Krosta Vloženo 17. Květen 2022 Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 Tak v tom případě bych zkusil odpojit baterku na min. 10 sekund, zapojit zpět a až se načte rádio, tak se podívat, co tam vlastně bude za chyby. Tohle se podle mě už nerozjede jen tak samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 20. Květen 2022 Sdílet Vloženo 20. Květen 2022 @Krosta chyby to nehlasi zadne, MIB3 je spokojene, ze se aktualizuje ten Shop, a vesele si chrochta blahem. na tu baterku se mi moc nechce, asi jim to vemu do skodovky. At to resi oni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 21. Květen 2022 Sdílet Vloženo 21. Květen 2022 Nesetkal se někdo stím že při automatickém vzdálenosti mapy mi to ukazuje pruh na mapě a když se přiblíží tak tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. Květen 2022 Sdílet Vloženo 21. Květen 2022 Někdo tu kdysi psal, že se jedná o zakřivení zeměkoule. Prostě není rovná, proto ten pruh. Za mě je to škoda. Moc hezky to nepůsobí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 21. Květen 2022 Sdílet Vloženo 21. Květen 2022 Staci to prepnout do 2d, a bude bez pruhu. Ten pruh sa prave to 3d snazi navodit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 24. Květen 2022 Sdílet Vloženo 24. Květen 2022 Takze update kousnute aktualizace. Jakmile byla k dispozici dalsi aktualizace (kousla se aktualizace shopu, a dalsi byla nejaka jina), tak ta dalsi probehla korektne a ta predchozi zmizela. Takze pokud se vam to kousne, nedelat nic, ono to prejde. @Krosta alespon mame navod co s tim... 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Petras Vloženo 27. Květen 2022 Sdílet Vloženo 27. Květen 2022 Je možné na tlacitkovem Columbusu změnit layout z karuselu na ikony treba? Nebo to maj az u dotykových displeju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 28. Květen 2022 Sdílet Vloženo 28. Květen 2022 Ne nejde tak jak to vidis tak to zustane 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 28. Květen 2022 Sdílet Vloženo 28. Květen 2022 Jde to udělat, úpravou, ale může při aktualizaci umřít jednotka, není to standardní aktualizace a není to snadné. Řešení na to existuje. Já osobně bych do toho nešel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 28. Květen 2022 Sdílet Vloženo 28. Květen 2022 Ja teda u tohohle columbuse dlazdice nevidel kdyz jsem to chtel zkusit tak se k tomu nikdo poradne nemel a nebo neumel takze za me to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 A teď z trochu jiného soudku. Jaká je kvalita zvuku? Měl jsem OIII a ta měla zvuk slušný i bez Cantonu? Jak je na tom s kvalitou zvuku S III po faceliftu s Columbusem (bez Cantonu)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracudakb Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 Já mohu zvukově porovnat O3 FL Canton Kodiaq Canton S3 FL Canton Vítěz je S3. Nevím, jestli je to jen SW, ale jejich změna Surroundu za pozicování je pro mě výrazně lepší. U Kodiaqa a O3 jsem často nucen měnit zaměření třeba jen na řidiče. U S3 toto nutné není. O3 prostě má horší kvalitu dílů a jejich sestavení. Nebo alespoň to usuzuji. Protože tam neustále něco rezonovalo. Kodiaq hraje velmi hezky, pokud jste ve předu. Zadní reprudoktory jsou strašný shit, který slyšitelně zkresluje hudbu. Dokonce jsem to i reklamoval. Nakonec mě posadili do jiného Kodiaqa a to samé. Zvukově jsem s S3 spokojený. Ale nejsem audiofill :) Jen dodám, všechny auta ve spojení s Columbusem 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gary90 Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Já můžu porovnat O3 a S3 face a S3 hraje líp. Obě hráli dobře ale Superb má i "Surround" takže pěkně hraje prostorově a když to teďka vypnu tak se to nedá :D. Jinak taky Columbus obě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CITA Vloženo 19. Červen 2022 Sdílet Vloženo 19. Červen 2022 (editace) V 4. 8. 2020 na 22:39, Plzeňáček napsal: Je zajimave, ze ja s iPhone 11 Pro problem nemam a to bezne jezdim tremi ruznymi Superby s Columbusem... Jediny problem ktery pozoruju je, ze temer vzdy po vystoupeni z auta mam na telefonu hlasitost zvoneni na max. Ahoj, vyřešil jsi prosím problém s hlasitostí na maximum po vystoupení z auta? Dělá mě to samé u Octavie 3 Fl Columbus i u Superbu Fl Columbus... Editováno: 19. Červen 2022, autor: CITA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 Zdravím, mám v autě původní firmware MHI2_ER_SKG11_P2104_1. Na jakou verzi mohu přejít, pokud nemám žádnou diagnostiku apod.? Hardware: H50 Software: 0318 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 V 27. 5. 2022 na 19:16, Martin Petras napsal: Je možné na tlacitkovem Columbusu změnit layout z karuselu na ikony treba? Nebo to maj az u dotykových displeju? Nevím, zda tam máš v položce Displej možnost výběru, zda dlaždice nebo horizontální ikony (karusel)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 16. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2022 Ne, dělá to stále... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 (editace) Ahoj, mám otázku ohľadom pripojenia na Wi-Fi hotspot. Situácia je taká, že parkujem auto v podzemnej garáži kde nie je žiaden mobilný signál. Tým pádom sa napr. deje aj to, že keď zaparkujem v tej garáži, tak cez MyŠkoda nevidím žiadne údaje z poslednej jazdy, ani stav auta (dverí, okien, webasta, atď.) a tieto údaje sa mi dotiahnu až po ďalšej jazde keď výjdem z garáže. Ak by som zabezpečil v garáži Wi-Fi hotspot na ktorý sa auto môže pripojiť, bude ho schopné využívať namiesto vstavanej eSIM tak aby fungovali funkcie zo Škoda Connect? Aktualizovať mapy cez to nechcem, ide mi čisto iba o funkcie cez aplikáciu MySkoda. Vďaka. P.s.: Columbus MIB3, MY22 Editováno: 29. Červenec 2022, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 @e1. odpoved neviem, ale zaujima ma na co by si to vyuzival? Pozriet si spotrebu poslednej jazdy? Pytam sa, lebo to nepouzivam, tak mozno to nejaky zmysel ma. Teda ak nepocitam ze cez to zapinam webasto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 (editace) Presne tak, spotreba, resp. dĺžka poslednej jazdy a či je auto zamknuté. Webasto/vetranie ani nepotrebujem, nakoľko v podzemnej garáži je celoročne medzi 12-22°C. Okrem toho pred hodinkou som si uvedomil, že Wi-Fi potrebujeme aj kvôli synchronizácií užívateľského profilu. Ak partnerka nesadne do auta po dlhšom čase, tak po otvorení auta s jej kľúčom tam ostáva stále môj profil. Ak zadáme zmenu užívateľa, tak sa nič nedeje, len to točí dookola a synchronizuje a deje sa tak až kým nevýjde z garáže a nezadá zmenu užívateľa ešte raz, vtedy už synchronizácia zafunguje. Problémom ale je, že ak sadne do auta po mne, tak ledva dočiahne na brzdu, takže musí si nastaviť sedačku (to má uložené do pamäte), pričom sa ale zrkadlá nenastavia tak ako to potrebuje ona, čo je v úzkej garáži problém. Editováno: 29. Červenec 2022, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 Tady bych viděl prostě problém v tom, že auto komunikuje přes GSM signál se serverem/bránou automobilky a až potom dále s majitele přes apku nebo web. Alespoň si to myslím, že to tak musí být, popř. ať mě někdo opraví. Tudíž tvůj problém podle mě prostě nemá řešení pokud v garáži nemáš signál nedonutíš auto komunikovat na dálku. Ještě se zeptám, jak se tváří funkce SOS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linomaniac Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 podľa môjho skromného názoru WiFi bude pripojené len ak je zapnuté rádio. Keď auto zamkneš, tak pôjde jedine esim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 Vôbec neviem ako je na tom SOS, predpokladám že z garáže nebude fungovať, nakoľko tam nie je žiaden mobilný signál. Čo sa týka nastavenia profilu, pre mňa by bolo výhrou už aj to, keby pri odomknutí auta fungovalo Wi-Fi pripojenie, lebo potom by už teoreticky mohla fungovať synchronizácia užívateľských profilov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 (editace) Jestli je to tvůj objekt, pak bych zainvestoval do GSM repeateru, je jich na trhu spousta a nebudeš řešit třeba tu situaci, že řešíš v autě důležitý hovor a stojíš před vjezdem do garáže nebo obráceně při odchodu do auta. Když jsme o tom začali uvažovat u nás, bylo hodně proti a nakonec všichni zúčastnění kvitují ty výhody. Editováno: 31. Červenec 2022, autor: guest100 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 30. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2022 Nad GSM repeaterom som už uvažoval aj ja, ale čo som pozeral, tak 4G modely stoja 1500 € a viac, čo by už asi bol problém na strane obyvateľov domu, nakoľko nie každý to chce/potrebuje, resp. u nás má podzemná garáž dve podlažia a na to hornom jeden z väčších operátorov ešte má signál. Takže by sa na tom museli zhodnúť hlavne vlastníci parkovacích miest na tom nižšom podlaží, ale možno raz túto otázku na schôdzi vlastníkov otvorím. Oproti tomu nejaký lepší Wi-Fi prístupový bod mám aj s prácou a kabelážou za 150, maximálne 200 € a toľko som ochotný zaplatiť aj z vlastného vrecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.