Duben 13, 20196 r Ja kessy nikdy nemel, ale predpokladam, ze to funguje tak, ze kdyz se priblizim s klicem v kapse k autu, tak vezmu za kliku a auto se automaticky odemkne. Zlodeji pouzivaji zesilovac signalu klice a snadno tak kradou auta. Nechci kvuli klidnemu spani zamykat na noc klic do plechove skrine, tak mi prijde lepsi kessy uplne vypnout a odemykat auto jen pri stisknuti odemykaciho tlacitka na klicich. Na startovani predpokladam kessy je dal potreba. Otazkou ale je, jestli to ferda nebo jiny expert dokaze takhle vypnout. Upraveno Duben 13, 20196 r od 5icz
Duben 14, 20196 r před 11 hodinami, 5icz napsal: Ja kessy nikdy nemel, ale predpokladam, ze to funguje tak, ze kdyz se priblizim s klicem v kapse k autu, tak vezmu za kliku a auto se automaticky odemkne. Zlodeji pouzivaji zesilovac signalu klice a snadno tak kradou auta. Nechci kvuli klidnemu spani zamykat na noc klic do plechove skrine, tak mi prijde lepsi kessy uplne vypnout a odemykat auto jen pri stisknuti odemykaciho tlacitka na klicich. Na startovani predpokladam kessy je dal potreba. Otazkou ale je, jestli to ferda nebo jiny expert dokaze takhle vypnout. Stejne tak ti muzou chytit signal dalky klice a auto ukradnou stejne.
Duben 14, 20196 r ... logické, dík, a co dvakrát po sobě zamknout? má to "zařízení" takovou rychlost, že stihne i ten druhý zamýkací kod? (trochu OT vzhledem k tématu).
Červen 22, 20196 r Ahojte pani, chcem sa opytat, ci by mi nevedel niekto poradit s nasledovnym. Mam Superb Sportline 2.0TSi 4x4 MY2017 a na aute nereaguje virtualny pedal. Po diagnostike mi vyhadzuje nasledovne: 221445 - Sensor for Rear Lid/Hatch Opening B1303 54 [137] - Missing Calibration / Basic Setting MIL ON - Confirmed - Tested Since Memory Clear Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 5 Fault Frequency: 14 Reset counter: 189 Mileage: 30175 km Date: 2019.01.28 Time: 10:33:34 2:03 PM 6/21/20192:03 PM 6/21/20192:03 PM 6/21/2019 Terminal_15_Kessy_specified_value: On Terminal_15_Kessy_actual_value: On Terminal_15_central electric_actual_value: On Terminal_15red_Kessy_specified_value: On Terminal_15red_Kessy_actual_value: On Terminal_S_Kessy_specified_value: On Terminal_S_Kessy_actual_value: On Terminal_S_central electric_actual_value: On Terminal_50_Kessy_specified_value: OFF Terminal_50_Kessy_actual_value: OFF ZAT_pressed: OFF Park selector lever position: Not engaged and not locked Request active: Condition not met Enabling Steering Column Lock: Condition not met Enabling immobilizer: Condition not met No active error mode: Condition met Key signature validity: Condition met Control Module Voltage: 11.856 V Driver information key position copy workshop: not active Driver information: roll warning: not active Driver information: emergency shutdown: not active Internal_key_position: no_message Driver information comfort switching: not active Vehicle speed: 0.0 km/h Engine speed: 0.0 /min Status of vehicle locking: Vehicle unlocked Approach to the inside: not active Actuation to the inside: not active Approach to the outside: not active Actuation to the outside: not active Pulling actuation: outside door handle: not active Coding information: coded Approach to the inside: not active Actuation to the inside: not active Approach to the outside: not active Actuation to the outside: not active Pulling actuation: outside door handle: not active Coding information: coded Approach to the inside: not active Actuation to the inside: not active Approach to the outside: not active Actuation to the outside: not active Pulling actuation: outside door handle: not active Coding information: Not coded Approach to the inside: not active Actuation to the inside: not active Approach to the outside: not active Actuation to the outside: not active Pulling actuation: outside door handle: not active Coding information: Not coded Driver door: closed Front Passenger Door: closed Left rear door: closed Right rear door: closed Active_LF_scans: Init ID sensor 1 authentication: status: No response ID sensor 2 authentication: status: No response ID sensor 3 authentication: status: No response ID sensor 4 authentication: status: No response SPN_Byte 0: 00 SPN_Byte 1: 00 SPN_Byte 2: 00 Vedeli by ste mi niekto poradit, ci sa jedna len chybajucu kalibraciu jednotky a je to mozne vyriesit cez VCDS, alebo je potrebne ist do servisu? Diky moc za akekolvek tipy.
Březen 14, 20205 r Ferdo a poradis? Koupil jsem auto a resim stejnou chybu, klidne posli do sz cislo uctu a castku, ja uz z toho zacinam bejt zoufalej,
Duben 22, 20205 r Mám ojetého S3 a nefunguje tam virtuální pedál přestože podle výpisu z VIN by tam měl být. Našel jsem ho i v nastavení infotaimentu, ale prodejce tvrdil že ho nemá. Dokážu poznat jestli tam je nebo ne, když si lehnu pod auto a podívám se? Co mam hledat, v jakém místě, jak to vypadá? Diagnostika byla při prodeji čistá, ale příští týden si to napíchnu ještě na svojí torque pro. Dík.
Duben 22, 20205 r Ked si tam lahnes,vela tam toho neuvidis,mozno ked uvolnis 4 skrutky,budes tam vidiet antenu,ktora je na obrazku. Ak tam podla VIN ma byt,mozno iba spatne kopes.Skus v strede zadneho naraznika iba kopnut rovno smerom pod auto.Ziadne kyvanie a podobne grify. totiz nefunguju.
Duben 22, 20205 r @Patrik1971 Díky. A jaký je výchozí stav při kterém to mám zkoušet? Zamklé vozidlo a klíč kessy v kapse?
Duben 23, 20205 r Ahoj klíč musíš mít u sebe když stojiš u kufru . Musi ti fungovat Kessy . Jednou jsem se s tím trápil když nešlo a nešel ani pedál . Pod naraznikem na pravé straně je jednotka a od ni jsou nataženy přes střed nárazníku dvě antény.
Květen 8, 20205 r Tak jsem lehnul pod auto a našel tam toto což se nápadně podobá co jsi poslal @Mardako V infoteimentu mám volbu "Easy Open" zapnutou, což by měl být ten virtuální pedál. Zkoušel jsem i sekci "otvírání a zavírání" dát do továrního nastavení a nepomohlo to. Můžu tam kopat a máchat nohou jak blbec a prostě nic. Chybový kód v ECU jsem žádný nenašel. Kessy mi normálně funguje. Přodpokládám tedy, že jsem všechno prověřil a je čas na servis?
Únor 16, 20214 r Ahoj, možná hloupá otázka, ale má každé KESSY virtuální pedál nebo ne. Díky za info.
Únor 18, 20214 r To ani nema tak s kessy,ako s elektrickym otvaranim a zatvaranim kufra.Knemu je virtualny pedal priplatkova opcia.
Únor 19, 20214 r Rozhodně to není zbytečnost! Výborná věc. Ale né každý ji využije. A když ano tak někdo víc a někdo občas a někdo kdo moc věci nevozí tak třeba nikdy.
Únor 19, 20214 r Za mne je to příjemný doplněk :-) Zbytečnpst určitě ne, ale taky ne povinnost. Každý si v tom najde svoje. Používám tak 1 ze 3 virtual a zbytek normálně nebo zevnitř.
Srpen 18, 20214 r Zdravim, mal som auto u lakyrnika a mam pocit ze majster do niecoho sahol, pretoze virtualny pedal nejde. Tak som sa na to pozrel cez obd11. nasiel som to v rj start&stop . pise ze nevie najst senzor c.1. kde by som ho mal hladat ? Dakujem OBDeleven vehicle history log Date: 2021-08-18 14:08:34 VIN: Car: Year: 2017 Body type: UNKNOWN Engine: CJXA kW ( hp) l Mileage: 93069 km --------------------------------------------------------------- B7 Start System Interface System description: VWKESSYMQB Software number: 3Q0959435E Software version: 0811 Hardware number: 3Q0959435E Hardware version: 036 Faults: B147101 - Sensor 1 for rear lid opening Electrical error static Priority - 2 Malfunction frequency counter - 1 Unlearning counter - 188 km-Mileage - 93069 km Terminal 15 Kessy specified value - On Terminal 15 Kessy actual value - On Terminal 15 central electric actual value - On Terminal 15red Kessy specified value - On Terminal 15red Kessy actual value - On Terminal S Kessy specified value - On Terminal S Kessy actual value - On Terminal S central electric actual value - On Terminal 50 Kessy specified value - Off Terminal 50 Kessy actual value - Off ZAT pressed - Off Park selector lever position - Not engaged and not locked Request active - Condition not met Enabling steering column lock - Condition not met Enabling immobilizer - Condition not met No active error mode - Condition met Key signature validity - Condition met --- - 14.464 V Driver information key position copy workshop - not active Driver information, roll warning - not active Driver information, emergency shutdown - not active Internal key position - no_message Driver information comfort switching - not active Vehicle speed - 0.0 km/h Engine speed - 764.0 1/min --- - Vehicle locked internally Approach to the inside - not active Actuation to the inside - not active Approach to the outside - not active Actuation to the outside - not active Pulling actuation, outside door handle - not active Coding information - coded Approach to the inside - not active Actuation to the inside - not active Approach to the outside - not active Actuation to the outside - not active Pulling actuation, outside door handle - not active Coding information - coded Approach to the inside - not active Actuation to the inside - not active Approach to the outside - not active Actuation to the outside - not active Pulling actuation, outside door handle - not active Coding information - Not coded Approach to the inside - not active Actuation to the inside - not active Approach to the outside - not active Actuation to the outside - not active Pulling actuation, outside door handle - not active Coding information - Not coded Driver door - Closed Front passenger door - Closed Left rear door - Closed Right rear door - Closed Active LF scans - Init ID sensor 1 authentication, status - No response ID sensor 2 authentication, status - No response ID sensor 3 authentication, status - No response ID sensor 4 authentication, status - No response SPN Byte 0 - 0 SPN Byte 1 - 0 SPN Byte 2 - 0 date - 2021-08-18 13:33:35
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.