Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravím,

je možné se něják rozumně připojit na stálých 12V od baterie v místě za/pod palubní deskou (za spodním dílem palubky kde jsou pojistky a relé),

myslím jestli je možné například někde připojit kabel s očkem pod šroub, nebo jiný způsob? jelikož potřebuji připojit 2x1.5mm2 nebo 1x2mm2 nehrozí asi vytažení nějáké pinu a přidání k němu (asi už by se nedal rakrimpovat s takovými vodiči navíc)

při použití originální pozice pojistek je třeba použít nějáké speciální piny k pojistám nebo se dají jako u spínače světel použít iso (rádio) piny nebo pod?

děkuji

Vloženo

Možné to určitě je.

Před reléovým boxem je přívod od akumulátoru. Je schovaný pod plastovou krytkou a vede do něj jeden černý a ostatní červené silné vodiče. Tam se dá v pohodě připojit okem pod šroub.

post-89348-0-81036000-1430370336_thumb.j

A nezbývá než doporučit zařadit do cesty pojistku. V pojistkovce jsou pro malé pojistky použity standartní ISO piny a pro velké dvojité ISO piny.

Vloženo

super děkuju moc, to jsi mě opravdu potěšil, já tam ještě zatím nelezl jen nakukoval a nenapadlo mě že je to pod tou krytkou :)

a ty pojistky, zařadění pojistky je jasné jen jsem myslel že my nezbude nic jiného než koupit držák pojistky na kabelu a něják ho tam pak naonačit, standartní iso bych tu měl být schopný sehnat, ty dvojité nevím, to asi moc ne, ale myslím že u těch mini pojistek je nějáká pozice ještě volná.

Vloženo (editace)

podle knížky asi 4, fyzicky nevím musím podívat, jen myslím že  u těch malých to bude na vodič do 1,5mm u těch větších možná víc, ale zas kvůli 3 pinům řešit objednávku a hlavně tady je sice havex ale s těma je to vždycky těžký kor takovéhle korunové veci (u nich budou drahé nebo nebudou vůbec) a na cc autodílech na dotaz a pod..... a ty klasické iso jsou myslím tedy ty samé co u radii?

Editováno: , autor: McShort

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...