Únor 12, 20223 r Před hodinou, Leonekkk napsal: Supper. Dakujem pekne za odpoved. Ale z predu to vidiet nebude však ? Myslim tu medzeru.
Únor 12, 20223 r před 37 minutami, Martin Bačík napsal: před 1 hodinou, Leonekkk napsal: Supper. Dakujem pekne za odpoved. Ale z predu to vidiet nebude však ? Myslim tu medzeru. Ne ne v předu to nejde vidět jen z boku a ze zhora
Únor 18, 20223 r Funguje v MIB3 columbusu moznost nahrani vlastnich bodu zajmu, nebo to uz uplne odstranili? Diky.
Únor 27, 20223 r V piatok prislo sklo. Dnes nalepene. Pre mna to bol trochu boj, ale nakoniec som ho nalepil celkom ok.
Únor 27, 20223 r před 2 hodinami, skdh napsal: V piatok prislo sklo. Dnes nalepene. Pre mna to bol trochu boj, ale nakoniec som ho nalepil celkom ok. 🙂👍 je to lepši než bez něho
Březen 1, 20223 r Prave dnes som si vsimol, ze odtlacky su aj tak, ale myslim, ze menej viditelne. Ak nezabudnem, zajtra mozem spravit nejaku foto
Březen 2, 20223 r Ty otisky prstů by mne taky zajímaly, pokud to bude méně viditelné tak do toho skla jdu taky
Březen 2, 20223 r Super, díky moc, už přemýšlím, jestli na to koupit nějaký přípravek pro leštění, suchým hadříkem to není úplně hitparada :D
Březen 2, 20223 r Na tom skle něco málo udělá čmouhy ale jde to v pohodě odtřit hadříkem a je klid 🙂👍
Březen 2, 20223 r Mě se velmi osvědčil přípravek co prodává přímo škoda. Hlavně je to praktické https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/cistic-displeje-2v1/p/000096311T?state=NEW&aid=8ece14ea-70b2-4201-9d60-31b4de9be862&or=eshop.skoda-auto.cz
Březen 2, 20223 r Před hodinou, baracudakb napsal: Mě se velmi osvědčil přípravek co prodává přímo škoda. Hlavně je to praktické https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/cistic-displeje-2v1/p/000096311T?state=NEW&aid=8ece14ea-70b2-4201-9d60-31b4de9be862&or=eshop.skoda-auto.cz Taky dobré, akorát to sklo jsem bral s důvodu aby se sklo nepoškrábalo..
Březen 2, 20223 r pouzivam nejaky suchy "hadr" koupeny kdysi na okna v globusu (asi nejaka mikrovlaknova uterka z te autosekce) a sklo je ciste hned, bez cmouh. poskrabane po dlouhodobem pouzivani neni ... edit: koukal jsem v aute, je to znacky "Sheron" :) docista vylesteno za 5s ... Upraveno Březen 2, 20223 r od hamoun
Březen 2, 20223 r Tak slnko ukazalo, ze odtlacky su aj tak. Kedze ideno ochranne sklo, nevadi mi to, da sa to rychlo zotriet
Březen 3, 20223 r používám v autě nejen na prach tuto prachovku z Lidlu, pomatlaný displej krásně očistí, vejde do přihrádky před spolujezdcem, je třeba ale často měnit, aby nezačala fungovat jako sběrač abrazivního materiálu a nepoškrabávala lesklé plochy v autě
Březen 3, 20223 r V 22. 1. 2022 na 14:20, Leonekkk napsal: Tak to vypadá na displeji Tak mě zaujalo a koukal jsem na možnosti nakonec jsem vzal z Německa. Matnou verzi za 14€. Je teda trochu větší ale drží. Jak je matná je krapet do šeda ale je přes ní vidět skvěle. Na to, že je větší tak drží a neodlepuje se nic. Mám ji 14 dní a v pohodě, Malý stopy jsou tam vidět ale furt je to míň než na tom skle. https://www.schutzfolien24.de/c/ALL/skoda-superb-business-columbus-2017-2020-infotainment-system-9,2zoll/ Upraveno Březen 3, 20223 r od gary90
Březen 3, 20223 r před 17 minutami, gary90 napsal: Tak mě zaujalo a koukal jsem na možnosti nakonec jsem vzal z Německa. Matnou verzi za 14€. Je teda trochu větší ale drží. Jak je matná je krapet do šeda ale je přes ní vidět skvěle. Na to, že je větší tak drží a neodlepuje se nic. Mám ji 14 dní a v pohodě, Malý stopy jsou tam vidět ale furt je to míň než na tom skle. https://www.schutzfolien24.de/c/ALL/skoda-superb-business-columbus-2017-2020-infotainment-system-9,2zoll/ Vypadá to dobrě, a příjde mi že to dobře tlumí u lesk světla.
Březen 3, 20223 r ta prachovka z lidlu zvládá otisky? Používám zatím hadřík na brýle ale musim na něj teda dost přitlačit aby pobral otisky.
Březen 3, 20223 r Ano... Zvládá, tlačit moc není třeba, ta rukojeť vytváří určitý tlak díky vzniklé páce... Takže stačí pošudlat a je to čisté...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.