Přejít na obsah

Kódování funkcí na Superba III (VCDS)


kokta7

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Ahoj,

Měl bych dotaz, zda se dá někde nastavit časový interval za jak dlouho se vypne osvětlení kufru a dalších časti auta, pokud zůstanou otevřené dveře nebo kufr. Ted tam je nastavený hodně dlouhý čas. Jezdíme s autem kempovat a každou chvilku se otevírá kufr nebo se nechává otevřený a zase se zavře a pak zase otevře a osvětlení neustále svítí a baterka se vybíjí.

 

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
On 12/25/2023 at 6:12 PM, DavesMan said:

Dle zahraničního fóra BRISKODA to prý ovládat v menu na MIB3 ještě nikdo takto dokódavaný neviděl. Na palubce tam prý to kódování je. Ale jestli funguje, to nevím.

Na TSR (značky) zatím žádné řešení není. A nejspíš nebude. Oficiálně by to sice uměl ODIS-S, ale politika koncernu to nedovoluje, a tím pádem to ani přes ten ODIS nelze. A neoficiálně leda až se objeví nějaký cracknutý firmware na kameru, do kterého ty FEC půjdou nasypat.

Upřímně, nechápu, proč si někdo kupuje nové auto s neúplnou výbavou, když se dávno ví, že tam nic moc už udělat nelze. A bůh ví, zda někdy půjde. Pokud chci koupit holotu a udělat z toho plnou nálož, koupím něco okolo 2016 - 2018...

 

@DavesMan

Zdravim. U dodatecne aktivace toho TSR se nezmenilo nic, porad nelze? Mam noveho S3, r.v. 2024, mam tam asistenta dalkovych svetel a vidim predni kameru, infotainment Amundsen, pokud na tom zalezi. Line assist (diky bohu) to auto nema. Nespecifikoval jsem ho ja. TSR jsem mel moznost pouzivat v Octavii IV a je to celkem uzitecne. Diky moc za info. 

Editováno: , autor: dsounds
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 21. 6. 2024 na 8:53, frogale napsal:

Mam Superba3 iV a VCDS od cinana. Trochu tapu v prizpusobeni jednotky Centralni elektrika. Podle vsech videi je to primocare, ale ja to tlacitko Prizpusobeni mam sedive a nepomuze ani zadani bezpecnostniho kodu. Podle google nejsem sam, ale narazil jsem jen na teorii, ze to je proste chyba neorigo kabelu. Nema k tomu nekdo nejaky postreh nebo radu? Zkousel jsem to na ceske verzi 23 i na anglicke 24. Kabel se hlasi jako HEX-V2, coz by melo byt snad ok. Ostatni jednotky prizpusobit jdou, ale ani v nich jsem nenasel vsechno, co jine nehybridni Superby maji mit. 

Staci pouzit verzi VCDS 20.9 v te jde udelat adaptace 09 u Sup3FL, Passat FL, atd

Editováno: , autor: Samuraj88
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hledal jsem verzi 20.9 a asi jsem špatnej googlič. Prostě jsem jí nenašel. 

Mám S3 2018 VCDS 23.11 (neoriginál) a když chci zvednou volnoběžné otáčky(oprávnění statru) už to není v Engine, tak parametr změním, ale otáčky se ani nehnou. Ani po ujeti řekněmě 200km. 

Tak jsem chtěl zkusit tuhle verzi. Protože, na videích o kodování májí často tuhle verzi. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

@dsounds Né, nic. Je a zůstane to SWaP a dokud se neobjeví nějaký hack, jak tam ty FECs dostat, tak smolík. A jelikož se toto už dříve prolomilo hacknutým firmwarem (např. ACC z 160 na 210), tak si asi dají většího bacha. Při délce klíče je asi blbost, že by to někdo dokázal hrubou silou. Takže jedině, že by utekl nějaký testovací developer firmware kamery. A to už by se asi dávno stalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...