icefire Vloženo 23. Duben 2015 Vloženo 23. Duben 2015 Zdravím, máte někdo zkušenost s dodatečnou montáží MDI do Rapida? Blbec jsem si to do výbavy nedal a teď bych si za to nafackoval - tahat furt CD je otrava.Zajímá mě jestli to vůbec jde, kde koupit samotný díl (na eshopu náhradních dílů jsem to konkrétně pro Rapida nenašel) a kde jsou ochotni to namontovat. No a samozřejmě taky na kolik to vyjde cenově.P.S. radio mám Swing.Předem díky za reakce. Citovat
jazzleba Vloženo 23. Duben 2015 Vloženo 23. Duben 2015 Dle Etky je aktuální cena MDI s řídící jednotkou 6797,88Kč s DPH. S dalšími informacemi nemohu sloužit. Citovat
jazzleba Vloženo 23. Duben 2015 Vloženo 23. Duben 2015 Dle Etky je aktuální cena MDI s řídící jednotkou 6797,88Kč s DPH. S dalšími informacemi nemohu sloužit. Citovat
rolbař Vloženo 25. Duben 2015 Vloženo 25. Duben 2015 jj, dodělat to lze cenově se dá dostat i pod tuto cenu Citovat
Temik.sk Vloženo 27. Duben 2015 Vloženo 27. Duben 2015 Vymena radia za lepsie a neplatit velke prachy za nejake predrazene MDI... Citovat
icefire Vloženo 26. Říjen 2015 Autor Vloženo 26. Říjen 2015 Zdravím, výměna rádia je taky možnost. Je fakt, že mi jde o jednoduché nahrávání mp3 na "nějaké medium" v PC a jednoduché přehrávání v autě s ovládáním přes volant a jestli to bude přes USB nebo SD kartu je mi fuk. Akorát mě při zakládání vlákna nenapadlo, že by výměna rádia mohla vyjít levněji/srovnatelně jako dodatečná montáž MDI.Trochu jsem procházel jiná vlákna (obzvlášť v sekci Autohifi) a jestli jsem to správně pochopil, tak: Do Rapida MR 2015 by v pohodě mělo pasovat RCD 510 z OII? Např. tohle http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Skoda-RCD-510-Touch-Screen-Radio-6-CD-SD-Card-MP3-Bargain-/252119302879?hash=item3ab37b42df:g:rtwAAOSwHjNV8IzQ ? Všechny systémy (zadní parkovací senzory, bluetooth handsfree, komunikace s maxidot, ovládání přes volant,...) zůstanou funkční? Existují 2 verze - s RDS a bez něj. Význam RDS v navigacích chápu, ale k čemu je u obyč. rádia? Bez něj nebude fungovat funkce přepínání na zpravodajství o provozu (u swingu funkce označená jako TP)? Nebo? Pochopil jsem, že jsou 2 verze barevného podsvícení (červená VW a zelená Škoda) a 2 verze výbavově (s RDS a bez). Jsou tam nějaká jiná úskalí na která si dát při případné koupi pozor? Za jaké rádio jste to měnili vy ve smyslu alternativ k tomuto RCD 510? Díky za odpovědi. Citovat
lucas456 Vloženo 10. Duben 2017 Vloženo 10. Duben 2017 zdravim mam rapida 5/2014 a zajima zda je mozne dodatecne namontovat MDI .. nasel jsem tady tohle viz odkaz ale nevim co presne je ta krabicka? Jinak je to moje prvni auto takze dik za rady :-) http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product&prod=170&menu=Škoda|Octavia II(A5)|Audio a Navi&img_b=IMG_0673.JPG&album_adr=/album&album_start=0 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.