Leden 15, 20169 r Ahoj, nevíte někdo jak se rozebere klíček (kessy) ? Chci u druhýho vyndat baterku aby se zbytečně nevybíjela. A Jak je to vlastně s nastartováním pokud se vybije baterka v klíči když je kessy .... dveře se otevřou klíčem (nějak se vycvakne na klice ten plast) ale když je startování tlačítkem tak nechce to při startování signál z klíče ?
Leden 15, 20169 r Klíček otevřeš a ze štěrbiny směrem ven vyloupnes krytku a následně baterku. Pokud se baterka v klicku vybije, tak startovaci tlacitko musíš zmáčknout přímo klíčkem. Je v něm záložní čip imobilizeru, jako je v klasickém klíčku.
Leden 24, 20169 r Někomu tady z fóra (za zapomnětlivost se omlouvám ) jsem před dvěma týdny sliboval test s KESSY: - vystoupím, zadní dveře ještě otevřené, ale já už zamknu auto. Pak pomáhám např. dítěti odepnout pás atd. a klíč dám dovnitř a zavřu zadní dveře. Auto bez KESSY by se mělo zamknout i s klíčem uvnitř. Auto s KESSY zahlásí "Klíč v autě" a odemkne celé auto.
Leden 24, 20169 r To bylo pro mě. Díky za test. Myslím, že jiná kombinace zabouchnutí klíče už není. Tohle považuji za obrovskou výhodu Kessy vedle komfortu. V rámci konspirativních teorií ještě jedna možnost je. Odemknout kapotu, zamknout auto, klíč si odložit do motorového prostoru co nejdál od interieru auta a zabouchnout kapotu. Na to bude i Kessy krátké...
Březen 12, 20169 r Dobrý to má SII po FL. Nedávno jsem otevřel kufr, hodil bundu do kufr a zabouchnul dveře. Šup, zase se kufr otevřel. Opakoval jsem to asi třikrát a nechápal, co se to zbláznilo. Pak jsem si uvědomil, že klíč zůstal v bundě. Jinak je to opravdu návykový systém, ale spíš člověk trošku degeneruje:) Po roce jsem zase dostal normální klíčky a pořád jsem je nechával v zapalování Tak u Fabie III se mi dost často stává to co ty popisuješ vyse. Ale bohužel, kdyz mám klíč v kapse a chci zavřít kufr. Muj kufr odskakuje a odskakuje. Musím často vzít klíč do ruky a tu natáhnout směrem od auta a pak kufr zavřu s tim, že neodskoci. Jakoby čidlo v kufru bylo moc citlive a klic registrovalo i v me kpase za autem. Mate někdo podobný problém?
Březen 21, 20169 r http://auto.idnes.cz/bezklickove-odemykani-keyless-dzo-/automoto.aspx?c=A160321_165215_automoto_fdv
Březen 21, 20169 r A prave preto treba mat v aute namontovane este nejake ine zabezpecenie. Bud mechanicke alebo dalsi imobilizer atd. Sice im to nezabrani vo vykradnuti ale aspon sa to bude tazsie kradnut ;-). Zas na druhu stranu, ak si to dane auto vyhliadnu na objednavku, tak tam mozes mat aj zivu kobru kralovsku, auto ukradnu.
Březen 22, 20169 r Scenic: Z hlediska zabezpeceni to co jsi napsal chapu, z pohledu uzivatelskeho komfortu nemuze asi byt nic horsiho nez mit kessy a pak uvnitr hledat klic nebo chip, kterym odemknu treba radici paku..to je kolosalni nesmysl.
Březen 22, 20169 r Pavle plne s tebou suhlasim a prave preto som dal manzelke do fabie namontovat dalsi imobilizer (bezdrotovy) a priplatil si za GAP.
Březen 22, 20169 r Tyto články o nespolehlivosti sytému Kessy nejsou nic nového, neexistují žádné důkazy o nabourání do tohoto systému. Byly vyhodnoceny opakovaně jako skrytá reklama dodavatelů přídavných zabezpečovacích zařízení. Místo investice do těchto přídavných zařízení je vhodnější sjednat si kvalitní pojištění. Upraveno Březen 22, 20169 r od dodge
Březen 22, 20169 r Pridavam tiez jeden clanok. http://autobild.cas.sk/clanok/210782/nova-finta-zlodejov-auto-ukradnu-za-par-sekund
Březen 27, 20169 r Dnes se mi 2x stalo, že jsem zastavil, vypl motor (mám nastaveno automatické zamykání), otevřel dveře řidiče, vyšel ven a chtěl si vzít věci ze zadního sedadla, zadní dveře ale nešly zvenku otevřít. Vůbec nechápu proč. Nestalo se Vám to někomu?
Březen 27, 20169 r Jo to je normální. Když auto zamkneš uvnitř tlačítkem nebo to máš nastavený na automatiku tak se ti vždycky odemknou jenom dveře, které otevřeš zevnitř. Nebo to musíš odemknout zmáčknutím tlačítka na palubce a nebo klíčkem. Ze začátku to byl pro mě taky nezvyk. Fabia II vždycky po otevření dveří odemkla všechny dveře.
Březen 28, 20169 r Dobre, ale proc se mi to stalo poprve co to auto mam a predtim to fungovalo "normalne"?
Březen 28, 20169 r Myslím, že to je tím, že jsi dlouho seděl. Mám vypozorováno, že když vypnu motor a ihned vystoupím, tak se odemkne vše. Když dlouho sedíš a pak vystoupíš, tak se odemknou jen dveře řidiče. Buď je to takhle, nebo naopak, nejsem si teď jistý.
Březen 28, 20169 r Mě se včera stalo že jsem zastavil, vypnul motor, vylezl a otevřel kufr. Vyndal kočárek a šel dozadu vyndat malou ze sedačky a zadní dveře otevřít nešly. Nevím proč, ale předtím jsem to neregistroval
Březen 29, 20169 r Reeshanek: Na tom asi něco bude, udělal jsem to taky tak, abych dotáhl stažená okna... zkusím nasimulovat, až se mi bude chtít.
Květen 13, 20169 r Zdravím, mám jeden hloupý dotaz k funkci Kessy. Např. manželka je zvyklá se na některých místech při čekání v autě zamykat. Jak to funguje v případě že je klíč ve vozidle?
Květen 13, 20169 r Ahoj, nevíte někdo jak se rozebere klíček (kessy) ? Chci u druhýho vyndat baterku aby se zbytečně nevybíjela. A Jak je to vlastně s nastartováním pokud se vybije baterka v klíči když je kessy .... dveře se otevřou klíčem (nějak se vycvakne na klice ten plast) ale když je startování tlačítkem tak nechce to při startování signál z klíče ? Nazdar, vsetky dialkove ovladace pracuju na principe, ze elektricky obvod je uzavrety az v pripade stlacenia tlacitka, takze medzitym nedochadza k spotrebe energie z baterie. Vybratie baterie moze znizit riziko jej vytecenia a naslednej korozie co je v pripade litiovych clankov velmi malo pravdepodobne.
Květen 13, 20169 r Zdravím, mám jeden hloupý dotaz k funkci Kessy. Např. manželka je zvyklá se na některých místech při čekání v autě zamykat. Jak to funguje v případě že je klíč ve vozidle? Normálně, zmáčkne tlačítko na přístrojovce a je zamčeno... Pozná, že zmáčkla uvnitř. Zamykání lze nastavit i automaticky při rozjezdu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.