Květen 29, 20196 r Neukazuje už navi po aktualizácii aktuálnu rýchlosť? ✌️ Upraveno Květen 29, 20196 r od titanius
Květen 29, 20196 r Som neskusal,ale prepokladam,ze to zaktualizovalo iba mapovy software a a ten so softom zariadenia asi nic nema...ale mozno sa mylim
Květen 29, 20196 r Před hodinou, Patrik1971 napsal: Dnes nove mapy 2019/2020 zaktualizovane Keď som na stránke http://updateportal.skoda-auto.com/sk-SK zadal VIN, tak mi zobrazilo ECE2019/2020 a žiadne aktualizácie firmvéru. Je to OK?
Červen 10, 20196 r Máte niekto nalepeny nejaký Screen protector (ochranná fólia) na displeji? Alebo keďže je to vraj sklo, tak sa displej ľahko nepoškriabe? Upraveno Červen 10, 20196 r od titanius
Červen 12, 20196 r Kluci, řeším přehrávání videa, hodil jsem vše do 720x576px, ale i tak to nemám přes celou obrazovku. Chápu širokoúhlé video, to bude mít pruhy nahoře a dole, ale proč mají videa pruhy i ze stran?
Červen 13, 20196 r Zmena formatu v menu dvd na 14:9 tento problem riesi.V tomto formate je vyplnena cela obrazovka. Ale netusim,ci je to rovnake aj v Octavii,lebo z nej si tu fotku sem dal. Upraveno Červen 13, 20196 r od Patrik1971
Červen 27, 20196 r Ahojte Som čerstvým majiteľom Superb Sportline 2018.Mam Columbus Jazdím trasy SK-Pl-DE, takže uvažujem že si za kúpim licenciu INFOTAINMENT ONLINE Oplatí sa? Ide mi hlavne o zápchy, či dokáže včas naviesť na obchádzku a pod... Musi byť Columbus pripojený k netu? Ďakujem
Červen 27, 20196 r Áno mam... Už som aj zaregistrovany, len neviem ci to stojí za tých 49€ na rok... Niekedy mi navi v DE hlási, že mám prekážku na ceste, kolóny a pod. To zbiera údaje z rádiových hlásení? Keďže zatiaľ nemám predplatenú žiadnu službu, čo sa týka Škoda Connect
Červen 27, 20196 r Za mne osobne se to urcite vyplati, ale jak pise Ales. Je potreba mit v aute: 1) SIMku v kastliku u spolujezdce 2) Mit columbuse pripojeneho skrze hot-spot v mobilu Bez nej to nejde. Hlasky co pises to sbira z radioveho vysilani, to (ne)funguje ale moc spolehlive.
Červen 27, 20196 r Viem... Len mam mobil, ktorý nepodporuje Android Auto/mirrorlink (Huawei P20 LITE) Keď mi skončí paušál, tak podmienkou bude aby to podporoval Ale osobne mam radšej, keď mám všetky info "vstavané" v rádiu...
Červen 27, 20196 r Aplikácia Android Auto sa nainštalovať do mobilu dá... No môj mobil nepodporuje "zrkadlenie" displeja mobilu na displej radia Alebo len nieco nechápem...?
Červen 27, 20196 r Ja waze pouzivam jen u zeny ve fabii skrze CarPlay, nebral jsem si do superba columbus a digitalni panel, abych musel mit pripojenej mobil a videl navigaci jen na columbusu.. A tech ~1200 rocne neni zase takova raketa, abych to nezaplatil. Ale tak, kazdy to ma jinak Btw: Waze mne uz nekolikrat zradilo a poslalo primo do kolony, columbus nikdy. Upraveno Červen 27, 20196 r od M_ike
Červen 27, 20196 r Mně teda Waze nikdy neoslovilo. Jezdím podle originální navigace, platím ročně oněch cca 120-1500Kč a jsem spokojený. Mít “námořníka”, tak asi skáču blahem :-)).
Červen 27, 20196 r titanius: na Huawei P20 LITE by AA měl normálně ve spojení s autem fungovat. Mirrorlink je něco jinýho - ten nemá s AA nic společného.
Červen 27, 20196 r Fakt? Napíš prosím presný postup ako to spojazdniť... Aku aplikáciu stiahnuť a pod.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.