Září 8, 20204 r Škoda vydala /cca půl roku/ instrukci pro STK a dopravní úřady,že nedovoluje jakékoliv dopisování kol do TP,protože vozidlo jako celek není s nimi homologováno. Z výroby může mít auto jen kola z kofigurátoru , z jiné výbavy nejdou objednat z důvodu homologace vozidla jako celku.
Září 8, 20204 r Papierovo,predpisovo a podla zakona ano,ale ako vieme a realne aj tu citame,stale to ide.
Listopad 10, 20204 r Dobrý den Chtěl bych se optat, zda mohu dat originální disky z Passata CC 2009 na Superba 2018 Děkuji za odpověď
Listopad 10, 20204 r Jestli maj stejny rozmery disku i pneu tak jo. Jinak samozrejme muzes taky ale nemas pak to podle technicaku
Listopad 10, 20204 r Na léto mám 19 a ted na zimu jsem přehodil na 18.Nedovedu si představit,že bych to auto ponížil a dal 16
Listopad 16, 20204 r Ahoj, nemá někdo na Supovi tyto kola Stratos 17" antracitové: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/kolo-z-lehke-slitiny-stratos-17-pro-superb-iii/p/3V0071497H+HA7 ? Ideálně, kdyby měl někdo fotku. Ze 17" mi přijdou použitelné jenom tyto a tak mě zajímá, jak to vypadá? Světlá verze se mi nelíbí a tmavou jsem na internetu nenašel na fotkách. Není 17" už malá na Supa? Přemýšlím na zimu o 17", na léto mám 18".
Listopad 16, 20204 r Ci je 17" mala alebo nie 100 ludi 100 chuti, ja si myslim ze 17" su uplne v pohode ale bude to plno ludi co tam neda nic mensie ako 18"
Listopad 16, 20204 r Leto mam 19" na zimu mam neorigo osklive 17". V zime to nejak neresim, auto je stejne vecne spinavy a jizdne je to o neco mekkci nez ma 19" 😉
Listopad 16, 20204 r před 2 hodinami, Kelso napsal: Ci je 17" mala alebo nie 100 ludi 100 chuti, ja si myslim ze 17" su uplne v pohode ale bude to plno ludi co tam neda nic mensie ako 18" Vsetko pod 18 pre Superb fakt male🙂🙂
Listopad 16, 20204 r Spíš mi šlo o to, zda někdo nemá na autě ty Stratosy v antracitu. 17" bych dle fotek zkousl, 16" už ne.
Listopad 16, 20204 r Sestnactky jsou opravdu hrozne. Uz ty sedmnactky jsou hodne na hrane. Na ulici mame cerstve dva kousky, jeden s originalnimi poklicemi a jeden s neorigo.
Listopad 16, 20204 r doporučil by jste mi někdo nějaký letní kola na černýho supa ? Představuju si nějaký tmavý 19" at to sedí k té černé
Listopad 24, 20204 r V 8. 9. 2020 na 10:17, tažak napsal: Škoda vydala /cca půl roku/ instrukci pro STK a dopravní úřady,že nedovoluje jakékoliv dopisování kol do TP,protože vozidlo jako celek není s nimi homologováno. Z výroby může mít auto jen kola z kofigurátoru , z jiné výbavy nejdou objednat z důvodu homologace vozidla jako celku. Chci se zeptat: tohle plati jen pokud bych chtel mit na aute vetsi kola, nez takove jake byly dodany z vyroby? Kdyz mam objednane auto na 19", tak na to muzu nasadit 18" kola se zimnima gumama, nebo na zimu musim mit taky 19"?
Listopad 24, 20204 r Jak to bude hodnotit pojišťovna nebo úřady v případě problému neumím předpovídat,platí jednoduché pravidlo,že na autě má být jen to,co je v TP.
Listopad 24, 20204 r Před hodinou, chaky napsal: Chci se zeptat: tohle plati jen pokud bych chtel mit na aute vetsi kola, nez takove jake byly dodany z vyroby? Kdyz mam objednane auto na 19", tak na to muzu nasadit 18" kola se zimnima gumama, nebo na zimu musim mit taky 19"? Ak kupujes s 19, zapisane v technickom mozes mat aj mensie. Co bude v technicaku to mozes mat na aute
Listopad 24, 20204 r před 5 hodinami, chaky napsal: Chci se zeptat: tohle plati jen pokud bych chtel mit na aute vetsi kola, nez takove jake byly dodany z vyroby? Kdyz mam objednane auto na 19", tak na to muzu nasadit 18" kola se zimnima gumama, nebo na zimu musim mit taky 19"? Cokolvek,co budes mat v TP,v tvojom pripade od 16-19
Únor 17, 20214 r Chci se zeptat, zda někdo má na autě letní neoriginál kola 18/19palců. Chtěl bych na léto koupit buď originály a dopsat podložky do TP nebo koupit rovnou neorigo s menším ET a dopsat je do TP.
Březen 18, 20214 r Mám neoriginály z Audiny v 19" s lehce jiným ET, gumy mi lícují s blatníkem díky podložkám, pneumatiky jsou tak jak mají být dle VTP. Policajti i na STK vždy zkontrolují rozměr gum, ET-čko málo kdo řeší pokud Ti kola očividně nelezou z blatníku ven. Podložky pod koly jsou natřené do barvy, takže je zatím neřeším.
Duben 30, 20214 r Dají se na Superba III dát kola Ratikon určené pro Kodiaka? https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/kolo-z-lehke-slitiny-ratikon-17-pro-kodiaq/p/565071497A+8Z8 Rozměry ráfku 7,0J x 17“ ET 40 sedí s tím co mám ve velkém techničáku. Přehlédl jsem ještě něco proč by to nemělo pasovat?
Červen 4, 20214 r On 11/16/2020 at 8:50 AM, Whispere said: Ahoj, nemá někdo na Supovi tyto kola Stratos 17" antracitové: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/kolo-z-lehke-slitiny-stratos-17-pro-superb-iii/p/3V0071497H+HA7 ? Ideálně, kdyby měl někdo fotku. Ze 17" mi přijdou použitelné jenom tyto a tak mě zajímá, jak to vypadá? Světlá verze se mi nelíbí a tmavou jsem na internetu nenašel na fotkách. Není 17" už malá na Supa? Přemýšlím na zimu o 17", na léto mám 18". Sice pozde, ale prece… Nemel jsem moznost jezdit delsi dobu v Supu s DCC proto jsem se vice-mene smiril/rozhodl s timto kompromisem bez DCC. Preferuju na delsich trasach komfort. A minimalne CZ, ale i SK cesty me zatim nepresvedcily o tom mit na aute vetsi kola (tedy mensi profil pneumatik). Bohuzel cesta do Chorvatska 3x do roka to nespasi a v konecnem dusledku se 215mm sire pneu muze lehce podepsat i na spotrebe, kterou mam dlouhodobou mezi 4.8l - 4.9l. Kazdoapdne, co si budeme povidat, 19” na Supa pasujou a auto s nimi vypada skvele. Upraveno Červen 4, 20214 r od kemo additional photo
Září 13, 20213 r Dneska jsem si udělal radost a k 6ti měsíčnímu výročí našeho soužití se supem jsem si udělal radost. Cepeus černá metla + broušené čelo, auto hnědá magnetic L&K, 3/2021.
Září 14, 20213 r Nadhera,chvalim,mam ich tiez,ale v kombinacii strieborna-lestena,mimochodom tiez k magnetic hnedej a k Laurine sa fakt naramne hodia. Upraveno Září 14, 20213 r od Patrik1971
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.