl z pola a šel to opravovat.
Květen 3, 20178 r Taktiež čakám na výsledky Jarnej konferencie a, nikto nič ? Viem že sa objavila zvolávačka na 1.4 TDI CR ohľadom nemrznucej a vodnej pumpy, taktiež dvojhmota.
Květen 4, 20178 r Tak erwinu jsou prezentace akorát z podzimní konference, jarní tam ještě není. Ale postahoval jsem nějaké TPI.. Tepelná oxidace chladící kapaliny: chlad_kapal.pdf Nefunkční stahování oken: okna.pdf Pomalé navíjení rolety zavazadlového prostoru: roleta.pdf Panel přístrojů indikuje problém s motorovým olejem: snimac oleje.pdf Vylomené vedení skla zadních bočních dveří: zadn okno.pdf
Květen 4, 20178 r Pročistil jsem téma od množství všelijakých děkovných příspěvků, které ho jen prodlužují a znepřehledňují. Svůj dík Reeshovi za tuto záslužnou činnost může přece každý vyjádřit kliknutím na příslušné zelené tlačítko zvýšení reputace.
Květen 6, 20178 r V 4. 5. 2017 na 13:18, Reesha napsal: Tepelná oxidace chladící kapaliny: chlad_kapal.pdf Mám dotaz dá sa zistiť či to platí, pre konkretne auto ? Či mám alebo nemám tú zlú zmes ? Kolegovi sa to stalo na Fabi III TDI a rozpadla sa mu vodná pumpa a skoro uvaril motor. Nechcel by som to zažiť niekde ďaleko mimo domova ..... Mať auto KO.
Květen 6, 20178 r Rozsah VIN tam sice je, ale zároveň je tam upozornění, že ne všech vozidel z uvedeného rozsahu se to týká. Já osobně v tom rozsahu jsem. Mohu žádat na autorizovaném servisu informaci,aby mi sdělili, zdali je moje VIN postižené nebo by se měli ozvat sami ? Upraveno Květen 6, 20178 r od ski1961
Květen 8, 20178 r Pánové, toto není téma určené k řešení vašich problémů s vozidly. Na co máte autorizované servisy? Téma pročištěno.
Květen 8, 20178 r Podařilo se mi na netu najít stránku kde jsou jak TPI i konference v jednom, některé mi sice nejdou otevřít, ale i tak je to pomoc. Možná se to bude hodit takhle sjednocené nemusí alespoň prohlížet všechny 4 stránky tohoto threadu. http://tibi.servebeer.com/share/skoda/
Květen 19, 20178 r tak jsem si zakoupil hodku na erWinu, ale nic jsem se nedozveděl..tak jsem si aspon stáhnul dílenskou příručku. Když jsem chtěl otevřít Spustit “Informace o opravách a údržbě”, tak na mě vyskočilo : web erWin skoda auto rika: Tato konfigurace prohlížeče není podporována. zkoušel jsem to na více prohlížečích a pořád to samé. Nebo pod čím tam najdu to TPI nebo jaká oprava či vada se může týkat mého auta? diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.