Prosinec 19, 20195 r Dobrý den Mám podobný dotaz jako zde ostatní...Mám Škoda Superb 2 výroba 2012 a letos jsme auto dovezli z německa. Je tam navigace Amundsen plus. Můžete mi poradit jak s aktualizací map? Nevím zda to v tom autě někdo dělal(ale asi ne) a chci se zeptat jak na to a zda to vůbec má smysl. Děkuji
Prosinec 19, 20195 r Dík za odpověď, ale vůbec se v tom zatím neorientuji. Co je SZ? Pane Clouseau, můžete mi poradit. Děkuji
Únor 19, 20205 r Ahoj borci, prosím vás o radu. Mám rovněž Škoda Octavia Combi II, 2009 po Face a mám tam autorádio AMUNDSEN s navigací. Pokud však spáruji přes BT mobilní telefon (zkoušel jsem to se třemi různými), tak se sice telefon spáruje, ale když mi někdo zavolá, tak mě neslyší. Resp. nefunguje asi mikrofon v autě. Já dotyčného slyším, on mluví, ale mě neslyší. Jak na to, jak postupovat prosím? Kde najdu mikrofon, jaké by mohli být poruchy atd.
Červen 1, 20205 r Nejnovější mapy 2020 V12 West a V12 East pro Amundsen/RNS310 MAPY 2020 V12 West / East Prosím pokud něco potřebujete, pište mi na email uvedený v inzerátu, mám neustále plnou schránku s poštou. Děkuji za pochopení. Upraveno Červen 1, 20205 r od clouseau
Červen 9, 20205 r Psal mi teď jeden pán kterému jsem pomohl s mapami že AUTO-NAVI.cz jsou podvodníci... Zde cituji z jeho mailu : Dobry vecer, jen pro info. Www.auto-navi.cz jsou podvodnici. Nefunkcni kartu posilaji casto vsem a pote prestanou komunikovat. Odstoupil jsem od smlouvy, poslal kartu zpet a penize nevratili, cisla jsou uz nefostupna a na email nereaguji. Podavam trestni oznameni. A nejsem sam, bohuzel... Tak varujte pripadne zajemce. Hezky vecer. MT Já : Dobrý večer, no, to je teda síla :-( Napíšete to někam na forum ? Díky za upozornění ! Nejsem tam registrovany, auto patri pritelkyni, ja jezdim Fordem, ale pracuji v novinach, takze panovi hodlam jit po krku... Jak jsem zatim zjistil, shopy meni jak ponozky, a jeho sro je asi na matku nebo manzelku. Dela to uz dost dlouho. Napsal jsem mu durazne varovani a az to oznamim na Policii, upozornim prislusny FU, Coi a pokusim se ho zmedializovat, aby uz nepodvadel dalsi... Je to neprijemne, ale tentokrat si vybral spatne... :) Pekny vecer a mejte se fajn. Jsem rad ze jsou porad fajn lidi jako vy! MT
Červenec 26, 20205 r Zdar, pořád řešíte jen problémy s mapami, to nikdo nepoužíváte mbt kde jsou online ? Já mám jiný problém, mě osobně vadí automatické zesílení hlasitosti. Když jedeme se psem tak jsem k němu ohleduplný. Nechci aby mu to chudákovi řvalo do uší. Dá se to nějak vypnout ? Na Amundsenu.
Červenec 27, 20205 r No, myslím že je nás tady ještě docela dost kteří máme starší auta s RNS 310/315. Auta s novějšími navigacemi jsou drahá a nekvalitní... Jinak v menu navigace je možnost upravit si úrovně a poměry zvuku navigace, rádia a jiných zdrojů...
Srpen 12, 20205 r Dobrý den, poradíte mi prosím někdo s touto chybou: Updater v0252 Už jsem se ptal ve vláknu pro Škoda Octavia II, tak to nyní ještě zkouším zde - kam to patří (SUPERB). Rádio najednou vyžaduje Software Update a vložení software CD, které nemám. Jde se o model RNS315 SW: 3T0 035 192 B Rádio na nic nereaguje, vždy po pár minutách se samo restartuje a objeví se znovu stejné hlášení. Díky moc za jakoukoliv radu, Honza S. ŠKODA SUPERB II (2011)
Srpen 12, 20205 r Ahoj, v neděli večer budu doma, tak se ti mrknu jestli mám firmware pro tvojí jednotku... Připomeň se mi na email rns315@volny.cz Hezký den!
Září 9, 20204 r Pokud by měl někdo zájem o nejnovější mapy 2020 EAST - VÝCHOD - V12 pro Amundsen+ ( RNS315) tak ať mi napíše zprávu...raději na email...děkuji...
Říjen 20, 20204 r Ahoj, muzete mi poradit jak nastavit hodiny? Ukazuje mi to o dvě hodiny méně a v nastavení to nemuzu najít. Mam amundsen, který ještě nepodporuje bluetooth. moc dekuji
Srpen 29, 20214 r Ahoj, mam sup 2 s bt jednotkou viz foto. Maxidot a multifunkcni volant. Jde mi sparovat iphone aby z nej pres bt hrala hudba, ale ne jako handsfree. Nejaky napad proc? Kdyz dam parovani z maxidotu tak mobil vidim, pak mi to da 16ti mistny pin, ten prepisu do mobilu a nic. Pak se to furt inicializuje a nidky nespoji. Diky Upraveno Srpen 29, 20214 r od v0jtisek
Listopad 10, 20213 r Zdravím páni Mám otázku a neviem už kde by som sa mal obrátiť. mám Škodu octaviu 2 pred FL, multifunkčný volant, originál radio MFD2. Zohnal som si nové rádio zo Superb AMUNDSEN+. Rádio má aj bluethoot, navigáciu... Zapojil som ho do auta, len momentálne mi nejde na volante pridávať zvuk a prepínať stanice a ked chcem zapnúť bluetooth tak mi na rádiu napíše že nie je dostupne. Amundsen+ má BL (bluetooth) v sebe? alebo musí mať samotné auto nejaký novší typ BL? A ak by sa to dalo nejak spustiť viete mi prosím poradiť ako ? Ďakujem
Listopad 10, 20213 r Ešte by som mal dotaz k môjmu predošlému príspevku. Dočítal som sa v predošlých konverzáciách že AMUNDSEN+ má v sebe zabudované handsfree a bluetooth. Opravte ma ak som to zle pochopil, ale tým pádom ked nemám MAXI DOT a nemám jednotku pod sedadlom ktorá podporuje prenášanie hudby cez BT, malo by sa mi dať pripojit priamo iba do rádia ? Ďakujem za odpoved
Listopad 10, 20213 r Bluetooth mají pouze některé Amundseny+ Pozná se to podle toho že na sobě mají nálepku s Mac adresou kde nesmí být samé nuly Upraveno Listopad 10, 20213 r od clouseau
Listopad 10, 20213 r Ne, nepletu...ty sem pleteš Wifinu... nechápu proč... copak nějakej Amundsen má WiFi?!
Květen 3, 20223 r Ahoj, mám takový problém. Nemůžu nastavit u autorádia Amundsen plus v navigací cílový bod podle gps souřadnic. může mi prosím někdo poradit jak na to a jestli to vůbec jde. děkuji za radu.
Prosinec 14, 20222 r Zdravím, dovezl jsem si Superba z Německa a koukám na možnost aktualizace RNS315. Trochu mě straší chybová hláška z diagnostiky 1048642 - Internal Control Module Memory Check Sum Error. Rádio momentálně funguje normálně. Firmware je 0263 a mapy 0038. Bude safe se pustit do aktualizace nebo se to radši vykašlat? Díky za názory
Prosinec 15, 20222 r Našiel som, že je to problém s ECU-riadiacou jednotkou. https://forums.ross-tech.com/index.php?threads/26728/ Vraj pomôže vymazanie pamäte, alebo výmena jednotky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.